Şimdi Ara

Fatih Terim'in gitmesi doğru diyenler neler hissediyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

gönderilmesinin doğru , gönderiliş şekli ve zamanının yanlış olduğunu düşünüyorum

Aynen dostum. Ben gönderilmesine üzülmüyorum ama zamanı çok yanlış.

Aysal yönetimi sene başında göndermeliydi gönderecekse. Veya bu sene yi de başladıktan sonra Terim ile devam etmeliydi.

Ben de böyle düşünüyorum. Geçen sene Ordu ve Manisa maçında yaşanan rezilliklerden sonra sezon sonu yollar Galatasaray'a yakışan bir şekilde ayrılabilirdi.

Bu sezon Fatih Terim ile devam etseydik, başarısızlıktan sonra burada Fatih Terim arabeskçiliği yapan arkadaşlar kendileri ağlayacaklardı ''Terim başarısız yeni teknik direktör istiyoruz'' diye. Başkan da boşu boşuna herkesi karşısına almış oldu, yönetimin en büyük aptallığıdır bence bu.

yahu yıllardır bu bölümdeyiz, bilmiyor muyuz olanları yıllardır? biz burada skibbe dönemlerini de gördük, 8. olduğumuz dönemi de. o zamanlar burada "baba galatasaraylı" takılan terimci kişiler futbol takip etmeyi bırakmıştı, şimdi mangalda kü bırakmıyorlar.
    sezona iyi mi başlamıştık? dikine pas yapamıyor takım, o kadar alışmış ki yan top, al ver yapmaya; 10 kişi fenerbahçe'yi 100. dakikada yıkabildik anca. hani bir şey üretebildik mi o kadar zaman?

bak burada fatih terim yüzünden sana bana yüklenenler, geçen sezon mart-nisan ayında kazan kaldırıyordu. şampiyon olduğumuz gün konu açıp "siz sevinmeyi haketmiyorsunuz" diye konu açmıştım. hani takım liderken bile homurdananlar, bu sezonun sonuna kadar terim ile gitseydik adamı linç ederlerdi.

X olsaydi Y olurdu... Hep varsayim uzerine konusuyorsunuz. Ben de derim ki Terim kalsaydi sampiyonlar ligini alacaktik. Ne olacak simdi? Kim daha cok mesaj atacak diye sidik mi yaristiracagiz?

Gercekleri konusalim: Fatih Terim Galatasaray'daki 3. doneminde son derece basarili olmustur. Bu sezona da gecen 2 sezondan daha iyi bir baslangic yapmistir. Gitmeden once yonetimden 2 yillik sozlesme teklifi almistir. Basarisiz oldugu icin degil tamamen kisisel mevzular yuzunden gonderilmistir.

2 yildir sampyion olan takimin hedefi yine sampiyonluktur. Mancini bunu basarirsa basarinin mimaridir. Basarisiz olursa basarisizligin sorumlusudur. Bu sezonki performansimizin Terim ile uzaktan yakindan ilgisi de yoktur. Kisacasi artik her puan kaybidan sonra Terim'e saydirmayi birakin. Eger Galatasaray taraftari iseniz Galatasaray'i konusun. Milli takim hocasini degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

quote:

quote:

gönderilmesinin doğru , gönderiliş şekli ve zamanının yanlış olduğunu düşünüyorum

Aysal yönetimi sene başında göndermeliydi gönderecekse. Veya bu sene yi de başladıktan sonra Terim ile devam etmeliydi.

Ben de böyle düşünüyorum. Geçen sene Ordu ve Manisa maçında yaşanan rezilliklerden sonra sezon sonu yollar Galatasaray'a yakışan bir şekilde ayrılabilirdi.

Bu sezon Fatih Terim ile devam etseydik, başarısızlıktan sonra burada Fatih Terim arabeskçiliği yapan arkadaşlar kendileri ağlayacaklardı ''Terim başarısız yeni teknik direktör istiyoruz'' diye. Başkan da boşu boşuna herkesi karşısına almış oldu, yönetimin en büyük aptallığıdır bence bu.

yahu yıllardır bu bölümdeyiz, bilmiyor muyuz olanları yıllardır? biz burada skibbe dönemlerini de gördük, 8. olduğumuz dönemi de. o zamanlar burada "baba galatasaraylı" takılan terimci kişiler futbol takip etmeyi bırakmıştı, şimdi mangalda kü bırakmıyorlar.
    sezona iyi mi başlamıştık? dikine pas yapamıyor takım, o kadar alışmış ki yan top, al ver yapmaya; 10 kişi fenerbahçe'yi 100. dakikada yıkabildik anca. hani bir şey üretebildik mi o kadar zaman?

bak burada fatih terim yüzünden sana bana yüklenenler, geçen sezon mart-nisan ayında kazan kaldırıyordu. şampiyon olduğumuz gün konu açıp "siz sevinmeyi haketmiyorsunuz" diye konu açmıştım. hani takım liderken bile homurdananlar, bu sezonun sonuna kadar terim ile gitseydik adamı linç ederlerdi.

