Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
311.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: new_montana

Arkadaşlar yerleştirilebilir sokak lambaları modu var mod çalışıyor fakat yerleştirilmiyor sorunu yaşayan var mı.?

Alıntıları Göster
    Ozaman çalışmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drumeer

Ozaman çalışmıyordur.
    sadece o değil diğer yerleştirilen yamalarda olmuyo satın alma bölümünden seçiliyor fakat yerleştirmeye gelince gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_montana

sadece o değil diğer yerleştirilen yamalarda olmuyo satın alma bölümünden seçiliyor fakat yerleştirmeye gelince gözükmüyor
    Arkadaşlar oyundaki tüm araçlarım traktörler vesaire hepsi birden yok oldu. Sadece Harita bozulmamış. Hatta fermentasyon için bekleyen silage ve inekler için yemliklere koyduğum saman ve kuru otlar da dahil. Çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

Arkadaşlar oyundaki tüm araçlarım traktörler vesaire hepsi birden yok oldu. Sadece Harita bozulmamış. Hatta fermentasyon için bekleyen silage ve inekler için yemliklere koyduğum saman ve kuru otlar da dahil. Çözümü bilen var mı?

Alıntıları Göster
    "Reset vehicle" a yanlışlıkla basmış olsan bile sadece araçlar resetlenirdi. hayvanlar da gittiğine göre başka bişey var. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havazin

"Reset vehicle" a yanlışlıkla basmış olsan bile sadece araçlar resetlenirdi. hayvanlar da gittiğine göre başka bişey var. ?

Alıntıları Göster
    bu oyunu Linux ya da namı diger Ubuntu ile oynayabilir miyiz? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
  • quote:

son yüklediğiniz modlardan birinde sorun vardır,

benimde başıma gelmişti, cat dozeri alıp kaydettiğimde her şey siliniyordu.
  • quote:

Belgelerim içinde ..\KULLANICI_ADI\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\savegameBackup\ folderında geriye dogru 10 save dosyanızın yedegi tutulur, folderların içindeki dosya tarihlerine bakarak bozulmamış en yakın save dosyasına dönebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Belgelerim içinde ..\KULLANICI_ADI\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\savegameBackup\ folderında geriye dogru 10 save dosyanızın yedegi tutulur, folderların içindeki dosya tarihlerine bakarak bozulmamış en yakın save dosyasına dönebilirsin.

bu save olayıda çok saçma geldi bir sürü klasör oluşturuyor. gereksiz olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

bu save olayıda çok saçma geldi bir sürü klasör oluşturuyor. gereksiz olduğunu düşünüyorum.

niye hocam aylarca emek veriyosun save bi hata yüzünden bi anda uçsa daha kötü olmaz mıydı, 10 ayrı yedek alıyor, 57 mb harcıyor, bence faydalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

niye hocam aylarca emek veriyosun save bi hata yüzünden bi anda uçsa daha kötü olmaz mıydı, 10 ayrı yedek alıyor, 57 mb harcıyor, bence faydalı.

Alıntıları Göster
    Terrafan hocam veya bilirkişiler;

İnekler 4 çeşit yem yiyor doğru, ama sanırım mixed varken sadece mixed ve straw yiyorlar, o kalmadı mı diğer çim ve silaji yiyorlar. Çünkü 4 gündür 100 tane ineğim var ve silaj + çim hiç azalmadı. Hep mixed bitiyor veriyorum Productivity %100 acaba durum bundan ibaret mi yoksa bende mi sıkıntı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Letsqond

Terrafan hocam veya bilirkişiler;

İnekler 4 çeşit yem yiyor doğru, ama sanırım mixed varken sadece mixed ve straw yiyorlar, o kalmadı mı diğer çim ve silaji yiyorlar. Çünkü 4 gündür 100 tane ineğim var ve silaj + çim hiç azalmadı. Hep mixed bitiyor veriyorum Productivity %100 acaba durum bundan ibaret mi yoksa bende mi sıkıntı var ?

Alıntıları Göster
    mixed varken çim yemezler hocam sorma çok midesine düşkün inek bunlar, bizde de aynı durum merak etme.

• quote:

mixed varken çim yemezler hocam sorma çok midesine düşkün inek bunlar, bizde de aynı durum merak etme.

