Şimdi Ara

Farklı bir ilden araç almak ? (araç kontrolü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, İzmit'te oturuyorum ve İstanbul'dan bir aracı takip ediyorum.
    Farklı bir yere araca bakmak için gittiğimizde nasıl bir kontrol yapabiliriz ?

Yanımızda arabadan anlayan birisini götürürüz derseniz ; tüm detaydan anlayan bir kişi bulmak zor ve bulunsa bile bu işe onu ikna etmekte kolay değil.
    Araç sahibine; çek bakalım buranın sanayisine demek de pek mantıklı değil. İşi anlayana denk gelmeniz bir mucize.
    VW araç bakıyorum, VW yetkili servise gitseniz, bakım adı altında arabaya bakacaklar ve hem maddi zorluk olacak. Hemde arabada anlaşamazsanız, bu maddi zorluk bana kalacak ve adamada bedavadan bir check-up yapmış olacaksınız.

Tavsiyeleriniz nedir ?

Birde banka kredisi ile ilgili sorum var, onuda araya kaynatayım :) belki bu işlerden anlayan çıkar

İzmit'te bir bankadan kredi için ön onay alıp, İstanbul'da aynı bankanın bir başka şubesinden asıl kredi işini, ön onaylı olduğu için daha kısa sürede bitirmek mümkünmü ? Ve kredi çekmek için, aracın el değiştirmeden ki hali olan ruhsatınımı ibraz ediyoruz ?

Çok teşekür ederim !

• En garanti yol yine yetkili bir servisten ekspertiz raporu almaktır bence.Sonuçta belirli bir miktar para bağlıyosun araca.Birde aracı almadan daha çok aracın sahibi olmasına dikkat et.Galericiler bazen yanıltıcı olabiliyor.
  • öncelikle adamla buluşmadan önce kısa bir piyasa araştırması yaparsınız bilgi sahibi olursunuz sanayide falan bi gezersiniz aklınıza yatan yerede arbayı gösterirsiniz olmadı yetkili servis konusunda herşeyin bir bedeli var eğer o arbayı almak istiyorsanız bununda bir bedeli var tabii

kredi işine gelince siz ön onayı aldığınız şubeden işlmelerinizi takip etmek zorundasınız yoksa presödür tekrar tekrar işletmek zorunda kalırsınız faks yoluyla halledersiniz motor ve şasi noyu verdinizmi iş biter
  • biz kastamonudan ankaraya araba almaya gittiğimizde aracı kendimiz inceledik sonra bosch car' da ekspertiz yaptırdık. Aracı yanımızda özel hazırlanmış cihazlarla çeşitli testlere soktular, sadece son devirlerde debriyaj kaçırması çıktı biraz sahibinin söylediği yerdede ufak bi parça boya çıktı o kadar. Altınada bosch car olarak imza attılar aldık geldik arabayı.
  • Ekspertiz şart.
  • ekspertiz şart adamda ekpertize sokacam dersen ya itiraf eder yada girer çıkar para boşa gider. sizde raporu vermezsiniz adama olur biter
  • Ben olsam arabayı ekspertize sokarım fakat sokmadan önce adamla şöyle anlaşırım.

--Eğer arabada senin(arabanın sahibi) dediklerinden farklı birşey çıkarsa parayı sen vereceksin derim.

En mantıklısı bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

Ben olsam arabayı ekspertize sokarım fakat sokmadan önce adamla şöyle anlaşırım.

--Eğer arabada senin(arabanın sahibi) dediklerinden farklı birşey çıkarsa parayı sen vereceksin derim.

En mantıklısı bu bence.

mantıklı !

Yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_AggReSSiVe

quote:

Orijinalden alıntı: tomiken

Ben olsam arabayı ekspertize sokarım fakat sokmadan önce adamla şöyle anlaşırım.

En mantıklısı bu bence.

mantıklı !

Yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar...

Tabii mantıklı da... Ekspertizi yapan servis, arabanın motorunda, debriyajında yada bilmem neresinde benim farkına varmadığım, adını bile bilmediğim bir hata bulursa ne olacak Herkes arabasının her türlü tekniğinden anlayabilir m?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.