Şimdi Ara

Fastpay carrefoursa qr ile ilk odemeye 10 tl hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
10
Favori
3.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101 için de aynı kampanya vardı ancak koca ADANA'da 1 tane QR kod ile ödemee alan kasa bulamadım. Tabiki kullnamadım.
  • migrosun jet kasalarında oldugu gibi carrefour hızlı kasalarına gelirse kullanılır. Bilen bir kasiyere denk gelmezseniz kasiyerle ugraşmanız gerebilir.
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Begoviç Bulvarındaki büyük a101 de oluyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

ben jetkasadan işlem yaptım yatmıstı iade.
    migrosta bende jetkasadan ödedim iade geldi fakat burda şartlarda yazmışlar, bir deneyin carrefoursa da olursa yazın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün carrefoursa larda geçerliyse biri öğretici klavuz yazarsa ancak ödeme yapabileceğiz yoksa qr ile ödeme yapmak zor, iki carrefoursa ya gittim bi haberler bende bilmediğimden fazla zorlamadım.

• arkadaşlar sanal kart ile olmuyor normal kaet ile deneyin, yada başka banka kartıyla

• arkadaşlar sanal kart ile olmuyor normal kaet ile deneyin, yada başka banka kartıyla

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Benimki muhtemelen bu yüzden olmuyordu. Teşekkürler 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Benimki muhtemelen bu yüzden olmuyordu. Teşekkürler 👍
    iki tane sanal kart ekledim. limitini ayarlıyorum. hem a101 hem migros'ta sorunsuz kullanıyorum.
  • forum istanbul Carrefoursa'da Qr ile ödeme yok diyor bütün kasiyerler yapamadık malesef
  • Cevrede ne carrefoursa va ne migros.
    Bi yerlerde denk gelirse işlem yapmayı denerim.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    benim garanti sanalda ödeme yapılmıyodu mh de çözemedi. kartı değiştirdim düzeldi

• migros 25/10

crf 1/10

sanırım..a101 gıbı lımıt yok
  • Dun kasiyer o ne dedi . anlamadi ben de sonraya biraktim

• Dun kasiyer o ne dedi . anlamadi ben de sonraya biraktim

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir durum harbiden. Ben de iki farklı bankanın sanal kartını ekledim olmadı. Son olarak gerçek kredi kartı ekleyip deneyeceğim. Yine olmazsa şutlarım artık

• Kartınız sıkıntısızsa ve kasa yazılımları güncelse, güvenlik protokolleri (sertifikalar) tamsa fastPay sistemi sıkıntısız ve akışkan olarak işliyor...

• Qr ile ödeme derken, qr kodunu söyleyerek yapılan alışveriş aynı şey, değil mi? Zaten tek bir alışveriş şekli var gördüğüm kadarıyla.
    Bazı kampanyada yazıp bazısında yazılmıyor, garip geldi

• a101 ve carrefourlarda işlem menülerinin tarifini yapabilcek bir hayır sahibi var mı? Kasaya gittiğimizde mal mal bakan kasiyerleri görmekten sıkıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Qr ile ödeme derken, qr kodunu söyleyerek yapılan alışveriş aynı şey, değil mi? Zaten tek bir alışveriş şekli var gördüğüm kadarıyla.
    Bazı kampanyada yazıp bazısında yazılmıyor, garip geldi
    Telefonun kamerasını kullanarak postan qr kodu okutarak ödeme almaya kalktı Carrefour kasiyeri. Bu değil dedim ben.

A101'e gittiğimde meraklı bir genç vardı kasada. Bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum dedi, başka bir kasiyeri çağırdı. Gösterdi arkadaşı ona, "a ne pratikmiş, sevdim valla" dedi. Bir sonraki gidişimde qr kod rakamlarını bile istemedi benden. Ürünleri okuttuğu yeri telefonuma doğru çevirerek QR kodu okuttu benim telefondan. Öğrenmekle yetinmemiş ustalamşmış valla dedim.
    Valla bü ülkede kredi kartından temassız ödemeyi müşteriden öğrenen kasiyer var. Bu insanlara bunu yolunu yordamını göstermek yarım saat sürmez yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.