Şimdi Ara

farklı bi para kasma yöntemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
22.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sanal xp ile 8 tane ko açabiliyorum.başında durmuycam.8 okçu ile nerde kasabilirim.saatte 30-40 m falan kasabiliceğim bi yer lazım.yardımlarınızı bekliyorum.koxp kullanmıycam.msn koxp.wolfsüz olcaklar.%150 damage ile dalıcam.hepsi 60 lvl master açık.wolfsüz 900 apleri var.pet var oto kutulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccix -- 27 Haziran 2011; 15:15:13 >

• Rahat kesilebilecek şekilde en yüksek para veren yaratık sanırım goblin ailesidir. Delos'ta HOBGOBLIN'leri bir deneyebilirsin bence ama o kadar parayı yaratıklardan toplaman pek kolay olmaz bence. Saatte 30-40m veren bir yer varsa kesin orada çinliler falan vardır
  • başında durmuycağım için oto kutu açıcam pet ile.delosta açılmıyoo yüzden emc veya eslantta söylerseniz daha iyi olur.
  • derudan ms ve shard kasabilirsin bayağı seri düşüyor saatte 2 tane falan shard droplarsın 3-4 tanede ms droplarsın şanslıysan -msler sayesinde- saatte 40m den fazlasınıda kasarsın
  • deru da falan kasıcaksa %100 oto pri olması gerekir
  • deru sorun olmaz keserim.8 archer olduğu için.2 okta çok rahat alırım.2 slot arasına geçerim.arkadaş saatte 2 tane shard atar demiş.herkes 2-3 saatte shard anca düşüyor diyorlar.uruk hai nasıl olur arkadaşlar.ne kadar seri ms çıkar uruk haiden.3 slotu dönersem.charları biraz ayrık koyarım.rahat keserim tüm slotları.1 saatte kaç ms düşer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pccix

deru sorun olmaz keserim.8 archer olduğu için.2 okta çok rahat alırım.2 slot arasına geçerim.arkadaş saatte 2 tane shard atar demiş.herkes 2-3 saatte shard anca düşüyor diyorlar.uruk hai nasıl olur arkadaşlar.ne kadar seri ms çıkar uruk haiden.3 slotu dönersem.charları biraz ayrık koyarım.rahat keserim tüm slotları.1 saatte kaç ms düşer?

yaklaşık 7aydır ko oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla uruk haide çok fazla çöp item de düşüyor. ortalama 15-20dk da inventory doluyor. o yüzden orda kasman zor olur. sana tavsiyem 3-4 tane daha köpek bul veya hf al oto kutu aç zombilerde kas. orda opal safir cristal zombi gözü ezik buss falan bayaa seri düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hf alma ihtimalim yok.o yüzden 8 char açtım.rahat kesebilmek için.para kasmayla fazla uğraşmak istemiyorum.2 hafta falan para kasıcam.artık ne kadar kastıysamda item dizicem.zombide çok çöp item çıkıyor.10 dkda inventory doluyo orda.uruk haide bi ara ptye girmiştim.1 saat kasmıştık.bana sadece 1 ms bi tanede +4 mavi yazılı shellden başka bişey gelmemişti.uruk haide çok çöp item çıkmıyo.bide 8 char olduğu için üstlerinin dolması uzun sürer.zaten rpr için 1-2 saatte bi bakarım.uruk haiden 1 saatte 8 chara toplam 6-7 ms düşermi?dakikada tahminimce 30-35 tane uruk hai keserim.
  • treant aileside olur. sc çıktığı için. veya tam olarak hatırlamıyorum ama asga'da asga fruit vardı onlarıda deneyebilirsin. veya archer ile fp işine girebilirsin. +7 fp ronarkta 7-8m arası gidiyordu.
  • HF siz zor o iş ya eslantta Dm çekerler balrog çekerler
    Emc desen tw Gg falan çekerler pc başında olmassan yatırtırlar işsiz çok oyunda.
    Ms lazım diyorsan uruk trona git gerisi hikaye.
  • Cardinal'den 100k lık item çıkıyor orda kasabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Cardinal'den 100k lık item çıkıyor orda kasabilirsin

karusların slot pek boş olmuyor , humanlarınkide çok dağınık yanda scolar, baron, cardinal ne ararsan var sıkıntı olabilir priesti yksa durduk yere vuran moplar çünkü
  • golem ailesi..Lakin pri olmadan olmaz.
  • Ağaçlara kur cz de.Hem scrool kas.hem exp.Scrool ları da 500k dan koyarsın moradonda tezgaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Ağaçlara kur cz de.Hem scrool kas.hem exp.Scrool ları da 500k dan koyarsın moradonda tezgaha

