Şimdi Ara

fatih-fem dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıfta çok kasmadığımdan,temelimin iyi olmamasından,dershanemin katkısının yetersizliğinden (bağcılar-sınav) vs. mezuna kaldık.bayram sonrası iyice bir araştırıp dershanelere bakınacaktım ki babam bugün araya tanıdık birilerini sokup beni fatih şubesindeki fem dershanesine yazdırdıgını söyledi.zaten mezuna kaldığımdan kendimi aileme karşı mahcup hissediyorum sadece teşekkür etmekle yetindim.kafamda final vardı ama geçti artık.daha önce fatih-fem'e giden varsa beni ortam,eğitim vs.aydınlatabilecek var mı? Dershane başlayana kadar kafam rahat olsun bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitapları güzel o açıdan için rahat olsun
  • kitapların güzel olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama asıl önemli olan eğitim ve hoca kalitesi.bunlar hakkında bilgin var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalearkasi

kitapların güzel olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama asıl önemli olan eğitim ve hoca kalitesi.bunlar hakkında bilgin var mı acaba?

Yok hocam tek bildiğim kitaplarının iyi olduğu
  • Mezuna kalan bir çok arkadaşım Fatih Fem ya da Cemberlitas Fem'e kayıt yaptırmaya ugrasiyorlar,araya birilerini sokuyorlar vs. Kaliteli bir sube oldugunu duymuştum,için rahat olsun bence
  • inşallah öyledir.okulda yok artık zamanımız bol.günümün yarısını dershane de geçirmeye planlıyorum çünkü.umarım bu sene iyi bir yerlere geliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalearkasi

inşallah öyledir.okulda yok artık zamanımız bol.günümün yarısını dershane de geçirmeye planlıyorum çünkü.umarım bu sene iyi bir yerlere geliriz.

İnsallah,bende kazandim uniyi ama gitmeyecegim yeniden hazirlanicam bu sene,cok kolay olmayacak ama,bende Fem'e kayit olmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.