Şimdi Ara

Fasikül deneme demek ??? Fem mi Güvender mi Final mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak sorum fasikül deneme demek her deneme ayrı ayrı kitapçıklar halinde olan mı demek. Yoksa bunlar tek bir kitap halinde de olabilir mi 8 10 deneme halinde. Güvender mi fem mi final mi tavsiye edersiniz anadolu lisesi seviyelerindekilere ilk aylarda. Güvender moral açısından daha iyi olur heralde

• Yok mu cevap yazacak olan :)
  • Ben fem kullanıyorum. Güzel çok zorlanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rehber öğretmenim aslında deneme alıp okulda öğrencilere uygulamak istiyorum. Fasikül deneme yazıyor ama kitap halinde resim koyuyorlar kafam karışıyor :) Acaba diyorum hepsi bir kitap halinde mi yoksa ayrı ayrı mı. Bizim okulun kalitesi biraz düşük gibi. Fem ve final biraz ağır gelebilir ve çocuklar da hayal kırıklığına moralsizliğe uğrayabilir diye düşünüyorum
  • Hocam fasikül kitapçık şeklinde olan denemelerdir. ösymnin sinavda yaptigi fasikül denemedir mesela.

Bu arada başlangıç için kesinlikle kültür denemelerini alın. Moral verici orta duzey sorular var. En sonda fem veya zaman denemeleri olabilir. Zaman denemelerinin pdfleri var internette fotokopiciden bir liraya cikartabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemall058 C kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman güvender iyi olabilir.
    Güvender, fem, Karekök sırayla bunlar iyidir.

Fasiküller kitap halinde içinde 20-25 deneme var. Her deneme 40 sorudan oluşuyor YGS gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim :) Benim odada fotokobi makinası var . Acaba nerden indirebilirim denemeleri :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.