Şimdi Ara

Farklı oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyun arıyorum çok bilindik oyun olmazsa iyi olur grafikleri iyi olmasa da olur vakit geçirmelik falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arıyorum hocam önerileri değerlendiriyorum. Tavsiye bekliyorum
  • En güzeli FPSe kurmak sonra da coolrom gibi bir siteden isolardan iso beğenmek. Android oyunları ya bekleyip durmak para vermediğin takdirde, ya da oyun içi satın almak üzerinde kurulu. Hileyle de oyun içi item almıştım bir iki oyunda, öyle yapınca da hiçbir anlamı kalmıyor. Paralı bir iki güzel oyun var aslında ama genel olarak android oyunları farmville çakması. PS1 emülatörüyle korku oyunlarına sardım bu aralar. Parasite Eve, Fear Effect, Resident Evil 2 vs. Robotlu RPG ilginizi çekerse Front Mission 3 var.

Androidde Kingdom Rush Fronties, Dead Trigger, Hungry Shark Evolution.
  • futbol oyunu olarak;new star soccer,dream league,score worl goals, fifa 14 diğer alanlar; vector, dead trigger 2 bunlar aklıma geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

En güzeli FPSe kurmak sonra da coolrom gibi bir siteden isolardan iso beğenmek. Android oyunları ya bekleyip durmak para vermediğin takdirde, ya da oyun içi satın almak üzerinde kurulu. Hileyle de oyun içi item almıştım bir iki oyunda, öyle yapınca da hiçbir anlamı kalmıyor. Paralı bir iki güzel oyun var aslında ama genel olarak android oyunları farmville çakması. PS1 emülatörüyle korku oyunlarına sardım bu aralar. Parasite Eve, Fear Effect, Resident Evil 2 vs. Robotlu RPG ilginizi çekerse Front Mission 3 var.

Teşekkür ederim dostum deneyeceğim, hangi emülatörü önerirsiniz? Parada bir sıkıntı yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpearl00

futbol oyunu olarak;new star soccer,dream league,score worl goals, fifa 14 diğer alanlar; vector, dead trigger 2 bunlar aklıma geldi

Hepsini oynadım teşekkürler yine de

• badland
    wimp
    swordigo (markette yok sanırım. ben apk ile kurdum. müthiş bi oyun. zaten ios'da baya bi ünlü)
    mini dash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 24 Şubat 2014; 18:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

badland
    wimp
    swordigo (markette yok sanırım. ben apk ile kurdum. müthiş bi oyun. zaten ios'da baya bi ünlü)
    mini dash

Badland'le swordigo oynadım diğerlerine bakıyorum teşekkürler :) Başka önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

quote:

futbol oyunu olarak;new star soccer,dream league,score worl goals, fifa 14 diğer alanlar; vector, dead trigger 2 bunlar aklıma geldi

aspalt 7-8,real racing 3,gta 3,gta sanderas,Modern Combat 3 bunlarda aklıma geldi

• quote:

quote:

quote:

aspalt 7-8,real racing 3,gta 3,gta sanderas,Modern Combat 3 bunlarda aklıma geldi

Onları da oynadım hocam :) Sağolun

• quote:

quote:

En güzeli FPSe kurmak sonra da coolrom gibi bir siteden isolardan iso beğenmek. Android oyunları ya bekleyip durmak para vermediğin takdirde, ya da oyun içi satın almak üzerinde kurulu. Hileyle de oyun içi item almıştım bir iki oyunda, öyle yapınca da hiçbir anlamı kalmıyor. Paralı bir iki güzel oyun var aslında ama genel olarak android oyunları farmville çakması. PS1 emülatörüyle korku oyunlarına sardım bu aralar. Parasite Eve, Fear Effect, Resident Evil 2 vs. Robotlu RPG ilginizi çekerse Front Mission 3 var.

Teşekkür ederim dostum deneyeceğim, hangi emülatörü önerirsiniz? Parada bir sıkıntı yok zaten.

Fpse'yi tavsiye ederim, çoğu PS1 oyununu sorunsuz açıyor. Çok uzun süre oyalayacak oyunlar var RPG'ye meraklıysanız özellikle. Korku macera oyunları da çeşitli aslında, ben de özlemişim. :)

• Kingdom Tactics (Savaş strateji oyunu güzel bence bakmalısın)
    Stickman Soccer
    Champ Man (Menajerlik oyunu)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onları da oynadım hocam :) Sağolun

hocam benden bu kadar başka oynadığım oyun kalmadı herhalde gelirse aklım ayzarım yine de senin oynamadığın oyun yok herhalde

• quote:

quote:

quote:

Fpse'yi tavsiye ederim, çoğu PS1 oyununu sorunsuz açıyor. Çok uzun süre oyalayacak oyunlar var RPG'ye meraklıysanız özellikle. Korku macera oyunları da çeşitli aslında, ben de özlemişim. :)

Sağol deniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Kingdom Tactics (Savaş strateji oyunu güzel bence bakmalısın)
    Stickman Soccer
    Champ Man (Menajerlik oyunu)

Teşekkürler
  • Blue Block belli bir düzeyden sonra kafa yoruyor bıraksan bağımlılık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Blue Block belli bir düzeyden sonra kafa yoruyor bıraksan bağımlılık yapıyor

Sağolun hocam ama tarzım değil
  • quote:

Beyler oyun arıyorum çok bilindik oyun olmazsa iyi olur grafikleri iyi olmasa da olur vakit geçirmelik falan.

HayDay,GTA Sanandreas,Dark Avenger,stickman serisi
  • quote:

Beyler oyun arıyorum çok bilindik oyun olmazsa iyi olur grafikleri iyi olmasa da olur vakit geçirmelik falan.

Tam aradığın oyun işte bu Blueprint 3D
  • Emülatörden oyun tavsiyesi yapayım; Dino Crisis 2, Metal Gear Solid Snake, Tekken 3, jrpg türüne meraklıysan Final Fantasy 9. Bunlar grafik olarak küçük ekranda hala iyi gözüken oyunlar. Bir de Psp emülatörü var PPSSPP diye, o FPSE kadar uyumlu değil ama onda da metal gear peace walker diye bir oyun varmış, sonuç olumlu olursa tam hızda oynatabilirsem akşama sonucu yazarım.

Emülatör varken android oyunlarına çok da dönüp bakası gelmiyor insanın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.