Şimdi Ara

fast and furious serisi izlemeye değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben aksiyon filmi sevmeyen arabalarada ilgisi olmayan birisiyimdir sırf mahalle baskısı yüzünden seriyi indirdim altyazılarını falanda atmıştım geçen gün kardeş filmleri kurcalarken görmüş izlemeye başlamış tokyo drifti bende ilk 5-10 dk sına göz attımda o kadar saçmaki izleyenler bilirler beyzbol oynayan bi çocuk var iriyarı bişey bizim elemanın aracının camını patlatıyo kız arkadaşı ile konuşuyo diye sonra kavga edecekler kız çıkıyo benim için yarışın diyo ve benim kafa burda gitti ulan sevgilisi olan bi kız nasıl böyle bişey diyebilir işin en pislik taraflarından biride adam bunu kabul ediyo ve kız için yarışıyolar

kısaca sizce tüm bu saçmalıklara rağmen izlemeye değer bi serimidir

ve lütfen serinini fanları yorum yapmasınlar

• Orta hallidir.
    Bazı filmleri idare eder.
    Bazıları biraz daha iyidir.

Bana kalsa en iyisi 1. Film

EK OLARAK Tokyo Drift serinin en kötüsü bence ve filmin adından para kazanmak için yapılmış bir filmdi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Orta hallidir.
    Bazı filmleri idare eder.
    Bazıları biraz daha iyidir.

Bana kalsa en iyisi 1. Film

EK OLARAK Tokyo Drift serinin en kötüsü bence ve filmin adından para kazanmak için yapılmış bir filmdi.

Filmin oyuncuları bakımından hak verebilirm ancak film guzel ve keyifliydi bence.

Ve madem aksiyon filmi sevmiyorsun ve arabalarla da ilgili degilsin bosver izleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Temmuz 2011; 19:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

arkadaşlar ben aksiyon filmi sevmeyen arabalarada ilgisi olmayan birisiyimdir

Öyleyse izleme dostum, keyif almazsın gibi geliyor.

Aynen. Ayrıca Tokyo Drift bana göre de serinin en kötüsüdür.
  • 4. ile 2.sini sevmiştim.
  • 1.Film Mükemmel
    2.Film Aksiyon Dolu Bir Film Birinciyle Bağlantısı Yok Orta Halli İzlenebilir
    3.Film Serinin En Kötü Filmi 1 ve 2 İle Bağlantısı Yok ve Oyuncular Farklı
    4.Film İçin Aslında Serinin 2.Filmi Denilebilir Çünkü 1deki ve 3Deki Oyuncu ve Oyuncular Bu Filmde Boy Gösteriyo 1.Film Kadar Olmasada 2 ve 3 e Göre Güzel Film
    5.Film Mükemmel Olarak Tanımlanacak ve 1.Film le Eşdeğer Film....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 23 Temmuz 2011; 15:59:36 >
  • Serinin bence de en vasat filmine göz atarak talihsizlik yaşamışsın. İlk filmi bir izle önce sonra yorumlarını bir görelim. Adam gibi bir filmdir.
    Diğerlerini yukardaki @ GaMeLeCtROniCa arkadaş yazmış zaten aynen katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tokyo drift e bakarsan öyle demen normal. ilk filmi izle ve o zevki yaşa
  • İzle bence kötü değil..
  • aksiyon maksiyon bana ters diosan tabiki izleme dostum...hiçbi zevk alman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

arkadaşlar ben aksiyon filmi sevmeyen arabalarada ilgisi olmayan birisiyimdir sırf mahalle baskısı yüzünden seriyi indirdim altyazılarını falanda atmıştım geçen gün kardeş filmleri kurcalarken görmüş izlemeye başlamış tokyo drifti bende ilk 5-10 dk sına göz attımda o kadar saçmaki izleyenler bilirler beyzbol oynayan bi çocuk var iriyarı bişey bizim elemanın aracının camını patlatıyo kız arkadaşı ile konuşuyo diye sonra kavga edecekler kız çıkıyo benim için yarışın diyo ve benim kafa burda gitti ulan sevgilisi olan bi kız nasıl böyle bişey diyebilir işin en pislik taraflarından biride adam bunu kabul ediyo ve kız için yarışıyolar

kısaca sizce tüm bu saçmalıklara rağmen izlemeye değer bi serimidir

ve lütfen serinini fanları yorum yapmasınlar

kızın öyle demesi saçmalık değil. sadece kötü bişey. filmde saçmalık diye bahsettiğimiz şey mantığa ters düşen şeylerdir. mantıksız bi şey yok orda. kız bildiğin kaşar sonuçta gayet normal bişey. piyasada bunca saçma sapan film varken kesinlikle izlenmeye değer :)

• Mahalle baskısyla oruç tutanı gördüm de film izleme olayını yeni duydum ya :) neyse bana göre 1 ve 5 gerisi hikaye
  • Bana kalırsa on numara bir seri. 1. ve 5. film süper. Diğerleri de orta halli. Ancak bu filmlerden aksiyon severler ve araba yarış tarzında filmleri sevenler zevk alacaktır.
    Aksiyon sevmeyen kişi boşuna izlemesin sadece vakit kaybı olur onun için. Arabalardan ve aksiyondan hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gereken bir seri.

Not : O bahsettiğn sahneyi hiç saçma bulmadım. Kız kaşarlığından öyle yapıyor. Var öyle tipler hayatta. Ayrıca tokyo drift çok kötü değil bence.
    Sağlam drift sahneleri ve müthiş müzikleri var.
  • tam çerezlik film.
    cips kola tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.