Şimdi Ara

Fatih Terim: Bir gün mutlaka İtalya'ya döneceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.Saray Teknik Direktörü Çizme'nin ünlü gazetesine İtalya'yı ikinci vatanı olarak gördüğünü söyledi. Fatih Terim, "Roma'ya gideceğim doğru değil. Bugün benim için G.Saray var. Ancak gelecekte İtalya'ya döneceğim" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü kendisine yöneltilen, "Bir gün İtalya'ya dönmek ister misiniz?" sorusuna, "Basınınızı her gün takip ediyorum. Birkaç hafta önce bir spor gazetesi benim Roma'ya gideceğimi söylüyordu. Bu kesinlikle doğru değil. Bugün benim için sadece Galatasaray var. Ancak gelecekte İtalya'ya döneceğim" ifadesini kullandı.

ÇOK MUTLU BİR ANTRENÖRÜM
    La Repubblica gazetesine Türk sporu ve 2020 adaylığını da değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Türkiye bugün yükseği hedefliyor. Amacımız 2020 Olimpiyat Oyunları'nı İstanbul'da düzenlemek. Başbakan Erdoğan'ın söylediği amaca doğru yürüyoruz. Madrid ve Tokyo gibi diğer adaylıkları geride bırakmak için her şeye sahibiz" diye konuştu. Fatih Terim Galatasaray'ın devre arasında renklerine kattığı Sneijder ve Drogba için de, "Mutlu bir antrenör olduğumu inkar etmiyorum. Drogba, Sneijder gibi oyuncuları diğerlerine entegre etmek önemli" diye konuştu.

http://spor.mynet.com/haber/fatih-terim-bir-gun-mutlaka/60406

• Hadi bakalım.Yerine Morinyo'yu getiririz
  • gelecek sezon olursa daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FT: Mou, GS ? İnter?
    Mou: GS!!!
    FT: Ok!
    Mou:
  • Siz morinyoyuda harcarsınız.
  • Keşke sezon sonu Milan'dan teklif gelse de hocamız gitse.Yanlış anlamayın gitmesini istediğim için değil, kendi kariyeri açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Siz morinyoyuda harcarsınız.

Lucescuyu harcayan yönetimdi. Mou'yu anca yönetim harcar taraftar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen gidersen bu takım yetim kalır!! Ama allah rızası için git, bırak yetim kalalım imparator!!! Ama gitme ya gidersen sanki takımın ruhu gidiyo gibi oluyo!! yada git kadroyu yedin!! gitme la.. git bilmiyorum. gidersen kötü gitmezsen daha kötü.. gidiyosan güle güle ama gitme bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Siz morinyoyuda harcarsınız.

Lucescuyu harcayan yönetimdi. Mou'yu anca yönetim harcar taraftar değil.

Kendi taraftarlarına hareket yapsın onları tehdit etsin , basına abuk subuk açıklamalar yapsın , hakeme saldırıp ayda bir ceza alsın ve ardından puan kayıpları yaşatsın bak bakalım taraftar harcıyor mu harcamıyor mu? Mourinho Türkiye'de yapamaz , sinirli ve agresif bir adam. Basın bile bozuk para gibi harcar adamı. Nereye geldim lan ben deyip çekip gider.

• Fatih terimi çok seven biri olarak en azından 1 sene daha çalıştırıp 2 sene gitmesini isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucescu ya da Wenger gelecekse gitmemesi için hiç bir sebep göremiyorum.

Hatta öyle bir şey varsa gider inşallah diyorum.Tutmayalım biz seni Fatih reyiz.

Bu arada Luce'de Wenger reyizde uzatmayacak kontratı büyük ihtimal.

Benitez var ama Benitez Loser'ı geleceğine Fatih Terim gibi bir Winner ile devam edelim daha iyi.
  • FT'yi beğenmeyenlere sadece gülüyorum.Tuttuğunuz takimin 1 yildizinda FT'nin imzası vardir.
  • galibiyet iki şeklide geliyor.
    1.iyi oyun.
    2.taktiksel oyun.
    mou ve luce taktiksel oyunlarla kazanmasını çok iyi bilen hocalar.
    şöyle oyunu görsel şölene çevirtirecek bir hoca gelmeli :)
  • Yaptığı açıklamaya bak resmen göz kırpmış git de 3 hafta sonra yine kovul

• -ileride italya’ya dönüp teknik direktörlük yapmak istemez misiniz?
    "bunu hep söyledim. italya benim ikinci vatanım. her gün basınınızı takip ediyorum. birkaç hafta önce bir spor gazetesi beni roma’ya teknik direktör olarak yazdı. bu doğru değil. şu an benim için sadece galatasaray var. ama ilerde kim bilir dönmeyi çok isterim."

mutlaka kelimesi insaları ne kadar yanıltabiliyor haberi yapan arkadaşı tebrik etmek gerek.
  • Biz onu yıllarca takımın başında sonra da kulübün başında başgan olarak görmek isterken.Manuda Sir nasılsa gel sen de burda öyle ol derken.Adam İtalya diyo Roma diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Biz onu yıllarca takımın başında sonra da kulübün başında başgan olarak görmek isterken.Manuda Sir nasılsa gel sen de burda öyle ol derken.Adam İtalya diyo Roma diyor.

Başkan olarak bide ?
  • adam ilerde gs den ayrılır ise türk takımı çalıştırmaz. kendisi fanatik gs lidir. bu yüzden bir anlaşmazlık neticesi ayrılırsa italyaya gidebilir.

başka yerlerinizden anlamayın şu sözleri
  • Mou. Istifa!

Takımı yönetemiyor! 4,8,2,2 çıkmalı! Birşey bilmiyor! Yerine lucescu gelsin!
    ..........
    Lucescu istifa !

Bu nasıl bir sistemdir ! 4,5,9 çıkmalı !
    .............

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.