Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmet için lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yabancı bir forumda yaşamış en iyi fetihçi için bir anket yapılmış tabi eylül ayında falan yazılmış son mesaj. Ancak bizim Fatih Sultan Mehmet "others" arasında ve çok az vote almış. Sırf vote vermek için üye oldum ve buradan da eminim gayet fazla sayıda kişi Fatih'imize oy verecektir... (Lakin sadece vote yapabildim yazı yazabilmem için daha bilinir bir üye olmam gerektiği hatası geldi...)

http://www.killermovies.com/forums/showthread.php?s=&threadid=401373&perpage=20&highlight=&pagenumber=7

hay Allah ya eğer bulabilirseniz oraya yazı yazmanın yolunu buraya yazın lütfen... Ya ne kadar saçma bir forumda kendini insanlara tanıtmak için yazı yazılır başka ne yapılır!?

Ya tabi saygı duyarım her milletin bir kahramanı bir kurtarıcısı vardır fakat Sultan Mehmet niye ayrıyetten bir isim altında değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord -- 26 Ekim 2006; 0:28:46 >

• Cengiz Han ve Büyük İskender var. Ama Fatih'i koymamışlar. biri msg atsın da koysunlar.
  • yabancının *okunda bocuk aramaya ne kadar meraklısınız.
    istediklerini oynasınlar.
    bu kadar değer veriyorsunuz onların görüşüne.
  • düşünmedim değil alt tarafı kaç kişi vermiş oy diye... ama yinede gönlüm razı olmadı...

bu arada fena mı olur orda bulunan kişilerin en azından bizim hakkımızdaki düşünceleri olumlu yönde değişse? bizzat admin yanılmıyorsam Mehmet ll diye oy vermiş... herkes herşeyi bilemez ama bu konuda onları bilgilendirmek bana kalırsa Türk lere düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord -- 25 Ekim 2006; 22:46:46 >
  • Evet oraya mesaj atabildim ohhh be
    ekstra birşey yapmadım sadece zaman geçti belki de üye olur olmaz mesaj yazılamıyordur (yok canım )
    İlgilenen herkese teşekkür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.