Şimdi Ara

FATİH TERİM MİLLİ TAKIMI BIRAKTI..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar laf ettiniz kötü oynuyoruz diye bu akşam iyi oynadık ama kaybettik.
    iyi oynamak yetmiyor futbolda ne zaman anlayacaksınız bende onu merak ediyorum.
  • herşey için teşekkürler İmparator !!
  • Emre sakatlanmasa yerine Arda girmese şimdilerde bırakın yarı finali gruptan bile çıkamamıştık. ayrıca çok yanlış seçimleri var sanki kumar oynuyor futbolla. ama istediği zamanda takımı öyle bir oynatıyorki ben bu terimi anlayamadım uzun bir sürede anlıyamıyıcam sanırım, yani bütün maçları şöyle oynatsa tercihler 100 üzerinden tam not alır ama gel gelelim en basit takımlara karşı bile sokak futbolu oynuyorduk. hadi şu almanya maçın daki performansı göstersin her zaman, yada yarısını göstersin ... ama yapamaz her zaman olmuyor yada istemiyor neyse yazdıkca yazası geliyor insanın ama gitmesi iyi oldu çünkü bazı maçlarda inanılmaz hatalı kadrolar sürüyordu sahaya kendisine başarılar diliyorum bizi getirdiği konumdan dolayıda teşekkürlerimi sunuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Bence milli takımı finalle bırakmaktı ona yakışan, ama Avrupa Haçlı Birliği yine izin vermedi

Ana avrat giriyom içimden o Musakka ve Haç kardeşleri yan hakemlere

bu yazıyı yazan parmaklarını saygıyla selamlıyorum kardeşim.FATİH TERİM'İ(İMPARATORU) BEĞENMEYENİDE TAKIMIN BAŞINA DAVET EDİYORUM.BAKALIM NE KADAR GOL YEDİRECEKLER ama varya bu büyük bomba resmen herifler istemiyo.bizde şeylerine sokuluyoz.bu işe bir son vermeli bizi daha tanımamışlar.öyle lafasl ÇILGIN TÜRKLER falan masal zannediyolar galiba gösteririz ama bir gün

• Fatih Terim görevini fazlasıyla yerine getirdi. Milli takımdan ayrıldığına göre büyük ihtimalle İtalya'da iyi bir takımla anlaşmış olmalı, zaten ne zamandır "2. lig takımı yönetmek için bile olsa İtalya'ya dönmek istiyorum" tarzı konuşuyordu. Helal olsun, inşallah kendisi için hayırlı olacak bir takıma gidiyordur. İmparator kendisine layık olduğu şekilde milli takımdan ayrılıyor, bazı hocalar tekmeyi yiyip kendilerini kapı önünde buldu, bazılarımız Terim'in de benzer bir şekilde gitmesini istiyordu ama olan içimizdeki Sergen'lere oldu, kapak oldu . . .
  • Bi fenerbahçeli olarak Helal olsun Fatih Terim'e. Kendi değerlerimiz yerden yere vurmaya ne kadar çok alışmısız. Yazık. Teşekkürler Fatih Terim her şey için.
  • onlar anlamzz hocam yorma kendini kına yollarız onlara
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

o kadar laf ettiniz kötü oynuyoruz diye bu akşam iyi oynadık ama kaybettik.
    iyi oynamak yetmiyor futbolda ne zaman anlayacaksınız bende onu merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.