Şimdi Ara

fastcardtech para iadesi alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Benim bir problemim var. Ocak ayında sıkılaşan gümrük yüzünden fastcardtech sitesinden aldığım telefon gümrükte takılıp iade gönderilmişti. İade yerine ulaştı görünmesine ve üzerinden aylar geçmesine rağmen fastcardtech ten paramı iade alamadım. Onlarca mail attım her defasında yok bize ulaşmadı yok hala bekliyoruz gibi saçma sapan şeylerle oyalayıp geçiştirdiler. Sorunun en temelinde şu var, ödeme paypal ile değil havale ile yapıldı. Çünkü ben aldığım dönemde Türkiye'den paypal ödemeleri kabul etmiyorlardı. Bende site güvenilir diyerekten havale yapmıştım. Ancak şans işte gümrüğe takılıp geri gidince ortada kaldım. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim paramı nasıl kurtarabilirim fikri olan var mı?
    Ben ingilizce konuşabilen biri değilim o yüzden telefonla singapore post'u arayıp durumumuda izah edemiyorum. Fastcardtech son maillerimede cevap vermedi az önce bir tane daha attım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara maillerin dökümünü gönderebilirim hepsini buraya koymayayım.







  • hala iade alamadım yardım edebilecek kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon her zaman takilir gumruge

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Daha önce geçiyordu 31 Aralık 2013 te bile telefon teslim almıştım pttden bu sene takılmaya başladı yılbaşı itibariyle sıkılaştı gümrük. Yardımcı olacak mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.