Şimdi Ara

Fareye Meyvesuyu Döküldü Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Roccat Kone+ Max Fareme Meyve suyu döküldü az birşey. Mouse çalışıyor ancak sag sol click kapış yapış olmuş durumda. Garantisi var garantiye göndersem sorunu çöezerler mi ?

Orijinalden alıntı: Coming

Merhaba. Roccat Kone+ Max Fareme Meyve suyu döküldü az birşey. Mouse çalışıyor ancak sag sol click kapış yapış olmuş durumda. Garantisi var garantiye göndersem sorunu çöezerler mi ?

kullanıcı hatası ama şansını dene.
  • meyve suyu döküldü deme direk garantiye yolla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Garanti hizmetinin tabi ki dışında olan bir şey fakat eğer içini siz açıp temizlemeye kalkarsanız muhtemelen garanti dışı kalacaktır hatta skatezlerini düzgün çıkaramazsanız yeni skatez almanız bile gerekebilir. Garantinin temizlemeye yanaşacağını pek sanmıyorum hatta bu şekilde gönderirseniz sıvı teması gerçekleşmiş diyip direk garanti dışı bırakma ihtimalleri de var. Telefonda göndereceğiniz servisle görüşüp durumu anlatmanızda yarar var direk gönderirseniz sıkıntı olur. Eğer yardımcı olamayız derlerse iş başa düşer büyük ihtimalle. Fareler basit aletler içindeki switchler büyük ihtimalle meyve suyuna maruz kalmamıştır dış plastiğini güzelce temizleyip tamamen kuruduktan sonra fareyi tekrar toplarsanız ilk günkü gibi olmasa da kullanılabilir halde olacaktır diye düşünüyorum.
    Sanalmarketimden almıştım oraya mail attım sag sol click zor basıyor basılı kalıyor diye. Garanti kapsamında içinin temizlenmesini istiyorum yazmıştım şansımı denemek için artık şansıma ne cıkarsa.
    Yardımcı olmazlarsa da yapacak birşey yok :)

Orijinalden alıntı: Coming

İçini açmayı denedim ancak skatezlerini çıkartmak çok zor aynı şekilde yerine takmayı beceremem.
    Sanalmarketimden almıştım oraya mail attım sag sol click zor basıyor basılı kalıyor diye. Garanti kapsamında içinin temizlenmesini istiyorum yazmıştım şansımı denemek için artık şansıma ne cıkarsa.
    Yardımcı olmazlarsa da yapacak birşey yok :)

Evet skatezler 4 ufak skatezli basit farelerde sorun olmuyor fakat böyle büyük skatezlerde çıkarması ve takması ayrı bir dert. Geçmiş olsun diyeyim o zaman umarım garantiyle çözersiniz sorunu :)
    telefona yumurta döküldü:(
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kocaman koymuşlar altına skatez ne çıkıyor nede zorladıktan sonra geri yapışıyor denedim fakat olmadı. Eğer yardımcı olmazlarsa ebaydan bunu alırım kendim açıpğ yaparım artık yapacak birşey yok açma videosunu da buldum
    http://www.ebay.com/itm/COREPAD-Skatez-Replacement-Mouse-Feet-for-Roccat-Kone-CS28030-/111120138735?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item19df46c1ef

• ver garantye ayıplü ürün satmışsınız içinden meyve suyu çıktı de içine pipet takıp onlara içir

Orijinalden alıntı: AdmaG

ver garantye ayıplü ürün satmışsınız içinden meyve suyu çıktı de içine pipet takıp onlara içir

asdkasjdljasldjklaskd

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmaG

ver garantye ayıplü ürün satmışsınız içinden meyve suyu çıktı de içine pipet takıp onlara içir

• Bugun gonderdim bakalim ne diyecekler sonucu paylasirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.