Şimdi Ara

Fatih Akçay Sürücü Kursu'nda B Sınıfı Ehliyet Kursu 850 TL Yerine 259 TL, A2 Sınıfı 229 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
9.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baracus

200TL iyiymiş kurs ücreti Bursa'da 300TL'den aşağı bulamadım(aramaya devam).
    Anlamadığım bir şey B olupta A2 aldığımızda ve artık sınavda olmadığına göre bu sürücü kursaları 300-350TL neyin parasını alıyor yani bedavaya 300-350TL alıyorlar gibime geliyor.

Kurslar normalde daha pahalıya gelir. Ama kağıt üstünde yapması gereken eğitimleri pratikte yapmıyor ve yaptı gibi gösteriyor. Bu sebeple fiyatı aşağı çekebiliyor. Kağıt üstünde bir B sınıfının A2 sınıfı sürücü belgesi alması 250 TL'yi bulur (KDV'siz ve Kârsız). Ama pratikte bazı eksikler yapınca maliyet aşağı iniyor.

• Arkadaşlar 1 ehliyet almak tahmini olarak ne kadara patlar ? ( detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim )
  • ankara dikimevindeki yaldız sürücü kursuna kayıt oldum 400 liraya daha uygunlarıda vardı ama burası 12 saat direksiyon eğitimi verecek diğerleri 3-5 saat dedi direksiyona.
  • Arkadaşlar ben kursla görüştüm ilanı reklam amaçlı verdiklerini şu an da geri çekmeye çalıştıklarını söylüyorlar. Almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

kendine güvenen birine 2 saat direksiyon yeterli mi acaba? yeri burası değil ama...son olarak tüm masraflarla kaça patlar bilen var mı?

kendine güveninin sebebi daha önceden şoförlüğünün olmasıysa evet 2 saat yeter. yoksa 2 saat yetmez çok panik olursun (zaten 2 saat de değil dersler 45 er dakikadan 2 tane)
  • Kusura bakmayin konu hort oluyor ama bu kursa daha önce gitmis firsatdan faydalanmis arkadaslarim kursdan memnun kaldilarmi yada korkuldugu gibi sürekli ivir zivir parasi cikariyorlarmi cevaplariniza gore kayit olacagim tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

Kusura bakmayin konu hort oluyor ama bu kursa daha önce gitmis firsatdan faydalanmis arkadaslarim kursdan memnun kaldilarmi yada korkuldugu gibi sürekli ivir zivir parasi cikariyorlarmi cevaplariniza gore kayit olacagim tskler

9 yil once burdan almistim ehliyeti halit akcaydi sahibi simdi aynimi bilmiyorum ahmet rasim lisesinin muduruydu faso fiso bi yer degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar hort olacaksa git pm at adamlara niye milleti böyle işlerle heveslendiriyorsunuz zaten kurs fiyatları almış başını gitmiş duyduğuma göre !
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Ya arkadaşlar hort olacaksa git pm at adamlara niye milleti böyle işlerle heveslendiriyorsunuz zaten kurs fiyatları almış başını gitmiş duyduğuma göre !

Sakin ol şampiyon ve klavyeyi yavaşça yere bırak

• sen niye boyle gaz yaptın yiğenim bir soda kap az sakinleş bu kursa gidicem arkadaslardan bilgi alıyorum az once kursu aradım direksiyon sınav harcı adı altında 110 tl istediler artı 20 tl dosya masrafı 20 tl pek sorun degilde bu 110 tl kafamı karıstırdı bu rakam herkesden talep edilen bir ucretmidir ve rakam normalmidir?
  • Tamam sakinim :) Ben kurs arayan birinin yerine koydum kendimi ve bizim o tarafta kurslar şu an 600 tl den aşağı almıyorlar.Ben ehliyeti aldım ama bunu görenin yerine koydum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: fatihselim

Sürücü Kursu Eğitim Ücreti .................. 200 TL.
    Teorik Sınav Ücreti ................................ 50 TL.
    Direksiyon Sınav Ücreti ......................... 50 TL.
    Yeşil Dosya ve Diğer Evrak Masrafları ... 25 TL.
    B Sınıfı Sürücü Belgesi Harcı ................ 334 TL.
    Sürücü Belgesi Kart Bedeli .................. 101 TL.
    -----------------------------------------------------------------
    TOPLAM.................................................760 TL.

