Şimdi Ara

Fargament Drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kac aydan sonra ılk defa dogru duzgun bı drop server dies

Fargament Drop

• Hayırlı olsun
  • hayırLı oLsun kardes
  • ne renk kırdırdın ?
  • Ohh köşeyi döndün
  • geçen günlerde soyulmuştum malum... elimde bi kaç milyon kalmıştı toplamda.. klandaki arkadaşlar saolsun bugun 35m pot parası atmışlardı.. üstünede ben 5m ekleyip frag of rage aldım bir tane sadece... kapadım gözü bastım start a... hop.. sloth frag çıktı... bi kere daha gözümü kapadım ve inanılmaz item... foverin ey gidi k2 dedim düşeninde mi yanındasın... bugun bi kaç al sat bilindik ucuza ss alıp satmalar şuanda 16 gb var kasada.. bi hafta gibi sürede eski mali çizgiye gelmeyi planlıyorum... 40m den nerelere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adelite

geçen günlerde soyulmuştum malum... elimde bi kaç milyon kalmıştı toplamda.. klandaki arkadaşlar saolsun bugun 35m pot parası atmışlardı.. üstünede ben 5m ekleyip frag of rage aldım bir tane sadece... kapadım gözü bastım start a... hop.. sloth frag çıktı... bi kere daha gözümü kapadım ve inanılmaz item... foverin ey gidi k2 dedim düşeninde mi yanındasın... bugun bi kaç al sat bilindik ucuza ss alıp satmalar şuanda 16 gb var kasada.. bi hafta gibi sürede eski mali çizgiye gelmeyi planlıyorum... 40m den nerelere...

o da güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skyrim alduin's wall bug yardım
    13 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

ne renk kırdırdın ?

mavi renk taş Fargament of jeolosy dogru yazdım ıns
  • Hayırlı Olsun.
  • hayırlı olsun hacklenmiştin zaten bu iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: adelite

geçen günlerde soyulmuştum malum... elimde bi kaç milyon kalmıştı toplamda.. klandaki arkadaşlar saolsun bugun 35m pot parası atmışlardı.. üstünede ben 5m ekleyip frag of rage aldım bir tane sadece... kapadım gözü bastım start a... hop.. sloth frag çıktı... bi kere daha gözümü kapadım ve inanılmaz item... foverin ey gidi k2 dedim düşeninde mi yanındasın... bugun bi kaç al sat bilindik ucuza ss alıp satmalar şuanda 16 gb var kasada.. bi hafta gibi sürede eski mali çizgiye gelmeyi planlıyorum... 40m den nerelere...

senin priest soyulmuştu dimi. iyi ballımışın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07EnGeL07

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

ne renk kırdırdın ?

mavi renk taş Fargament of jeolosy dogru yazdım ıns

kardeş o fargament değil fragment ben de yeni boss sandım
  • 7 tane sloth 4 tane sarı renk 1tane mor taş dan hiç bişe cıkmadı +1 shel vs falan cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 26 Ağustos 2007; 22:03:41 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.