Tostun içine domates ve peynir koyuyorum, tostun üstüne de salam, mis oluyor, sahurda 3 tane yiyorum tüm gün götürüyor. :)
canım çekti
quote:
Orijinalden alıntı: calypsoo
Klasik tost tariflerinden başka varmı önerileriniz ? Ben mesela domastes salçası koyuyorum çok güzel oluyor..
pastirmali sucuklu boll kasarli
bende bir keresinde salça+tereyağlı yapmıştım.Kusucaktım
Önerim: Ekmeği ısıttıktan sonra arasına sarelle sür. (Nutella da iyidir ama favorim sarelle) Çikolata içeride eridikten sonra içine muz ekle. Daha sonra ekmeğin kızarık mı,sert mi,yoksa sıcak-yumuşak mı olması senin keyfine kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
muz kes tost ekmeğinin içine koy sonrada nutella sür koy tost makinesine süper oluyo
Biryerde daha görmüştüm bunu belkide sen söylemişsindir bilmiyorum deneyeceğim bi ara.
Çok iğrenç olmaz mı?Denemek lazım yine de..
quote:
Orijinalden alıntı: sasa16
canım çekti
benimde
sucuklu kaşarlı tosta salça süreceğğsin hafiften acılı olanlardan sucuklu mantarlı ketçaplıda guzel en guzeli eski kaşarlı salçalı tost ama salçayı tostun içine değil üzerine süreceksin böyle ayak gibi kokan eski kaşarla tadı çok güzel oluyor ayak kokulu kokulu böyle
takip
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
sucuklu kaşarlı tosta salça süreceğğsin hafiften acılı olanlardan sucuklu mantarlı ketçaplıda guzel en guzeli eski kaşarlı salçalı tost ama salçayı tostun içine değil üzerine süreceksin böyle ayak gibi kokan eski kaşarla tadı çok güzel oluyor ayak kokulu kokulu böyle
Ayak kokulu
Sucuğu ekmeğin arasına koymadan önce hafifçe kızartıp öyle koyunca ve birazda domates rendesi ekleyince süper oluyor
mesaj
Arkadaşlar sosisleri alıyosunuz tavaya atıyosunuz, tabii ki margarin olucak ve üstüne margarinin yaklaşık 2 katı biber salçası atıyosunuz. Hafiften kızartıyosunuz sosisleri ama asıl yapmanız gereken salçayla sosisin bütünleşmesini sağlayacak kadar pişirmeniz. Ve eğer ekmeği ısıtıcaksanız kaşar peyniri alıp normal tost gibi devam ediyosunuz pişirmeye (sosisler ekmeğin arasında tabii ki ) fakat ekmeği ısıtmadan (ki ben daha çok severim) yiyecekseniz beyaz peynirle buluşturuyosunuz. Yapıştırıyosunuz sonra ham hum ve acıktım... Beyaz peynirde dikkat etmeniz gereken yumuşak ve az tuzlu olması.
Bim de kaşar var mı? varsa fiyatı ne kadardır? Ona göre iniyim, canım çekti evde yok
rizörv
burayıda ben rizörv ediyorum denemek lazım ilgiç tarifler varmış
salça üstüne kekik tam fakir işi
yaptıklarınızın ss ini atın beyler olmuyo böyle
size şöyle söyleyim bizim AYDININ tostu çok güzeldir ama meşhur değildir. içindede yok yok
SUCUK KAŞAR SALÇA SOĞAN MAYDONOZ MOR LAHANA KETÇAP MAYONEZ TURŞU