Şimdi Ara

Farklı Şehirler ve İlişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 ay önce bi kızla konuşmaya başladım.kız aşk konularında oldukça şanssız.akıl veriyordum falan.son 1 aydır falan iyice samimileşti muhabbet.2-3 gündür de sevgili gibi konuşuyoruz.bugün de bayağı bi şey belli oldu.kız whatsapp duvar kağıdını benim fotoğrafım yaptı.tabii ben söyledim ama sonuçta yaptı .daha bir sürü şey var ama kabaca anlatıyorum.sorun şurda; kız denizlide.giderim gelirim sıkıntı olmaz da böyle bi ilişki mümkün mü?bilmiyorum, ne kadar sıkıntı olur.tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum

• yolu yemeği derken rusa ver o parayı keyfine bak no cry yes fakbadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

yolu yemeği derken rusa ver o parayı keyfine bak no cry yes fakbadi

derdim para değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoyiaB

quote:

derdim para değil

rus'u red ettiğine göre kukuda değil o halde senin derdin ne karşim
  • quote:

quote:

quote:

derdim para değil

rus'u red ettiğine göre kukuda değil o halde senin derdin ne karşim

doğru dürüst bi ilişki

• olmaz kardeş sevgili olmak demek dokunmak sarılmak demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: star scream

olmaz kardeş sevgili olmak demek dokunmak sarılmak demektir

ya haklısın da sık sık gidip gelebilirim.bu sene lise bitiyor.seneye de üniversite okumayacağım.ancak diğer sene okuyabilirim.her zaman olmasa da görüşme durumu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ,yanında olsa buluşmaktan bıkarsın uzakta olsa görmemekten yakınırsın.

ama eğer aranızda bi 50 km filan varsa en ideal sevgili odur. İstediğinde gidersin, kız istediğinde gelemez.
  • öyle ilişki mi olur canın sıkılır yanında istersin olmaz üzülürsün, gitmenin de sınırı var hani.olmayacak duaya amin denmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa kürek çekmek gibi bir şey olur orda senden habersiz ne yapıcagını nerden bilcen
  • bilmiyorum ya orada da yaşayabilirim ilişkinin gidişatına göre.ama çok kararsızım.duruma göre bakacağım
  • nerden tanıştınız hocam ?
  • hocam bu kızı önceden tanıyordun da sonradan mı yakınlaştın yoksa internet ortamında mı tanıştın?Eğer 2.cisi ise bu işler sanaldan nasıl olacak zor o.
  • connected2 meden tanıştık.biliyorum çok absürt geliyor ama o kadar absürt değil.uzun süredir konuşuyoruz çünkü.
  • yok hocam ondan değil. olabilir neden olmasın ama ne kadar yürür ne olur ilerisi onun için sordum ben. kendini çok bağlama derim tek söyleyebileceğim bu gerisi sana kalmış. ha benim de oldu öyle kız arkadaşlarım ama yemiyo bi süre sonra ne yaparsan yap yani yemiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AboveHuman

yok hocam ondan değil. olabilir neden olmasın ama ne kadar yürür ne olur ilerisi onun için sordum ben. kendini çok bağlama derim tek söyleyebileceğim bu gerisi sana kalmış. ha benim de oldu öyle kız arkadaşlarım ama yemiyo bi süre sonra ne yaparsan yap yani yemiyo.

ya zaten ilerisi için bi şey düşünmem için çok erken.karşıma kim bilir kimler çıkacak daha.bu yaşlarda hiçbir ilişki sonsuz değil çünkü.yaşım daha 17
  •  Farklı Şehirler ve İlişki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Farklı Şehirler ve İlişki

bakış açısı :D amaçlar farklı yalnız
  • quote:

quote:

yok hocam ondan değil. olabilir neden olmasın ama ne kadar yürür ne olur ilerisi onun için sordum ben. kendini çok bağlama derim tek söyleyebileceğim bu gerisi sana kalmış. ha benim de oldu öyle kız arkadaşlarım ama yemiyo bi süre sonra ne yaparsan yap yani yemiyo.

ya zaten ilerisi için bi şey düşünmem için çok erken.karşıma kim bilir kimler çıkacak daha.bu yaşlarda hiçbir ilişki sonsuz değil çünkü.yaşım daha 17

ben orada da yaşayabilirim demişsin orası için söyledim. bi kız için bunlar fazla söylemek istediğim o. efkarlıyım zaten bu gece nerden esti anlamadım ama değmez la işte sen seversin bağlanırsın o gider bu işler böyle

• quote:

quote:

quote:

ben orada da yaşayabilirim demişsin orası için söyledim. bi kız için bunlar fazla söylemek istediğim o. efkarlıyım zaten bu gece nerden esti anlamadım ama değmez la işte sen seversin bağlanırsın o gider bu işler böyle

abicim emin ol büyük bi ihtimalle bağlanmam bu saatten sonra.bi kere başım yandı çünkü.bak kesin konuşmuyorum ama.bağlanmak cidden berbat.orada yaşamak çok da sıkıntı olmaz sanırım kiralık bi evde.okulumu orada okuyacağım demiyorum ki.yani beni bağlayan bi şey olmayacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.