Şimdi Ara

Farklı şarj cihazı kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Nokia 8600 telefonumun orjinal şarj cihazı bozuldu yeni bir şarj cihazı almam gerekiyor internette araştırıken aşağıda bağlantı linkini vericeğim şarj adaptörüne rastladım http://www.hepsiburada.com/nokia-ca-146c-sarj-adaptoru/ProductDetails.aspx?productId=telsarjnokca146c&categoryId=16113#tablnk elimde ince ve kalın uç olmak üzere iki tane şarj aleti var linkini verdiğim bu adaptör sayesinde her ikisinide kullanabiliyosun. Benim merak ettiğim telefonun kutusundan çıkan orjinal şarj cihazından tekrar almaktansa böyle bir adaptör alsam elimdeki diğer şarj cihazlarıyla verimli bir şekilde kullanabilirmiyim telefona herhangibir sorun çıkarır mı

• Yardımcı olucak kimse yok mu
  • Orjinal şarj aleti kullanman hem cihazın hemde bataryan için daha yararlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Orjinal şarj aleti kullanman hem cihazın hemde bataryan için daha yararlıdır.

Diğer şarj aletleride orjinal, orjinalden kastın kutu içerisinden çıkan AC-6 model şarj cıhazı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Orjinal şarj aleti kullanman hem cihazın hemde bataryan için daha yararlıdır.

Diğer şarj aletleride orjinal, orjinalden kastın kutu içerisinden çıkan AC-6 model şarj cıhazı mı

Evet arkadaş onu kastetti hem kutu içerğinde bulunan şarj cihazı ile daha hızlı sarj oluyor(tecrübeyle sabittir.)
  • Şarj cihazı orjinal Nokia olsada telefonun kutusundan çıkan kadar hız lı şarj etmez. Nedenine gelince 5800xm ile gelen şarj cihazı çıkış gucu 890 Mah.(bir saatte şarj etme gücü) ve 1,5 saat civarı şarj doluyor. Evde başka bir nokia tel var modelini bilmiyorum onun orjınal şarj cihazının çıkışı 390 mah. yani bunu kullansam süre en az 2 katına çıkar. Orjinal şarj cihazının output yazan yerde çıkış gücüne bakın. Aynı degerde bir sarj cihazı bulursanız süre olarakda sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Şarj cihazı orjinal Nokia olsada telefonun kutusundan çıkan kadar hız lı şarj etmez. Nedenine gelince 5800xm ile gelen şarj cihazı çıkış gucu 890 Mah.(bir saatte şarj etme gücü) ve 1,5 saat civarı şarj doluyor. Evde başka bir nokia tel var modelini bilmiyorum onun orjınal şarj cihazının çıkışı 390 mah. yani bunu kullansam süre en az 2 katına çıkar. Orjinal şarj cihazının output yazan yerde çıkış gücüne bakın. Aynı degerde bir sarj cihazı bulursanız süre olarakda sorun yaşamazsınız.

Sizce şarj cihazının üstündeki çıkış gücü (output) 'nün mA değerinin artması ters orantılı olarak pil ömrünü azaltır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoppas -- 19 Mart 2010; 2:13:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.