Şimdi Ara

Fatih Terim mi Mourinho mu daha iyi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mourinho Emre Çolak'a Fatih Terim'in tanıdığı şansın yüzde kaçı tanırdı acaba.
    F.Terim maçın ilk yarısında oynanan futbolla maçı okuyor ve her zaman ikinci yarı daha iyi oynuyoruz. Maçın ilk yarısını tahmin edemiyor.
    Mourinho ise maçın her iki yarısınıda iyi okuyor, tahmin ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

mourinho en iyi teknik direktördür net..

İmzandaki şarkı dünyanın en iyi aşk şarkısı

MJ farkı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Tartışmasız Klopp.

İkisi arasında ise tartışmasız Mourinho. Saçma sapan konular açıp kendinizi tatmin etmeyin.

Saçma sapan mesajlar atma sen de Blok
  •  Fatih Terim mi Mourinho mu daha iyi

Ben yılmaz vural diyorum.
  • Fatih Terim en iyi teknik direktör, Drogba en iyi forvet, Sneijder en iyi 10 numara, Muslera en iyi kaleci, Ünal Aysal en iyi başkan..

Duymak istediğiniz, lafı dolandırarak ima ettiklerinizi toptan yazayım dedim. Aynı durum Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları için de geçerli. Herkes kendi tuttuğu takımın oyuncusunu, yöneticisi, teknik adamını övecek elbette. Ama bu başlığın sidik yarışı yapan çocukların davranışlarından hiçbir farkı yok.

Gelelim mantıklı yoruma. Elbette Mourinho. Fatih Terim kötü teknik adam değil. Fakat bir Mourinho seviyesine gelebilmesi için UEFA kupası dışında başka başarılarının da olması gerekiyor.

Bakınız Mourinho'nun kariyeri ve başarıları;
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jose-mourinho/erfolge/trainer_781.html

Bakınız Fatih Terim'in kariyeri ve başarıları;
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fatih-terim/erfolge/trainer_253.html

• Klopp gibisis varmı ? Yokluktan alıp genç starlar yaratmak, üstüne deli gibi para kazandırmak o da yetmedi lig şampiyonluğu + şl finali..
  • İt dazınt importınt for mi. Di geym izi den adır geyms.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim'i motivasyon kelimesiyle eş buluyorum nedense cesaretlenme azim adam kafaya koydu mu yapıyor kısacası onlarca maç izledik böyle gerek milli takım gerek galatasaray Mou da İmparatorun ne kadar iyi bir teknik adam olduğunun farkında ama Mou halen önde ki istatistik olarak bakarsakta 2 tane CL kupası var elinde ama Mou ve Terim karşılaştırılamaz dağlar kadar fark olduğunu sanmıyorum Zaten Ferguson reyiz emekli oldu şuan 1 numara Mou ha ne zaman Galatasaray kalıcı istikrar yakalar o sezonun tüm kupalarını toplar o zaman Dünya futbolunda söz sahibi olur son 10 yıl için beklenen hedef bu olabilir tabi kulübün hızla büyüyüp borçlarının azalmasını saymıyorum inşallah ileride çok büyük bir kulüp olacağız.
  • Terim
  • Şimdi adanadan çıkmış bir adama mourinho ile kıyaslayabiliyorsak emın olun terim portekizli olsaydı ondan daha iyi başarıları yakalamıstı.Sonuçta adam türk mourinho avrupalı bir çok dili vardır ve kültürleri daha iyi tanıyor.Orada terime göre daha fazla sempati görmesi doğal.Terimin şuanki geldiği seviye azımsanacak bir yer değil.belki boylesı gelmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.