Gayet mantıklı bir kasılma
  • HF siz olcak başında durmicam diyosan o zaman uruk hai.Az çöp düşer.Uruk blade de ve uruk tronda bi hayli çöp düşüyor.En az çöp uruk haide var.
  • evet arkadaşlar yorumlarınız sonucu bi kaç gündür deneme yapıyorum.bi pri 7 okçu açtım.priye bakıyorum sadece.diğerlerininden üstünü dolduruyorum.herşey priye düşüyor.uruk hai güzel ama ms şans işi.msnin yanında başka bişeyde düşmesi gerekiyor.golemde çok para kasılmıyo.2 okta alıyorum golemi.en kötü 3 ok.ama golem çok fazla para bırakmıyo.bütün charları toplayınca 10 saatte 1gb falan kasılıo.pre olmadığı için.deru iyi kasıyo ikislot arası shardlar sayesinde msde düşüo.azda para gelio.ms dışında deruda 1gb kasılıo shardları satınca.iyi ms çıkıo.ağaçlarda çok para kasılmıo.bide onları satması var.şimdiye kadar en iyi bulduğum yöntem hornet.3 slot arasında gerçekten iyi para kasıyo.10 saatte sırf paralarla 1gb kasılıyo.bide içinden 240 klık kağıttan çıkıyo.onlarıda 150kdan satınca 1.5gb bırakıyo 10 saatte.2. en iyi yöntemde deruvish.orada iyi 10 saatte 1gb+ms.hornet deru hangisi boşsa orda kasıyorum.ama mslerden pek bişey çıkmıyo.en iyi drobum old wp oldu.bazı arkadaşlar günde 3gb üstü kasılması zor diyo.ama 3gb üstü garanti kasılıcak sadece bi yer biliyorum.apostle of piercing cold.czde olduğu için çok yatırıyolar.speed hack var bide.vuramıyosunda.8 char açarak 7 okçu 1 tanede pri ile 1 saatte 10 tane bus rahat kasılıyo.bide okçular 75+ olsa daha seri olur.içinden iyide bi para düşüyo.8 kişilik pt olduğu için dropta yüksek.sırf buslarla 2 saatte 50m kastım.sonra geldi speed hackli mageler.yatırıp gittiler

• hf siz cz de ayakta tutma çok zor zaten o kadar karakteri normal mage parti gelse zaten 8de 8 yapar
  • Sana bir yöntem daha söyliyeyim cz de hobgoblinler var fosillerin orda çok seri bus düşer onlardan.Hemde güzel para düşer.Ayrıca ms de düşüyor.8 çar açıyosan eğer 4 serverın bir ve ikinci serverlarında bu slotlara birer asas bırak.Asas olması lazım çünkü uzaktan atak yaptımı zehirliyolar ayrıca asasın bir eline mp rec verdimi pot çok fazla gitmiyo.Çok uzakta alakasız bi yer olduğu için gelen giden olmuyo.Ben çarları oraya bırakıyodum günde 4 çar ile toplamda en az 80 bus, 1gb nakit para, 40 ms çıkıyodu ama yarm saatte bir repair yapman lazım çarlara biraz uğraştırır.

Bir yöntemde delosta 6 mage 2 priest ile ghost warrior en güzel tarafı premium pot basan bi koxp buldunmu hiç bakmana gerek yok repair falanda istemez magelerin staff yansa bile keserler.1 saatte 150 ts çıksa 10 saatte 1500 yapar.Gecede bıraksan sabaha kadar keserler günde 20 saat kessen 3000 ts yapar bunları direk sundriese satsan günde en az 3 gb para yapar.

• Cardinal. Okcularin eline +6 hp rec bow bulursun loot zaten hazir. bowlarda rare item oldugu icin yanmasi uzun surer. yada dedigin gibi hornet devam edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.