Şimdi Ara

Farklı PRINGLES çeşitleri nerelerde bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
11.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere marketlerde klasik olarak original,ketchup,paprika,sour cream onion,chesse onion,hot spicy,bbQ ve 2 adet xtreme olan var acılı ve peynirli şeklinde.Peki bu cheddar cheese,salt and vinegar,wasabili olan karidesli,yengeçli olan pringleslarda nerelerde bulunur?Bildiğim kadarıyla türkiyeyi öyle toplu şekilde gelmiyor yani migroslarda falan bulunmaz ancak getiren yerel işletmeler varmıdır diye sormak istedim.Kadıköy,moda tarafında bir sürü böyle yerler var acaba varmıdır oralarda?Dr.pepper falanda var modadaki bir kaç yerel markette.Alan bilen gören varmıdır bu diğer çeşitleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 23 Temmuz 2013; 15:38:13 >

• Eğer turistik bir yerdeysen, izmir için konuşuyorum gümüldür kuşadısı gibi yerler, tansaş ya da yerel bir markette büyük ihtimalle bulursun. Bugün smokin ribs aldım mesela tansaştan, tadı güzelmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzeLy

Eğer turistik bir yerdeysen, izmir için konuşuyorum gümüldür kuşadısı gibi yerler, tansaş ya da yerel bir markette büyük ihtimalle bulursun. Bugün smokin ribs aldım mesela tansaştan, tadı güzelmiş :D

hocam bütün tansaşlardamı var acaba? gidip alayım bu akşam
  • Domuz yağı içermeyenler satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Domuz yağı içermeyenler satılıyor.

Domuz yagi icerenler niye satilmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pringles hazırlamıştır bence hocam domuz yağsız olanları sonuçta müslüman dünyası büyük bir pazar 2 milyar müslüman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

quote:

Eğer turistik bir yerdeysen, izmir için konuşuyorum gümüldür kuşadısı gibi yerler, tansaş ya da yerel bir markette büyük ihtimalle bulursun. Bugün smokin ribs aldım mesela tansaştan, tadı güzelmiş :D

Gümüldür ortayoldakinde var, ama eğer sana uzaksa hiç gerek yok gelmene. Eminim başka yerler de vardır satan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gümüldür ortayoldakinde var, ama eğer sana uzaksa hiç gerek yok gelmene. Eminim başka yerler de vardır satan :)

eyw. sağolasın ben bi geziyim tansaşları

• valla istanbulda tansaşmış migrosmuş hiçbiryerde yok baktım
  • Yabancı kaynaklı alışveriş sitelerinden bakabilirsin.Ama bir pringles için değer mi onu bilemem.
  • bende yaklaşık 10 çeşit pringles var biriktiriyom farklı kutuları. salt and vinegar ı tansaş migrosta falan bulamamıştım bakkalda bulmuştum mesela. ketchup da aynı şekilde yoktu benim civarımdaki migroslarda. bakkallara da bak derim yani ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

bende yaklaşık 10 çeşit pringles var biriktiriyom farklı kutuları. salt and vinegar ı tansaş migrosta falan bulamamıştım bakkalda bulmuştum mesela. ketchup da aynı şekilde yoktu benim civarımdaki migroslarda. bakkallara da bak derim yani ben

baktımda bulamadım son çare artık modadaki kardeşler gıdaya falan gitcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 22 Temmuz 2013; 15:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

bende yaklaşık 10 çeşit pringles var biriktiriyom farklı kutuları. salt and vinegar ı tansaş migrosta falan bulamamıştım bakkalda bulmuştum mesela. ketchup da aynı şekilde yoktu benim civarımdaki migroslarda. bakkallara da bak derim yani ben

baktımda bulamadım son çare artık modadaki kardeşler gıdaya falan gitcem

bak bakalım sonucu da söyle sonra. oralara yolum düşerse alayım ben de

• quote:

quote:

pringles hazırlamıştır bence hocam domuz yağsız olanları sonuçta müslüman dünyası büyük bir pazar 2 milyar müslüman var

Türkiyede satılanlar kesin domuz katkısız di mi?Kutunun akasında domuz yağı içermez gibi bir ibare de görmedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Türkiyede satılanlar kesin domuz katkısız di mi?Kutunun akasında domuz yağı içermez gibi bir ibare de görmedim hiç

evet öyle de alan falan yokmu ya şu farklı çeşitlerini
  • yokmu bilen duyan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam banada alsana ya 2 tane parası neyse veririm denizliye kargolarsın denizlide hiç bulamam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam banada alsana ya 2 tane parası neyse veririm denizliye kargolarsın denizlide hiç bulamam ben

hocam bu akşam çıkarsam tansaşa bakıcam. varsa alırım tabiki. bizim burdaki küçük bi tansaş ama inşallah vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

evet öyle de alan falan yokmu ya şu farklı çeşitlerini

hocam ben sanada söyliyim farklı bi çeşit bulursan banada al parasını yollarım ben sana
  • yokmu beyler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.