Şimdi Ara

Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye!
    Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye!fastPaytwitter
    “Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye güzelliği fastPay'le olur!”
    https://twitter.com/fastpayapp/status/1540318671708504064?s=20&t=XftHY4XzWVgQIZrJ9QYlMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Haziran 2022; 21:9:34 >

• Alınabilecek neler var biri ekran görüntüsü atabilirse süper olur. Silmiştim uygulamayı şimdi tekrar boşuna yüklemeyeyim işe yarar bir şey yoksa.

• 100 de 100 ler den nerelere

• den kullanıcısına yanıt
    Bir cacık yok Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steam e pin satışını durdurmamış mıydı?

• Aynen değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL Kod alımına 100 TL Hediye verdiği günleri aklıma geldi.

• 100lük kodu 110a satıyorlar zaten çöp kampanya olmuş

• İstegelsin almıştık 100 iade varken

• 50ye20 olsaydı bari ben pas geçtim

• 5 bin kişiyle sınırlı. Ödemeler anında değil 28 Haziran'da yatacak. Ve son olarak, 100tl steam kodu 110 TL. Yani 90'a geliyor (eğer ilk 5 bin içindeysen...)

• Verdikleri 1 dolar yapar. 1 dolarla napılır bu ülkede.

• kampanyaya itibar etmezseniz, " yetkililer, ilk toplantıda ; bu kampanyaya ilgi gösterip de itibar eden yok; kıymeti harbiyesi olmayan bir iş çıkardık; ödülü büyütelim arkadaşlar" deyip şartları değiştirebilirler, bu da işimize gelir Tek seferde 100 TL ve üzeri dijital kod satın alımına 20 TL hediye! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Haziran 2022; 21:22:55 >
  • İstanbulkart kampanyası yapsa işe yarardı.

• Katılmam daha geçenlerde 100/100 vermişlerdi ve istegelsin kuponu ile 100 TL ye fena olmayan bir alışveriş yapmıştım şimdi 150 alsam 2-3 parça için değmez 20 TL için 150 TL harcama hiç değmez hele hele 5000 kota ve anında yatmamasi için hiç değmez 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.