Şimdi Ara

Farming (ganimet) kasanlar için.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
15
Favori
50.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6. seviye town ve 135 ordu kapasitesi ile

    4 tane lvl 3 dev
    8 tane lvl 3 duvar yıkıcı
    99 tane lvl 3 goblin

    Kasalarına 1 duvar yıkarak erişilebilen, maden ve iksir toplayıcıları açıkta olan ve bol kaynağı olan herkese saldırıyorum. Eğer kasaların biri bir uçta, diğeri öteki uçta ise 2 dev 4 duvar yıkıcı birine, kalanları da ötekine gönderiyorum. Devleri biraz önden gönderip duvar yıkıcıları tankladıklarından emin olun. Devler ölene kadar da goblinleri çıkarmış olursanız gayet iyi altın ve iksir toplarsınız.
  • Arkadaşlar ben ilk zamanlar bilmediğim için sürekli köy binasını yükselttim şuan 7 seviyede asker olarak 15 dev 27 okçu 17 barbar 4 duvarcı 5 sihirbaz ve 2 şifacı ile saldırı yapıyorum 10-20 bin ganimet kaldırabilirsem kendimi şanslı hissediyorum taktiğim ne olmalı ne yapabilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamp105 kişilik ama geliştiryorum 120 olacak barbar 3 dev 2 okçu 3 duvar kırıcı 2 balon 1 goblin 1 seviyeler böyle hiç goblin kullanmıyorum neredeyse ve köy binam içerde nasıl bir taktik önerirsiniz 26 lv 840 kupa var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 kisilik ordu kampi var okcu barbar karisimi yapiorum. iksir ve maden depolarina oncelikle 5 er 10 ar barbar arkasindan okcu 5 er tane deoplar bitince disarda kule toplarin vurmadigi yerden de %50 yapip cikyorum dun sanslimiydim bilmiorum ama 6 saldiri yaptim portekiz serverinde 1.5m altin 900k iksir elde etiim
  • 100 barbar
    85 okçu
    11 goblin
    2 duvar yıkıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhaba. Asker Kapasitem, 210. 95 Okçu, 95 Goblin Ve 10 Duvar Yıkıcı İle Harika Ham Madde Kasılıyor. Tavsiye Ederim. Goblinleri Madenlere Ve Toplayıcılara Salıyorum. Toplayıcı Ve Madenler Yıkıldığı Zaman, %50'Yi Tamamlamak İçin De Okçuları Dışarıdaki Binalara Dağıtıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmutfak
    Rakip level - Sizin level

    +3 ve daha fazla ---------200%
    +2 ----------------------150%
    +1 ----------------------110%
    0 -----------------------100%
    -1 ----------------------90%
    -2 ----------------------50%
    -3 ----------------------25%
    -4 veya daha az ---------5%


    bu bilginin yanlışlığını sana şöyle kanıtlayabilirim. mesela köy binan 7 seviye bir binayı yıkınca 1000 altın ve 1000 iksir gelir. 6 seviye binayı yıkınca 900 altın ve 900 iksir gelir ama 8 seviye binayı yıkınca 1100 altın 1100 iksir gelmez bu 10 seviye bina yıksan da değişmez.
  • TH8, 4 seviye askerler için:

    Büyüler, sihirbaz, balon dev vs. yerine sadece okçu, barbar ve goblinle kasmaya çalışın. Atıyorum iki tane büyü kullanıp dev-şifacı ordusuyla saldırdığınızda zaten aşağı yukarı 80k gibi bir maaliyeti oluyor size. Bunun yerine altın 3-gümüş 1 civarında sadece terkedilmiş köylerin toplayıcılarına saldırarak çok sağlam ganimet kasabilirsiniz. 200 okçunun maaliyeti 30k iksir, fakat bu orduyla 3 saat kadar bir sürede 1.6m altın 1.55m iksir kastım. Ortalama her saldırıdan 300-350k toplam ganimet kaldırdım. Sürekli ordum hazır olduğu gibi saldırsam 2şer milyonun üzerinde olurdu muhtemelen. Okçularımın 4 seviye olmasına rağmen rahatlıkla kasabiliyorum, 3 güne 5 seviye olduklarında iyice rahatlayacağım sanırım.

    Bunun yanında aklınız depolardaki ganimette kalıyorsa yarı yarıya okçu ve goblinle saldırmayı da düşünebilirsiniz. Üstteki ile aşağı yukarı aynı sonuçları verecektir. Goblinler duvarları yeterince hızlı kırıyorlar, ayrıca havanlardan da çabucak kaçıyorlar. Tek sıkıntı sihirbaz kuleleri oluyor fakat 1 ya da 2 depoyu 100 tane goblinle indirebilirsiniz çok fazla engel yoksa önünüzde.

    Benim tercihimse direkt 200 okçu. Depolara pek takılmıyorum, toplayıcılar yeterince tatmin edici. Ayrıa tek tip asker eğittirmek hem zaman kazandırıyor hem de gerçekten zahmetsiz.