X olsaydi Y olurdu... Hep varsayim uzerine konusuyorsunuz. Ben de derim ki Terim kalsaydi sampiyonlar ligini alacaktik. Ne olacak simdi? Kim daha cok mesaj atacak diye sidik mi yaristiracagiz?

Gercekleri konusalim: Fatih Terim Galatasaray'daki 3. doneminde son derece basarili olmustur. Bu sezona da gecen 2 sezondan daha iyi bir baslangic yapmistir. Gitmeden once yonetimden 2 yillik sozlesme teklifi almistir. Basarisiz oldugu icin degil tamamen kisisel mevzular yuzunden gonderilmistir.

2 yildir sampyion olan takimin hedefi yine sampiyonluktur. Mancini bunu basarirsa basarinin mimaridir. Basarisiz olursa basarisizligin sorumlusudur. Bu sezonki performansimizin Terim ile uzaktan yakindan ilgisi de yoktur. Kisacasi artik her puan kaybidan sonra Terim'e saydirmayi birakin. Eger Galatasaray taraftari iseniz Galatasaray'i konusun. Milli takim hocasini degil.

senin tutarsız varsayımların seni ilgilendirir.

• quote:

yorgun hissediyor.

grande terimsiz hissediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Gerçekleri konuşmak istiyorsan öncelikle uydurmamak lazım.Fatih Terim'in son maçı 5.Haftadaki Beşiktaş maçı.Şimdi bu sezona nasıl başlangıç yapmış bakalım.

Ligde
    5 maç 2 Galibiyet 3 Beraberlik-Topladığı puan 9
    Şampiyonlar Ligi
    1 maç Kendi evimizdeki 1-6'lık yenilgi.

2012/2013 Sezonu
    Ligde
    İlk 5 maç 4 Galibiyet 1 Beraberlik - 13 Puan
    Şampiyonlar Ligi
    İlk maç Manchester United'a karşı alınan 1-0'lık yenilgi

2011/2012 Sezonu
    İlk 5 maç 3 Galibiyet 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet - 10 Puan

Süper Kupa'yı aldık diyorsan.10 kişi Fener'e uzatmalarda gol atıp yenebildik.
    Geçen seneki Süper Kupa'yı biz 10 kişi kalmamıza rağmen almıştık.

Bir anlat bakayım.Nasıl daha iyi başlamışız bu sezona?

• F.T'in yaptığı başlangıç neydi bu sene? Eskişehir deplasmanında falan beraberliğe yatmalar? Aradaki puan farkının tek sorumlusu F.T'dir. Mancini sezon başında bu takımla çalışssaydı ve kendi transferlerini yapsaydı böyle olmazdı. F.T sever ve saygı duyardım ama bu seneyi resmen GS'den çaldı. Bir de gitti nispet yaparcasına GS'nin en büyük düşmanlarından biri Demirören'in oyununa katıldı. Kişisel problemleriyle egosunu tatmin etmek için GS'yi harcadı. Madem problem yaşıyordun, madem geçen seneden beri senin yerine hoca aranıyor o zaman şampiyon olduktan sonra hemen basın toplantısı düzenlersin, bir bir açıklarsın başkanın sana neler yaptığını ve görevi o an bırakırsın. Efsane öyle kolay olunmuyor işte bunu yapamadıktan sonra kimse bana hikaye anlatmasın.
  • ya geçin şu fatih terim ayağını... adam gitti işte oyulmuş gözün davasını yapmayın. adam 90 yaşına kadar gsyimi çalıştıracak. elbet bi gün gidecekti... ağlayacağınıza emekli olmuş sayın fatih terimi önünüze bakın artık....

bıkkınlık geldi hala terim terim diye zırlayan gslilerden...
  • Fatih Terim'den başka hangi teknik direktörde Real Madrid karşısında 2. maçta ilk maçta o farkla yenilmişken tur umudu yaşayabilirdik ?

Real'e 6-1 yenildiğimiz maçı izlemediniz sanırım.. o maç Mancini başa geldiğinden beri oynanan bütün maçlardan daha zevkliydi.. o kadar oynayıp kaçırınca ve basit gol yiyince takımın modu düştü .. şimdi maça modu düşük çıkıyor takım..

Allah aşkına wiki'den bir bakın Terim ne zaman Galatasaray'ın başındaymış.. sonra o tarihlerde bide Galatasaray'ın başarılarına bakın.. ayıptır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Fatih Terim'den başka hangi teknik direktörde Real Madrid karşısında 2. maçta ilk maçta o farkla yenilmişken tur umudu yaşayabilirdik ?

