Şimdi Ara

Fat32 yi NTFS'ye çevirme (Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim 1,5TB'lık bir harici hardisckim var ve fat32 formatlı 4gb fazlasını almıyo ben bu formatı ntfs çevirmeye çalıştıgımda Bu hatayı aldım (Windows Diskte bir hata bulmuş olmasına karşın disk gözden geçirme karşın disk gözden geçirme f fix parametresi olmadan yapıldıgında düzeltme yapılamaz diyor ve öyle bekliyor lütfen bana yardım edin

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim.
  • Bilgisayarım üzerine sağ tıklayarak yönete gir oradan Disk yönetimi menüsünden 1,5Tb olan Hdd bul ve üzerine sağ tıklayarak biçimlendir de ekrana gelen uyarıları izleyerek NTFS olarak biçimlendir..
    Not: Hızlı biçimlendirmeyi seç normal biçimlendirirsen çok uzun süre bilir.
  • Hdd simgesinin üzerinde iken sağ tuş ve biçimlendir i seçerseniz. Dosya sistemi seçeneğinden ntfs yi seçip Başlat derseniz ntfs olarak formatlamış olursunuz. Ama bu seferde dvd sürücü gibi cihazlarda film izlemek isterseniz. bu gibi cihazlar ntfs dosya sistemini tanımazlar.
    AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,0 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB XPERTVISION HD4850 DDR3 PCI-E / 4x1 GB OCZ+CRUCIAL DDR2 800 / 80 GB SEAGATE SATA2+1 TB SAMSUNG SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW+16X LG DVD-RW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Hdd simgesinin üzerinde iken sağ tuş ve biçimlendir i seçerseniz. Dosya sistemi seçeneğinden ntfs yi seçip Başlat derseniz ntfs olarak formatlamış olursunuz. Ama bu seferde dvd sürücü gibi cihazlarda film izlemek isterseniz. bu gibi cihazlar ntfs dosya sistemini tanımazlar.

Doğru bir konuya temas etmişsin ama yanlış anlaşılabilir;

DVD player veya harici medya player gibi cihazlara diskinizi bağladığınızda ntfs formatlı olacağından tanımaz denilmek istenmiştir...

Orijinalden alıntı: Trkklc

Bilgisayarım üzerine sağ tıklayarak yönete gir oradan Disk yönetimi menüsünden 1,5Tb olan Hdd bul ve üzerine sağ tıklayarak biçimlendir de ekrana gelen uyarıları izleyerek NTFS olarak biçimlendir..

Eğer bu yolla dosya sistemini değiştirirsek içindeki tüm veri kaybolur.Ben veriler kaybolmadan değiştirmek istiyordum.Yinede ilginiz için çok teşekkürler.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexor

quote:

Orijinalden alıntı: Trkklc

Bilgisayarım üzerine sağ tıklayarak yönete gir oradan Disk yönetimi menüsünden 1,5Tb olan Hdd bul ve üzerine sağ tıklayarak biçimlendir de ekrana gelen uyarıları izleyerek NTFS olarak biçimlendir..

Eğer bu yolla dosya sistemini değiştirirsek içindeki tüm veri kaybolur.Ben veriler kaybolmadan değiştirmek istiyordum.Yinede ilginiz için çok teşekkürler.

Veri kaybetmeden dosya sistemini değiştirme:
    http://www.usbuzmani.com/fat-fat32-ntfsye-nasil-donusturulur/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.