  • benim ordu kampı 190 kişilik 2 şifaci 24 dev 42 okçuyla dalarım devlerim ve okçular 4 yıldız şifacını 1 seviye genelde iyi para kaldırırım hiç barbarla saldırmadım bi deniyim ama böle 80bin iksir gidiyo nerdeyse
  • 4.seviye 180 okçu ile dışarı da ki ganimetleri çok rahat alıyorum sabırlı olursanız çok güzel fırsatlar geliyor. Bazen %100 bile girdiğim oluyor okçularla tek sorun 4.seviye ve üzeri havanlar
  • Farming yapıyorsanız bunlara hiç gerek yok. 60 goblin 140 okçuyla saldırıyorum. Madenleri dışarıda olanlara saldırın. Goblinler ganimeti toplar 140 okçu rahatlıkla yetiyor. %50'yi almak için, daha olmadı öfkeyle takviye edersiniz.
  • Barbarlar - okçular - goblinler - devler - duvar yıkıcı level 4
    Şifacı - büyücü level 2
    Balon level 3
    ejder level 1

    180 kişilik ordum var th7 nasıl bir ordu yapmalıyım
  • Bir tane de ben ekleyeyim.rakibin iksir üretim binalarındaki tüpler doluysa ve depo boşsa,buna rağmen hammadde fazla ise o zaman madenlere girişin derim.aynı şekilde altın çıkarma binalarının yanındaki ufak kutucuk altın doluysa goblinleri depolara değil madenlere salın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kara iksir çalmak için en iyi yöntem nedir?

    İksir olarak kaç ganimet olan köylere dalmaya değer? 1000-1500-1800?
    İksirin bol olduğu köyler genelde çok kuvvetli savunmaları olan köyler oluyor ve iksir binaları çok içerde, ulaşmak mümkün olmuyor

    Bunların dışında:
    İksir en çok hangi kupa aralığında kasılır
    hangi taktik (ordu-büyü) ile kasılır
    Hangi saatlerde hangi serverler iyidir

    Çok makbule geçer :)
  • 19 dev 4 seviye
    5 duvar yıkıcı 4 seviye
    1 melek 3 seviye
    66 okçu 4 seviye 2 tanede healt büyüsü 3 seviye.

    Ordunun yapımı 25 dakika gibi bi süre alıyor.Genellikle her saldırı başına %100 çok kolay alıyorum ve saldırdıklarımdada 200k altın ve iksirin altında olmuyor.Günde rahat bi 4m buluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesAlperEA -- 9 Ekim 2014; 19:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmutfak B kullanıcısına yanıt
    sağ ol üye kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Method Man

    Arkadaşlar ganimet kasıyorsanız eğer kalkanınız da yok ise benim önerim ; savaşa gideceğiniz saldırı modeli bellidir buna göre kışlanızı doldurun daha sonra tüm kamplardan yapabildiğiniz kadar duvar yıkıcı basın sebebi hem maliyeti hemde az yer kaplaması. Ortalama bir oyuncu bu sayede 150 k - 200 k arasında ganimet koruyabilir bu olayı üst düzey arkadaşlar Pekka basarak yapabilir ki bu sayede zannedersem ki 400k civarı ganimet saklar.
    Fakat olayı iyi idrak edelim kışlalar dolu iken bu hareketi yapıyoruz vede oyuna tekrar girdiğinizde savaşa gitmeden önce bu üretimleri iptal edip ganimeti geri kazanıyoruz. Unutmayın ki bahsettiğim taktikle savaşa giderseniz savaştan döndüğünüz de çok sayıda duvar yıkıcı olur dikkat edin :)

    İyi oyunlar ..








    Nick - Mete
    Klan - ERENKEREM



    iyi taktikmiş deneyeceğim teşekkürler




  • Köy binası 5. seviye .. asker kapasitem 120... ne onerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kislalarim 135 asker alıyor .. hangi askerleri basayim ganimet için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, eğer koy binanız 9-10 gibi yüksek değilse en iyi ganimet kasma taktiği barching (barbar - okçu) taktiğidir. Ordu Kampinizi yarı barbar yarı okçu ile doldurup maden ve Toplayıcı lari dışarıda ve dolu olanlara saldırın. Kupa araliginiz koy binanizin seviyesine göre 1000-1300 arasında olsun ve mevcut ganimeti en az 100-150 bin olanlara saldirin(100 altın 100 iksir gibi) Peki bu tip bir ordunun Avantajları nelerdir:
    #Maliyetsizdir.
    #Kısa sürede ordunuz hazır hale gelir.
    #Oyunu bırakmış kişileri rahatça bulabileceğiniz için istediğiniz özellikte bir rakibi daha çabuk bulursunuz. Yani eşleşme bulma maliyetiniz azalır.

    Daha 1-2 gün önce bu taktikle tek savaşta 400 iksir 400 altın kazandım. Goblin falan hikaye arkadaşlar, eğer bu taktigi uygularsaniz haklı olduğumu göreceksiniz.

    Önemli not: Madenleri dışarıda ve dolu olanlara saldırın. Dolu olup olmadigini anlamak için internetten araştırma yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAtmacaDH -- 6 Aralık 2014; 15:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.