Real'e 6-1 yenildiğimiz maçı izlemediniz sanırım.. o maç Mancini başa geldiğinden beri oynanan bütün maçlardan daha zevkliydi.. o kadar oynayıp kaçırınca ve basit gol yiyince takımın modu düştü .. şimdi maça modu düşük çıkıyor takım..

Allah aşkına wiki'den bir bakın Terim ne zaman Galatasaray'ın başındaymış.. sonra o tarihlerde bide Galatasaray'ın başarılarına bakın.. ayıptır..

Fatih Terim bizi hep böyle gaza getirdi GS taraftarını işte.

6 yediğimiz maç ve mutlu olmak. Neymiş efendim iyi oynamışız. Sonuç önemlidir asıl futbolda. Sonuç ne? Kendi sahanda 6 gol.

Bİde maça modu düşük çıkıyor takım demişsin. Yahu 2012-2013 sezonunda maçların 80%inde berbattık ve modumuz düşüktü be.

2013-2014 sezonunda Eses ve Bursa deplasmanlarında takımın futbol oyyanacak hali yoktu.

Ne çabuk unutuyorsunuz.

Görende Fatih Terim ile her maç takur tukur oynadık. Deli gibi pres yaptık zannedecek.

• Keske gecen sezon sonunda hemen kovulsaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fatih Terim'den başka hangi teknik direktörde Real Madrid karşısında 2. maçta ilk maçta o farkla yenilmişken tur umudu yaşayabilirdik ?

6 yediğimiz maç ve mutlu olmak. Neymiş efendim iyi oynamışız. Sonuç önemlidir asıl futbolda. Sonuç ne? Kendi sahanda 6 gol.

Bİde maça modu düşük çıkıyor takım demişsin. Yahu 2012-2013 sezonunda maçların 80%inde berbattık ve modumuz düşüktü be.

2013-2014 sezonunda Eses ve Bursa deplasmanlarında takımın futbol oyyanacak hali yoktu.

Ne çabuk unutuyorsunuz.

Görende Fatih Terim ile her maç takur tukur oynadık. Deli gibi pres yaptık zannedecek.

Her maç takur tukur oynamadık .. sonuçta ne yaptık şampiyonlar liginde ? sonuçta ne oldu sezon sonunda ? adam 4 sene üst üste geldi 4 sene üst üste şampiyon olduk 2 senedir başımızdaydı 2 sene üst üste şampiyon olduk.. şimdi ? sürünüyoruz .. Bu adam ileride bir Metin Oktay olacak .. ünal aysalın ismi bile hatırlanmayacak..

• quote:

quote:

quote:

Ne çabuk unutuyorsunuz.

Her maç takur tukur oynamadık .. sonuçta ne yaptık şampiyonlar liginde ? sonuçta ne oldu sezon sonunda ? adam 4 sene üst üste geldi 4 sene üst üste şampiyon olduk 2 senedir başımızdaydı 2 sene üst üste şampiyon olduk.. şimdi ? sürünüyoruz .. Bu adam ileride bir Metin Oktay olacak .. ünal aysalın ismi bile hatırlanmayacak..

1996-2000 Fatih Terim ile UEFA kupası sonra ki Fatih Terim arasında dağlar kadar fark var öncelikle. Egolar, kaprisler ve bunun gibi bir çok şey. Eskiden GS nin hizmetkarı iken, UEFA Kupası sonrası GS nin patronu olmaya büründü Fatih Terim. Zaten sorunda bu.

Ama lütfen büyük resmi gör. Geçen 2 sene şampiyon olduğumuzda rakiplerin durumu neydi şimdi durumu ne?

ŞL inde grubumuz neydi? Rakiplerimiz kimlerdi.

Eğer bunların analizini yapamazsan, Fatih Terim saplantın olması çok normal.

Türk insanı hep küçük bakar, asla büyük pencereyi göremez.

• quote:

quote:

quote:

son zamanlarda okuduğum en mantıklı mesaj

• quote:

Niyetim kavga etmek değilde,

Yav ne kasımpaşa ne ptt 1. lig takımına karşı

Ne la bu ?

Ne şampiyonlar liginde umudum kaldı ne ligde ne kupada

tamam anında olmaz ama bu kadar zamanda ileriye gitmiyoruz geri gidiyoruz her gün kavga haberi magazin haberlerine konu olur olduk anca.. Aysal'da ortadan kayboldu.. magazin boy..

Fatih hocada bu yedek kadro ile kaç senedir Türkiye kupasından eleniyordu, ben pek fark göremedim açıkcası..
  • Son 27 senedir skor taraftarı olduğum için fark etmez mancini , FT , isterse tüpçü gelsin ben skor'a bakarım. Yenilince kendimi yerlere atıp ağlamam yenince oraya buraya laf sokmam. Ailemle oturur maçımı izler sonra TV'yi kapatırım bu kadar. Bunu yapamayan zaten medeniyetten uzak insandır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.