Alıntıları Göster
    O zaman sıkıntı yok hocam, evet bu inekler çok masraflı balyasıydı, çimiydi, samanıydı vs. derken bir sürü uğraştırıyor acayip nazlılar :D Alaman ineği bunlar

• quote:

O zaman sıkıntı yok hocam, evet bu inekler çok masraflı balyasıydı, çimiydi, samanıydı vs. derken bir sürü uğraştırıyor acayip nazlılar :D Alaman ineği bunlar

Alıntıları Göster
    Multiplayer oynayan arkadaşlar var mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef save dosyalarını tek tek denedim ama araçlar uçmuş. Bende para hilesi ile araçlarımı yeniden aldım ama silage yapmak için fermentasyondaki 600 ton mısır yok oldu ona üzüldüm en çok. Yani koca tarlayı yeni baştan ekip biçmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msicak -- 18 Mayıs 2013; 12:50:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Yeni çiftliğim daha resimler var ama yüklerim sonra
    Yem zamanı
     Farming Simulator 2013

Güzel map'e benziyor hangi map bu, bir de saatin altında ekstra bilgiler var bende böyle birşey arıyorum 96 sayfa mod inceledim bulamadım. Youtube'da bi videoda gördüm, o kadar soran olmuş söylememiş, hangi aracı kim kullanıyor, arkadaki ekipman ve doluluk oranı vs. bilgiler veriyor.

Farming Simulator 2013

Alıntıları Göster
    @Terranfan

Hocam önceleri de sormuştum bayağı soru ama beceremeyip bıraktım.Şimdi yeniden denicem

- Katı gübre ile sıvı gübre arasında fark var mı ?
    - İneklere vermek için mısır slajı ile çim arasında fark var mı ? Yani şu fermantasyon alanına döktüklerimizin ? Slaj daha doyurucu olur gibime geliyo ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

@Terranfan

Hocam önceleri de sormuştum bayağı soru ama beceremeyip bıraktım.Şimdi yeniden denicem

- İneklere vermek için mısır slajı ile çim arasında fark var mı ? Yani şu fermantasyon alanına döktüklerimizin ? Slaj daha doyurucu olur gibime geliyo ama.

Alıntıları Göster
    1) Katı veya sıvı arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Gerçek nedir bilemem ama,
    2) Mısır ile çim silajı arasında fark yoktur ikiside aynı kapıya çıkar :) ama mısır yapmak daha kolay

• quote:

1) Katı veya sıvı arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Gerçek nedir bilemem ama,
    2) Mısır ile çim silajı arasında fark yoktur ikiside aynı kapıya çıkar :) ama mısır yapmak daha kolay

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kasaları arka arkaya bağlamaya yarayan bir mod arıyorum. 2011 versiyonunda varmış ama 2013 için bulamadim. 46 tonluk kırmızı 2 kasayı bağlamam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

@Terranfan

- Verim bakımından fark göremedim, sıvı gübre veririken yerler ıslandıgından nereyi gübreledigini daha rahat görebiliyorsun(daha önce sulamadıysan) ama ikisi de çabuk bitiyor, çok gübre gidiyor ürün verimi çok farketmiyor, 15 16 nolu tarlada denemiştim 1,5 ton farketmişti

- Fark yok hocam, ben mısır ekip chaff yaparak üretiyorum, çim üretiminde mısıra göre ekme sulama cultivator derdi yok ama aynı miktarda silage için daha büyük bir alanı biçmek ve kurutmak gerekiyor, sen bilirsin zevkine kalmış chaff daha kolay bence.

@msicak hocam önceki sayfada verilmişti bi mod, belki işini görür.

quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol 

romörkleri arka arkaya takmayı kolaylaştıran bir mod var. daha önce verildimi bilmiyorum ama şu linkten indirebilirsiniz.
    http://ls2013-mod.com/?p=2538

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

@Terranfan

- Verim bakımından fark göremedim, sıvı gübre veririken yerler ıslandıgından nereyi gübreledigini daha rahat görebiliyorsun(daha önce sulamadıysan) ama ikisi de çabuk bitiyor, çok gübre gidiyor ürün verimi çok farketmiyor, 15 16 nolu tarlada denemiştim 1,5 ton farketmişti

- Fark yok hocam, ben mısır ekip chaff yaparak üretiyorum, çim üretiminde mısıra göre ekme sulama cultivator derdi yok ama aynı miktarda silage için daha büyük bir alanı biçmek ve kurutmak gerekiyor, sen bilirsin zevkine kalmış chaff daha kolay bence.

@msicak hocam önceki sayfada verilmişti bi mod, belki işini görür.

quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol 

romörkleri arka arkaya takmayı kolaylaştıran bir mod var. daha önce verildimi bilmiyorum ama şu linkten indirebilirsiniz.
    http://ls2013-mod.com/?p=2538
    Oyunu orjinal olup da doğru düzgün ekip - biçerek multi oynamak isteyenler steamdan eklesinler;

Steam id: Letsqond

avatar aynı , Terrafan hocam oynuyor iseniz beklerim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.