Bildirim
fat kasa ps3 almak mantiklimi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
almaya kalkma buyuk ihtimal sarı ışık gormuştur yada gorecektir al slim keyfine bak. -
Son uretim fat kasaymis fiyati da uygun gelmisti peki sari isik disinda goruntu kalitesi olarak buyuk fark varmi yada cok ses cikariyormu slim e gore
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertis
Son uretim fat kasaymis fiyati da uygun gelmisti peki sari isik disinda goruntu kalitesi olarak buyuk fark varmi yada cok ses cikariyormu slim e gore
sarı ışık gorurse makına gider goruntu felan kalmaz dostum -
Anliyorum peki bu sari isik vermesi neye bagli? Cok isinmasi,toz,eskimesi,lehimlerinin yanmasi gibi ne olunca sari isik veriyor -
sarı ışık. -
Mantıklı değil.Slim alın bence -
slim alın rahat eder içiniz, nazar değmesin benim fat im 4-5 yıldır ağır işçi gibi çalışıyor ama çoğu makine sorun çıkardı. -
Sıfır bulabiliyorsan hiç düşünme.Benim her zamanki favorim FAT kasalardır. -
riskli şahsen benki fatı ben 700 e bile satmam, çünkü fat larda bozulmayan parti mevcut ;) 5 yıldır benim gibi sorunsuz oynayanlar var. Riske girme daha önce sarı ışık görmüş olabilir. -
şahsen fat kasa görünüş açısından daha çok hoşuma gidiyo -
Goruntu acisindan hic bir fark yok dimi?? Birde cok ses cikarmiyordur? -
slim alın derim. fat kasalar daha çok ses çıkarıyor ve daha çok elektrik harcıyor. üstelik sarı ışık görmüş olma olasılığı çok fazla çünkü çoğu insan sağlam makinesini satmamayı tercih ediyor. sağlam çıkabilir mi, evet çıkabilir ama bana sorarsanız 100 lira için riske girmeye değmez. alın sıfır 160-250 gb'lıklardan keyfinize bakın. içiniz rahat olur hiç olmazsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X