B sınıfı sürücü belgesi almak isteyen biri asgari olarak yukarıdaki masrafları yapar. Sürücü kursu eğitim ücreti hariç diğer masraflar devlete sabit olarak ödenir. Sürücü kursuna verilecek evraklar hemen hemen ücretsizdir (Nüf. Cüz. Fot., Sağlık Raporu, Adli Sicil Kaydı, 5 Adet Ves. Fot., Öğrenim Belgesi Fot.).

hocam sağlık raporuna 40tl vermiştim 2 sene önce.(istanbul)

sağlık ocakları bedava veriyor, küçükköy çukurçeşme sağlık ocağı

heyet sağlık raporu

sağlık ocağından aldıgım raporla aldım ehliyeti

• quote:

sen niye boyle gaz yaptın yiğenim bir soda kap az sakinleş bu kursa gidicem arkadaslardan bilgi alıyorum az once kursu aradım direksiyon sınav harcı adı altında 110 tl istediler artı 20 tl dosya masrafı 20 tl pek sorun degilde bu 110 tl kafamı karıstırdı bu rakam herkesden talep edilen bir ucretmidir ve rakam normalmidir?

direksiyon sınavı yılbaşından önce 50 liraydı. Şimdi 60 oldu diye biliyorum. 50 liraydı ama 80 lira alıyordu bizim kurs. Kimi kurs vardı 50 alıyordu ama onlarında kurs ücreti 150 lira daha pahalıydı. Dosya masrafım da olmadı.
    Diğer kurslardan da fiyat al. Kimi kursu ucuz gösterir sınav parasını fazla ister, kimi kurs pahalıdır sınav ücretleri içindedir. Sen toplam fiyat üzerinden karşılaştırma yap.

• arkadaslarhttp://www.birliktealalim.com/firsat/ozel-akcay-surucu-kursu-nda-b-sinifi-ehliyet-kursu-950-tl-yerine-289-tl/?irc=ob# 319 tl kurs ucreti 110 tl direksiyon sınav harcı 50 tl yazılı sınav harcı direksiyonu eşinden dostundan ogren bundan iyisi ŞAMDAK aYISI
  • hala devam ediyor. yarın son gün!

edit: ağustosa kadar uzamış.http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/akcaysurucukursu-b-sinifi-ehliyet?irc=dsrc-srd-5738392

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandistanbul -- 29 Haziran 2015; 19:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Kusura bakmayin konu hort oluyor ama bu kursa daha önce gitmis firsatdan faydalanmis arkadaslarim kursdan memnun kaldilarmi yada korkuldugu gibi sürekli ivir zivir parasi cikariyorlarmi cevaplariniza gore kayit olacagim tskler

9 yil once burdan almistim ehliyeti halit akcaydi sahibi simdi aynimi bilmiyorum ahmet rasim lisesinin muduruydu faso fiso bi yer degildir

2012 de ehliyeti buradan aldım oğlu bakıyordu o zaman şimdi durum nedir, bilemiyorum. ilgisizler çok pişman olmuştum buraya gittiğime, direksiyon eğitimim sıfır olmasına rağmen direksiyon eğitimi için çağırmadılar, direksiyon için ekstra ücret istediler 3 defalık direksiyon eğitimiyle neyseki alabilmiştim ehliyeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kampanyalarla buradan ehliyet alan oldu mu acaba? fiyatı ucuz görünce şüpheleniyor insan
  • AreYouMyMummy kullanıcısına yanıt
    başlığı incelerseniz daha önce gittim diyen de var neden ucuza verdiklerini söyleyen de.

ben gitmedim. ama gidicem sanırım.

gerekli belgeler
    sağık raporu
    sicil kaydı
    öğrenim belgesi
    8 resim
    kimlik fotokopisi
    fırsat kodu

En yakın sınav 22 Ağustos'ta. kurs da sınavdan 2 hafta önce başlayacakmış.
  • Sağlık raporunu kendi anlaşmalı yerlerinden almayın. boşuna para vermeyin. Aile sağlık merkezleri gerekli raporları veriyor.

Ayrıca referans olması açısından söylemek isterim; Haziran 2015'te A2 ehliyet kursuna 175 TL'ye gittim. MEB sınav harcına 60 TL verdim. Muhtemelen ehliyeti almak için de 2 farklı yere toplam 230 TL civarı daha yatıracağım.

Edit: Kurs Izmir Kinik'ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 3 Temmuz 2015; 23:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sağlık raporunu kendi anlaşmalı yerlerinden almayın. boşuna para vermeyin. Aile sağlık merkezleri gerekli raporları veriyor.

Ayrıca referans olması açısından söylemek isterim; Haziran 2015'te A2 ehliyet kursuna 175 TL'ye gittim. MEB sınav harcına 60 TL verdim. Muhtemelen ehliyeti almak için de 2 farklı yere toplam 230 TL civarı daha yatıracağım.

175 lira iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.