Şimdi Ara

FATİH SULTAN MEHMET HAN VE DRACULA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eloko

Foruma bakmasam haberim olmaz şimdi filme bakayım sonra başlığı okurum.
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Şu an Kanal 1 de bu olayla ilgili "Kara Murat Fatih' in Fedaisi" oynuyor.

Forum başka işlerede yarıyor böyle Tv yayın akışını öğrenebiliyorsun

• Fatih Sultan Mehmet ile Dracula isimlerinin yan yana geçmesini kınıyorum
    lütfen başlığın adını değiştirin
    [
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

Fatih Sultan Mehmet ile Dracula isimlerinin yan yana geçmesini kınıyorum
    lütfen başlığın adını değiştirin
    [

değiştirmek mi? iyi de önce ne yazıyor diye bir okusaydın.
  • İlginç...
  • Bu adamı Karamurat Kazıga sokup olduruo die biliyorum
  • Bu arada Kara Murat tamamen bir uydurma değil.
    Gerçekten de Fatih' in böyle bir fedaisi vardı.
  • Enteresan ve ilgi çekici bir yazı.tşkler.
  • Fatih'in ordusunu yarıp geçebilecek bir ordu olamaz.Yalandır bu hikaye...
  • elleirne sağlık

sayende istanbulu bize miras bırakan FAtih i bir kez daha rahmet ile andık..
  • Tam ''alakaya maydanoz'' yazacaktım.Ama pek inandırıcı gelmedi bana da...
  • Dün NGC'da vampirler konusu vardı ve orda Fatih'in kazıklara geçirilmiş insanları görünce Dracul'a hayranlık duyduğunu ve geri çekildiğini söylediler. Yukardaki yazının kaynağından herhalde daha güvenilirdir NGC. Birde bu insanlara "acımasız, sadist" falan dememek lazım, çünkü Osmanlıda da işkence vardı. Geçmişte her millet böyleydi, geçmiş karanlık çünkü fiziksel evrim tamamlanmış olsada, zihinsel (veya ruhsal diyelim) evrim daha gelişmemiş durumda. bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Dün NGC'da vampirler konusu vardı ve orda Fatih'in kazıklara geçirilmiş insanları görünce Dracul'a hayranlık duyduğunu ve geri çekildiğini söylediler.

hayranlık duyup geri çekilmek mi? öyle ya, ngc demişse doğrudur
    tarih vesikalarla tarihtir. gerisine masal denir, itibar edilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Kit

Tam ''alakaya maydanoz'' yazacaktım.Ama pek inandırıcı gelmedi bana da...

iyiki yazmadın yoksa değerli yorumun için vereceğin emeklere acırdım. yazmadığın için sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 12 Mart 2008; 2:22:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

Dün NGC'da vampirler konusu vardı ve orda Fatih'in kazıklara geçirilmiş insanları görünce Dracul'a hayranlık duyduğunu ve geri çekildiğini söylediler.

Senin kaynağından daha doğru olduğu kesin

• tamam dostum inanmamakta elbette serbestsin zorla inandıracak değiliz. okuduğun için teşekkürler. gene beklerim.
  • quote:

Dün NGC'da vampirler konusu vardı ve orda Fatih'in kazıklara geçirilmiş insanları görünce Dracul'a hayranlık duyduğunu ve geri çekildiğini söylediler. Yukardaki yazının kaynağından herhalde daha güvenilirdir NGC. Birde bu insanlara "acımasız, sadist" falan dememek lazım, çünkü Osmanlıda da işkence vardı. Geçmişte her millet böyleydi, geçmiş karanlık çünkü fiziksel evrim tamamlanmış olsada, zihinsel (veya ruhsal diyelim) evrim daha gelişmemiş durumda. bence.

Dracul kim ?

Böyle biri varmı ?

Yoksa ngc gibi abd ve ingiliz propagandasından başka bir şey bilmeyen iki kanalın hayali tarihleri ile hikaye yazarı bram stoker'ın birleşim söylemlerini , Sn C4 ün gerçek tarih kayıtlarına eş mi tutuyorsunuz ?

Birde osmanlıda işkence var yazmışsınız. Bana bu işkencelerin yapıldığına dair gerçek kayıtlar sunubilirmisiniz ?

Mesela tüm Avrupa kalelerinde hapishanelerinde bulunan işkence odalarından bahsedin , bu tip işkence odası bulunan bir Osmanlı kalesi söyleyin bana ,

Sadece idam için kullanılan " çengel " ile belkide hala kullanılan " falaka" dışında hiç bir kayda rastlamayacaksınız.

O yüzden " osmanlıda işkence vardı " diyen insan ispatınıda hazırlar.

• bazı arkadaşlar için osmanlı'nın bizzat kendisi işkence ve osmanlı adı geçince binbir işkenceye maruz kalıyorlar ya, o sebepten söyledi herhalde arkadaş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

Senin kaynağından daha doğru olduğu kesin

C4 ün anlattığını doğrulayan birçok belgesel izledim ve aynı konuya dair bir çok tarihçinin yorumu bunu doğrulamakta.

( senin kaynağından daha doğru derken bunun askini ispatlarsan senin yazınıda zevkle okuruz)

• herkes okusun
  • Yok ya... ABD ve İngiliz kaynakları her zaman daha güvenilirdir kesin...

Batı tarihini devamlı gerçek gibi kabul eden arkadaşlar, bir gerçeği es geçiyorlar; Batılılar her zaman kendi çıkarları doğrultusunda tarihi yazarlar ve bunu ivedilikle yaymaya çalışırlar... Osmanlı aleyhinde yazılmış her mısra da, Batı politikasını yansıtıyordu tabii ki. Sonuçta III. Vlad sadece bir derebeyi idi. Bırakın tüm Osmanlı'yı, diğer Rumen boylarına bile hiç bir şansı yoktu. Nihayetinde idam edildi, kafası köprülerde sallandı falan... Diğer parçaları da başka yerlere...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.