Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
310.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben saman balyasını yapamadım.Alet samanları topluyor sağ tarafta kapasite %100 oluyor fakat saman balyası çıkmıyor.Neden böyle ?
  • selam arkadaşlar şu ağaçları kesmenin bi yolu var mı 15 ile 16 nolu tarla birleşti deiğerini birleştircem ama arada ağac var nasıl kaldırabilirim onu saygılar
  • Çok güzel bir çiftlik similasyonu . Hele bunun modları oyunu daha zevkli yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorock

Ben saman balyasını yapamadım.Alet samanları topluyor sağ tarafta kapasite %100 oluyor fakat saman balyası çıkmıyor.Neden böyle ?

hocam yuvarlak balya makinesini aldıysan eğer balyalar otomatik çıkmaz %100 olunca tuşa basıp kendin çıkarman gerekecek. Hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum ama Sol üst köşedeki kutucukta yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydoganKunt

quote:

Ben saman balyasını yapamadım.Alet samanları topluyor sağ tarafta kapasite %100 oluyor fakat saman balyası çıkmıyor.Neden böyle ?

hocam yuvarlak balya makinesini aldıysan eğer balyalar otomatik çıkmaz %100 olunca tuşa basıp kendin çıkarman gerekecek. Hangi tuş olduğunu hatırlamıyorum ama Sol üst köşedeki kutucukta yazar.

ne yuvarlakta ne de kare balya makinesinde çıkmıyor kardeşim.buğdayda da arpada da denedim çıkarmıyor.Tutoriallerde balyalama var oradan yaptım ama oyunda olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

ne yuvarlakta ne de kare balya makinesinde çıkmıyor kardeşim.buğdayda da arpada da denedim çıkarmıyor.Tutoriallerde balyalama var oradan yaptım ama oyunda olmuyor

ilk 3-4 balya çıkmaz araç da kalır toplamaya devam edin balyalar düşecektir (kare balya makinesinde)

• bizimkisi yine artistliğini yaptıııııeeeyy
  • quote:

bizimkisi yine artistliğini yaptıııııeeeyy

• Arkadaşlar ben kendi haritamı yapmak istiyorum fakat tarla alanları nasıl oluşturuluyor bilgisi olan varmı bu konuda.?
  • Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Bana hatasız bugsuz bir biçerdöver taşıma dorsesi bulabilir misiniz? Nasıl olduğu önemli değil yeterki 2 tane biçerdöveri aynı anda taşıyabilsin yeter. İnternette bulduklarım çok dandik. Eğer varsa alıntılar mısınız rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Bana hatasız bugsuz bir biçerdöver taşıma dorsesi bulabilir misiniz? Nasıl olduğu önemli değil yeterki 2 tane biçerdöveri aynı anda taşıyabilsin yeter. İnternette bulduklarım çok dandik. Eğer varsa alıntılar mısınız rica etsem

Nerelere baktın bilmiyorum ama modhoster veya ls-uk sitelerine bakarsan kesinlikle bulabilirsin
  • quote:

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. Bana hatasız bugsuz bir biçerdöver taşıma dorsesi bulabilir misiniz? Nasıl olduğu önemli değil yeterki 2 tane biçerdöveri aynı anda taşıyabilsin yeter. İnternette bulduklarım çok dandik. Eğer varsa alıntılar mısınız rica etsem

Tam dediğin bu mu bilmiyorum ama ben bunu kullanıyorum. Kane Low Loader Trailer

Biçerdöveri geri geri park et, zaten kendisi kilitliyor. Tuşlar Z rampayı açma, X toplama, O yükü kilitleme, açma. Ayrıca aynı taşıyıcıdan alıp arkaya ek de yapabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

quote:

Tam dediğin bu mu bilmiyorum ama ben bunu kullanıyorum. Kane Low Loader Trailer

Biçerdöveri geri geri park et, zaten kendisi kilitliyor. Tuşlar Z rampayı açma, X toplama, O yükü kilitleme, açma. Ayrıca aynı taşıyıcıdan alıp arkaya ek de yapabiliyorsun.

Teşekkür ederim

• Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeğenimin tasarladığı harvester...
     Farming Simulator 2013
  • Simulator oyunlarına genel olarak hep ilgim vardır.Hilesiz modsuz oynamayı severim.Buaralarda bu oyunu araştırmaya başladım videolarını falan izledim hoşuma gitti.Şuan indiriyorum.Sormak istediğim bir kaç konu var.Genel olarak sanırım herkes mod kullanarak oynuyor oyunu.Oyunda mod kullanmak şart mı.Kullanmasam bana ne gibi eksileri olabilir.Bide tahmin ettiğiniz üzre oyun orjnal değil.Sanırım bi kaç update var.En stabil sürüm hangisidir hangisini kurmalıyım ?
  • Bende kendi kendine römorku falan bırakıyor? Sanki Q ya basmışım gibi römork düşüyor? Nedir problemi?
  • Samanları biçtim.arpaların bi bölümünü saatım.Fakat samanlar tarlada kaldı.Balye yapsam balye yapıcak makineyi alınca para biticek.E bu seferde balyeleri tarladan almak için olan makinayı alamıycam.Şuan 113binim var kredi çektim.Bi yardım edin kilitlendim kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Samanları biçtim.arpaların bi bölümünü saatım.Fakat samanlar tarlada kaldı.Balye yapsam balye yapıcak makineyi alınca para biticek.E bu seferde balyeleri tarladan almak için olan makinayı alamıycam.Şuan 113binim var kredi çektim.Bi yardım edin kilitlendim kaldım

balya makinasını al, otomatik balya toplayıcı romork yerine kırmızı yükleyiciyi alırsanız yeterli olur sanırım, ayrıca tavuk işine girin günlük 100 yumurta iyi para getiriyor, tabi aksatmadan düzenli toplanırsa.
  • Yuvarlak balye yapan makineyi almıştım.Fakat şuan 1 tane tarlam var.ve koskoca balyeyi satınca 600dolar para geliyor.113bin'i verdiğime değmedi yani.Balyeleri toplamak için bir makine almadım.Balye makinesini satılan yerin kapısına dayayım direk içeri çıkarıyorum satılıyo Şimdi bi kaç tavuk ve inek aldım.Fakat besleme olayını tam yapabiliyo değilim.Canola ekicem.Sanırım başlarda en çok para alabiliceğim ürün o.Sormak istediğim bikaç şey var.

- 100bin kadar kredi çektim sanırım.Daha fazla çekmenin 1 yolu yokmudur ?
    - Gübre ve ilaç için makine aldım.Verim alabilmem için ne zaman gübrelemem ne zaman ilaçlama yapmam gerek ?
    - İstatisliklere baktığımda bende patates ve şeker pancarı var gözüküyor.Fakat bunlar nerde.Yerlerini bilsem onları satıp para yapıcam fakat orda göstermesine rağmen biryerlerde yok.
    - Daha oyunda yeniyim.Bana para kazanabilmem için ne önerirsiniz ?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.