250 limitindeyken tebden 3 tane yaptım sonra işlem yapılamıyor demişti aynı hesaba sonra tebden tosla, tosla akbank vs. uğraştım yaptım. Umarım günlük sayı ve toplam limit koymuyorlardır. Açıklama da göremedim bu konuda. |
FAST'te işlem limiti artırıldı 1.000 TL oldu (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANEnoara harici bankalar ücret alıyor,var mı başka almayan banka onları da yazsak daha bilgilendirici olur
seninbankan (kuveyttürk)
cepteteb.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKYıllardır apta aptal yok 5 ten sonra eft yok. yok tatillerde eft olmaz gibi saçma sapan bi yol tutturmuşlardı. Çok şükür geçte olsa normale dönüldü.
Dünyadaki bu konudaki neredeyse en iyi ülkeydik. Avrupada amerikada 5dk'da EFT bile yok. Şimdi bu sistem ile daha da iyi olduk
-
quote:
Orijinalden alıntı: denEnpara hesabımdan Cepteteb hesabıma fast ile para gönderirken uyarı çıktı gün içinde yaptığın para transfer işlemini iptal edebilirsin diye. İptal etmeyi denemedim ama nasıl oluyor o iş aklıma da takıldı? Sabah birisine para gönder akşam iptal et para geri gelsin olmaz ki. Tabii sadece kendi adına para yolladığında çıkıyor olabilir o uyarı ama yine de tam emin olamadım.
KArşı bankaya ulaştığında iptal olmuyor.KArşı banka ile iletişime geçmeniz gerekiyor.Askıda bekleme süresinde iptal edilebiliyor tabi bu durumda para karşı bankaya geçmemiş olması durumunda oluyor.
-
Işlem ücreti 1 şubat itibariyle çogu bankada başlıcak -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANEnoara harici bankalar ücret alıyor,var mı başka almayan banka onları da yazsak daha bilgilendirici olur
enpara,ykb(nuvo),cepteteb,kuveyttürk kullanıyorum ücret almıyor. Tosla normalde almıyor ama mesai saatleri dısında denemedim.zaten ücret alan ziraat,işbankası,akbank daki paraları toslaya oradan diğer bankalara atıyorum. Papara önermem. bankamatiğe gidiyorum 500 liradan sonra karta para yatırmak ücretli. hesabına gelen 10 eft den sonrasına da komisyon alıyor.
-
eski nuvo ykb müşterisiyim.Şimdi denedim 1.8 TL ücret alıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 29 Ocak 2021; 21:40:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.Paparayı neden tavsiye etmiyorsunuz?Ykb olsun akbank olsun ücretsiz şekilde hesaptan para yollayıp istediğim hesaba yine ücretsiz çekiyorum,havale sistemiyle çalıştığı için çok hızlı oluyor işlemler,büyük kolaylık sağlıyor bana açıkçası ama varsa Bi sebebi yazabilir misiniz?
16:00'dan itibaren geç EFT giriyor,Nuvolu olsan da kesiliyor.
-
aynen malasef😭
Teşekkürler.
Bu sisteme geçmeyen bankalar var hala
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nitanımlama olayını da kaldırıp tüm işlemleri fast yaparlar umarım yakın zamanda.
tanımlama dediğiniz nedir?
-
1000 tl için para kesilmeyecekse çok güzel olay. Vakıfbanktan 100+100 şeklinde gece 12 de garantiye para yollamıştım hiç ücret kesmemişlerdi.
-
FAST işlemi ÜCRETLİ VE İŞ SAATİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYOR
TAMAMEN SAÇMALIK
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 2 Ağustos 2021; 12:11:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X