Şimdi Ara

??farkindamisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler turk rap in son zamanlarda gozle gorulur bi sekilde ilerledigini emiinim herkes farketmistir..

candan ercetin le we burcu gunes le ceza vs vs vs..

insallah daha da ilerleyecek..

• bence bu ilerleme sadece medya şişirmesi ile ilgili bi durum bi tane adamın tüm türkçe rap hayranlarına-ilkelerine iahnet ederek o kadar laf sokuşturduğu popçu larla düet yapması bence hiç bir ilerleme getirmes.Gazetelerde gördüğün ceza haberlerine aldanma,şiddetle karşı olduğum pop kültürü etkisinde olan medya cezayıda popçularla ilişkilendirip öyle habr yapıyo.aslında haber yaptığı şey türkçe rap değil bunun farkındasındır demi.Yani burcu ve candan la düet yapmasa o haberlerde de olmayacaktı sonuçta heryerde görüyorum ceza nın son albümü süpper diye,bu adamın albümüne süpper diyen kişiler(bi tane türkçe rapçi söle desen söylemiyecek kişiler) cezanın popçularala yaptığı düetlerin etkisinde kalan özentiler bence çünkü cezanın albümü beş para etmez,müzik,söz falan hepsini geç hayranlarına ve tükürdüğünü yaladığı için(okadar laf edip popçularla iğrenç düetlere imza attığı için) beş para etmez,inandırılıcığı olmayan bir türçe rapçinin albüne para veripte almam.ayrıca popçularala bi yere gelecese türkçe rap hiç gelmesin.ben underground rapimi daha çok seviyorum,az ama anlayan kişilerin kulağına ulaşanı.(sözlerim kişisel algılanmasın)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hirsizlikla suclandim yardim edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.