Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
311.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2gb ram 9650m 1gb ekran kartı bu oyun için yeterlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

2gb ram 9650m 1gb ekran kartı bu oyun için yeterlimi?

Mininmum gereksinimlerin üstünde makinen yeterli, zaten 500mb oyun çekip deneyebilirsin.
  • Oyun Steam'de %50 indirime girdi,duyurulur: http://store.steampowered.com/app/220260/?snr=1_7_15__13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

2gb ram 9650m 1gb ekran kartı bu oyun için yeterlimi?

Mininmum gereksinimlerin üstünde makinen yeterli, zaten 500mb oyun çekip deneyebilirsin.

saolasın dayı
  • arkadaşlar bu biogas da slaj biriktirdim full dolu fermantasyonda oldu fakat o silajı nasıl inek çiftliğine götüreceğim büyük römorlar almıyo bunun başka bi yolu yok mu....YARDIMmmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre'm

arkadaşlar bu biogas da slaj biriktirdim full dolu fermantasyonda oldu fakat o silajı nasıl inek çiftliğine götüreceğim büyük römorlar almıyo bunun başka bi yolu yok mu....YARDIMmmm...

Kepçeyle veya Feeding Technology bölümünden yem mixlerleriyle götürebilirsin, yalnız dikkat et mixer makinalarının tamamını silage dolduramazsın, kapasitesinin yaklaşık yarısı kadar doldurabiliyorsun. Netten silage tailer mod indirip onunla da taşıyabilirsin. Silage'ı inekler için yapıyorsan inek çiftliğinde de silage için bölüm var, çiftliğe yakın bi tarlaya mısır ek, chaff harvesterıyla biçer, götürür silage yaparsın, 300 ton kapasitesi var.
  • Oyun çıktı çıkalı Türkçe yama bekliyorum
  • En sonunda %100 yaptım productive'yi.
     Farming Simulator 2013
  • Arkadaşlar, spreylemek ve gübrelemek için hire worker yani işçi kiralama nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

Arkadaşlar, spreylemek ve gübrelemek için hire worker yani işçi kiralama nasıl yapabilirim?

Ekerken veya cultivator çekerken ön tarafa spreader takarak halledebilirsin, sulamayı tek başına takarsan işçi kiralayamıyorsun. Gübre boşuna vakit kaybı çok az fark ediyor emegine degmiyor ama illa yapmak istiyorsan denemedim ama ön tarafa sabit cultivatorlerden tak arkaya gübre tankı o şekil dene yapması lazım :) Yalnız gübre çok hızlı bitiyor oyunun kendi gübre tankının kapasitesi tarlayı tek seferde bitirmek için yeterli gelmez, tekrar gidip doldurman gerekir, her türlü ugrastırır. Culti gübreden sonra öne spreader arkaya sower takıp sulama ekme işini aradan cıkarırsın.
  • arkadaşlar merhaba ilk sayfadan beri sıkılmadan okudum benimde bir sorum olucak :) bildiğim kadarıyla 1.4ün seriali yok ama 1.3ün varmış ben bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba burdan veya özelden gönderirseniz çok sevinirim iyi geceler cümleten
  • Ekerken eğer takarsan hire worker seçeneği iptal oluyor diye hatırlıyorum. Mod falan varsa belki.
  • Sulamayla ekme işini aynı anda yaptırabilirsin moda gerek yok.
  • şaka maka millet profesyonel çiftci olmuş yahu... teorik bilgi düzeyi süper gözüküyo. ben daha samanı nasıl satıcam onu düşünüyorum... 90.000$ a balya romörkü almak için çiftlikteki herşeyi sattım. hurda traktör kaldı bi tek, samanı satıp yenisini alırım diye.. onuda beceremedim. eski yeşil traktör romörkü zor cekiyo walla. hararet yapıcak diye korkuyorum :) dün de traktörün teki dereye düştü, eski romörkü de kaybettim bulamıyorum. iflas edicez bu gidişle.. dün akşam ilk defa korktum iflas edicem diye :) para hilesi de yapmak istemiyorum, akşam olunca nerede uyuyucam diye etrafa bakındım..bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: havazin

şaka maka millet profesyonel çiftci olmuş yahu... teorik bilgi düzeyi süper gözüküyo. ben daha samanı nasıl satıcam onu düşünüyorum... 90.000$ a balya romörkü almak için çiftlikteki herşeyi sattım. hurda traktör kaldı bi tek, samanı satıp yenisini alırım diye.. onuda beceremedim. eski yeşil traktör romörkü zor cekiyo walla. hararet yapıcak diye korkuyorum :) dün de traktörün teki dereye düştü, eski romörkü de kaybettim bulamıyorum. iflas edicez bu gidişle.. dün akşam ilk defa korktum iflas edicem diye :) para hilesi de yapmak istemiyorum, akşam olunca nerede uyuyucam diye etrafa bakındım..bakalım..

Hocam saman satmak çok para kazandırmıyor, boşuna para yatırmayın, hektar başına kazanç sıralaması 1-sugar beet, 2-patates 3-barley 4-wheat 5-corn 6-canola, ilk başlarda sugar beet patates harvesterlarına para yetişmez barley wheat basıp satın, görev süresini 2 dakikaya indirip palet görevlerini reddedin, çim görevlerini yapın, ekonomi düzelmeye başladıktan sonra sugar beete geçersiniz, sonra hayvancılık süt üretimi rüzgar gülü derken milyonlar gelmeye başlar. Saman, hayvanları beslemek için gerekli direkt satış çok az getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

quote:

Orijinalden alıntı: havazin

şaka maka millet profesyonel çiftci olmuş yahu... teorik bilgi düzeyi süper gözüküyo. ben daha samanı nasıl satıcam onu düşünüyorum... 90.000$ a balya romörkü almak için çiftlikteki herşeyi sattım. hurda traktör kaldı bi tek, samanı satıp yenisini alırım diye.. onuda beceremedim. eski yeşil traktör romörkü zor cekiyo walla. hararet yapıcak diye korkuyorum :) dün de traktörün teki dereye düştü, eski romörkü de kaybettim bulamıyorum. iflas edicez bu gidişle.. dün akşam ilk defa korktum iflas edicem diye :) para hilesi de yapmak istemiyorum, akşam olunca nerede uyuyucam diye etrafa bakındım..bakalım..

Hocam saman satmak çok para kazandırmıyor, boşuna para yatırmayın, hektar başına kazanç sıralaması 1-sugar beet, 2-patates 3-barley 4-wheat 5-corn 6-canola, ilk başlarda sugar beet patates harvesterlarına para yetişmez barley wheat basıp satın, görev süresini 2 dakikaya indirip palet görevlerini reddedin, çim görevlerini yapın, ekonomi düzelmeye başladıktan sonra sugar beete geçersiniz, sonra hayvancılık süt üretimi rüzgar gülü derken milyonlar gelmeye başlar. Saman, hayvanları beslemek için gerekli direkt satış çok az getirir.

hocam çim biçmeler olmasa aç kalmıştım oyunda

• Dağları tepeleri aştım sonra da düz yolda kaza yaptım.
     Farming Simulator 2013 Farming Simulator 2013

• Oyun var Logitech DFGT var yarım ingilizceyle pek bişey anlamadım biri çevirse şu güzelim oyunuda oynasak :D
  • Modlar için iki tane çok güzel site buldum.
    http://www.ls2013.com/
    http://www.ls2013mods.ru/
  • biçerdöver taşıyıcı varmı arkadaşlar? çok yavaş kalıyorlar. TIR için olur traktör için olur farketmez. para sorun değil
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.