Şimdi Ara

Farmasi Üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Eşim son 4 aydır farmasi denen doğal yaşam ve sağlık ürünlerinin satışını yapıyor. İki aydır azımsanmayacak şekilde ürün satışı yapmakta. Özellikle sarımsaklı şampuan , çift etkili at kestanesi çok etkili. 4 aydır yaklaşık 4-5 bin tl 'lik ürün satışı yaptı ve kar marjı oldukça iyi.

    Bu sistem alt üye sistemi ile çalışıyor. Üye olmak isteyenler dm 'den yazabilir. Sizlerde eşiniz , kardeşiniz için ek gelir imkanı sağlayabilirsiniz.



  • Site Adı: Farmasibasvur.net Farmasi Üye Ol, Farmasi Üyelik, Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi

    Site Adresi : [URL]https://www.farmasibasvur.net/[/url]

    Sitede kullanılan altyapı : Wordpress

    Site İçeriği & Amacı : Hemen Farmasi Üye Olup %75 varan indirimlere sahip olabiliyorsunuz.Yeni üye olan arkadaşlarımız başlangıç paketleri olan kozmetik ürünleri temizlik ürünleri paketleri ve erkek ürünleri paketlerini 265tl yerine 65tl alabiliyorlar.Tamamen sağlık bakanlığı onaylı ve katkı maddesi içermeyen bu ürünlere sahip olmak çok kolay.Ücretsiz www.farmasibasvur.net adresine üye olup bu ürünlerden ve daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz üye olup farmasi giriş yaparak dilerseniz farmasi katalog fiyatından satış yapıp kar elde edebiliyorsunuz.Benim 3 aylık bir sürem olmasına rağmen şuanda kazancım 5bintl oldu.Çevreniş geniş bende bu işi yapabiliyorum derseniz biz size destek oluyoruz.Yapmanız gereken tek şey Farmasi Üye Ol üye olup sizlere dönüş yapmamız.




  • Site Adı: Farmasigirisi.net Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi Giriş, Farmasi Girişi

    Site Adresi :http://www.farmasigirisi.net

    Açıldığı Tarih: 20.05.2020

    Sitede kullanılan altyapı : Wordpress

    Site İçeriği & Amacı : Hemen Farmasi Üye Olup %75 varan indirimlere sahip olabiliyorsunuz.Yeni üye olan arkadaşlarımız başlangıç paketleri olan kozmetik ürünleri temizlik ürünleri paketleri ve erkek ürünleri paketlerini 265tl yerine 65tl alabiliyorlar.Tamamen sağlık bakanlığı onaylı ve katkı maddesi içermeyen bu ürünlere sahip olmak çok kolay.Ücretsiz adresine üye olup bu ürünlerden ve daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz üye olup farmasi girişi yaparak dilerseniz farmasi katalog fiyatından satış yapıp kar elde edebiliyorsunuz.Benim 3 aylık bir sürem olmasına rağmen şuanda kazancım 5bintl oldu.Çevreniş geniş bende bu işi yapabiliyorum derseniz biz size destek oluyoruz.Yapmanız gereken tek şey Farmasi Üye Ol üye olup sizlere dönüş yapmamız.




  • Hikayedeki linki kaydırarak ÜCRETSİZ üye olan (erkek üyeler hariçmiş) herkese ŞAMPUAN+SAÇ MASKESİ+SABUN 'dan oluşan SET HEDİYE.

    Üye olduğunuzda diğer ürünleri de oldukça indirimli fiyattan alabiliyorsunuz, danışmanlara kazandırmaktansa kendiniz indirimli alıp üstüne de hediye alabilirsiniz. üye olunca sipariş vermek, aidat ödemek vs gibi herhangi bir zorunluluğunuz yok çünkü.

    Sayfa güvenilir, devamlı takipteyim, daha önce de hediye verdiler böyle, geçen sefer soran çok olmuştu, tekrar paylaşılınca duyurmak istedim, umarım işinize yarar.

    https://instagram.com/stories/dene.kazan/2367555275420673785?utm_source=ig_story_item_share&igshid=bhjfx8dirv8c
    Farmasi Üyeliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple_plann -- 3 Ağustos 2020; 15:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.