Şimdi Ara

Farklı bir konuya değinmek istiyorum Ligin ortak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ülkedeki maçlarda neden sertliğe bu kadar izin veriliyor?Neden düzgün bir kart sistemi yok?Bugün Q7 nin Valbuenaya yaptığı hareket kırmızı değil de ne?

Fenerbahçe genç takımda Gsli çoçuğa yaptığı hareket ona sarı U21 Fb-Bjk maçında gene Bjkli çoçuğa girmiş bizden bir tanesi ona sarı.

Yıllarca Melo nerdeyse kırmızı yemedi hiç.İtalyaya gitti sert olsam kırmızı çok görürdüm dedi orda yarım sezonda kart manyağı oldu.Rvp o kadar pislik yaptı Emre belezoğlu yıllarca Q7 sürekli korunuyor.Neden böyle futbol olur mu Allah aşkına?

Herkes herkesi öldürsün madem öyle.Adamın koşusu bile ben bundan intikam almaya gidiyorum şeklinde.Yazık günah spor centilmenliktir erdemdir ahlaktır.Erdemi ahlakı bozan adamlar varsa onları cezalandırsın diye Hakemler var.

Ve Cüneyt Çakırın avrupada bu kadar başarılı maç yönetirken orada kırmızı kartını sakınmazken burada sakınyor olmasının sebebi ne anlamıyorum.

• böyle sertlik istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin bunları savunduğunuz zamanlar oldu biliriz
  • benim paylaştıgım videoda gayet güzel mücadele vardı topa sert olmak ayrı adama ayrı.

• Çünkü valbuena kendini yalandan atıyor. Bi insan düştükten sonra 70 defa yerde ayağını tutarak yuvarlanıp 10 saniye içerisnde kalkarsa hakemde bunu yemez , valbuena iq yoksunu bi adam bunu düşünemiyor.

• tam tersi türkiye'de sürekli her şeye faul çalınıyor, oyun dakika başı duruyor ne seyir zevki oluyor ne sahada futbol adına bir şey oynanıyor. her temasta kendini yere atan oyuncular, kendini yere attığı bariz olduğu halde faul çalınmazsa kıyamet kopartan büyük takım taraftarları, oyuncu cidden sert faul yaptığında dahi faul çalındığında yine kıyamet kopartan büyük takım taraftarları, rakibi anadolu takımını hakem dilim dilim doğrarken tek bir omuz omuza mücadelede faul verilmediği için federasyon diye ağlayıp savaş çıkartan taraftarlar... hakemler zaten başlı başına soru işareti. kimi zaman futbol oynatmamaya yeminli gibiler, kimi zaman tamamen büyük takımlardan yana yer alıyorlar. halbuki yabancı sınırı kalktığından beri doğru düzgün tarafsız maç yönetilse gerçekten seyir zevki artacak ve uluslararası pazarlanabilecek bir lige sahibiz. anadolu takımlarında ölümüne yatıp tek puan kovalayan zihniyet yavaş yavaş azalmaya başladı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağaci

Çünkü valbuena kendini yalandan atıyor. Bi insan düştükten sonra 70 defa yerde ayağını tutarak yuvarlanıp 10 saniye içerisnde kalkarsa hakemde bunu yemez , valbuena iq yoksunu bi adam bunu düşünemiyor.

Vallaha bu maçtakine bir şey demiyim ama ilk BJK maçındaki Q7'nin yine buna benzer (hatta daha sert de diyebiliriz) olan hareketi stadda tam gözümün önünde oldu en öndeydim ve olayın olduğu yerin dibindeydim. Ben o harekette Valbuena sağ diye şükrettim gerisini sen düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla müdahale sonrasını bilmem ama Quaresma kalktıktan sonraki koşuşunda ben kırmızıya geliyorum diyordu. Hakem olsam daha koşarken kırmızı çıkarırım. Gram topla alakası yok adamın. İntikama gitti ki bunu sürekli yapıyor Quaresma. Sizin mantığınızla gidersek böyle durumlarda Quaresma nın sürekli kırmızı yemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Valla müdahale sonrasını bilmem ama Quaresma kalktıktan sonraki koşuşunda ben kırmızıya geliyorum diyordu. Hakem olsam daha koşarken kırmızı çıkarırım. Gram topla alakası yok adamın. İntikama gitti ki bunu sürekli yapıyor Quaresma. Sizin mantığınızla gidersek böyle durumlarda Quaresma nın sürekli kırmızı yemesi lazım.

Zaten bu tip haraketleri yüzünden büyük topçu değil yetenekten öteye gidemiyor.

O pozisyon bariz kırmızı ama ülkede adalet mi var özellikle futbol konusunda. Hepsi eyyamcı ve dümenini almış götürüyor çok güzel katlediyorlar. Ama kararlar kimden yanaysa o takım süt dökmüş kedi oluyor niyese.

Zaten bu yüzden bu ülkede futbol gelişmiyor.Çünkü her takım küçük takımlara karşı kollanıyor. Ve ne hikmetse puan kaybı yaşamaya başlayan takımlar daha çok farkı açan takımada daha çok hata yapılmaya başlıyor. Derbiler desen tam skandal sonuçlar önceden belirlenmiş şekilde oynanıyor.

Her hafta oynanan pozisyonlarda hakemlerin çaldığı pozisyonlar çalmadığı hepsi alınacak. Bir tane yabancı hakem heyeti kuracan adamlar tüm maçların pozisyonlarına karar verecek. Yanlış yapan hakemlere önce para cezası sonra maça çıkartmama maaş yatırmama gibi ceza verecen bak bakalım ondan sonra bir tane saçma karar çıkıyor mu ama bunu yapabilecek adam gibi yönetici yok ne yazık ki futbolda ve klüp başkanlarıda böyle her yenildikten sonra hakeme sallarsa olmuyor ol bir birlikte yenincede yenilincede tarafsızca salla bakalım o zaman ne oluyor. Bu işleri düzenliyenler bu kadar kolay yapabiliyor mu.?

• Hocam evet oyun çok duruyor ama bu kısır dönğü gibi.Hakemler düzgün cezalandırsalar bu kadar faul olmaz oyun durmaz.O kadar oyun duruyor ama doğru düzgün kart çıkmıyor bu ne iştir yani anlamak mümkün değil
  • Evapsie kullanıcısına yanıt
    Herkesin öve öve bitiremediği diğer liglerde de hakemler aynı şekilde hareket ediyor zaten. Ama adamların standartı var. Yani manu maçında verdiği vermediği kararlarla swansea maçındaki kararları aynı. birinde farklı birinde farklı değil. hakemin performansı belli. bizim öyle değil maalesef.
  • Q7'nin düşüncesi: Valbuena'nın yaptığı faulü hakem nasıl görmez. Ben şimdi gösteririm ona. Dedi ve Valbuena'ya daldı. Adaleti hakem sağlamazsa ben sağlarım.
    Hakemin düşünce: Ulan galiba az önce Valbuena faul yaptı ve ben çalmadım faul düdüğünü. Şimdi Q7'yi atsam yer yerinden oynar. Başıma bela almayayım. Sarı kart yeterli.
    Benim düşüncem: Q7'nin akli melekeleri bizden farklı çalışıyor. Haksızlığa gelemiyor. Kendini kaybediyor. Bunu da rakip futbolcular kullanıyorlar. Bizde bir zamanlar Nouma vardı, O da Q7 gibi kendini tutamazdı. Q7'nin Çok maçta kırmızılık hareketleri oldu ama hakemler atmaya cesaret edemediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 26 Şubat 2018; 16:48:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.