Şimdi Ara

Farenjit icin antibiyotik onerisi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün pazar doktorada gidemicem, 1-2 ilaç önerisi verin bogazim parçalaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kimsenin başına vermesin bu hastalığı. kışın farenjit olmuştum boğazlarım şişti, vücudumu kobtrol edemiyodum beni kollarına alıp götürüyolardı. vücudumda okadar bi ağrı vardı ki ağlıyodum. resmen ölü gibiydim. doktor iğne verdi 15 tane dedi sabah akşam vurul. 3 gün bu iğneleri yaptırdım zerre faydası olmadı. sonra özel muayenesi olan bi doktora götürdü babam. adam dedi bu çocuğa nolmuş böyle. ilaçlarını iğnesini gösterin dedi. gösterdiler, bu iğneler hiç bi işe yaramaz boşuna vermiş ne biçim doktor bunlar dedi. yatırdı beni. orda kendisi iğne hazırladı iki tane. ikisinide yaptı. yarım saat sonra kendime geldim. baya düzelmiştim. yarin gel yarında iki tane yapıcam hiç bişeyin kalmıcak dedi. gittim yaptı hiç bişeyim kalmadı. resmen ölü gibiydim hiç bişey yapamıyodum ağlıyodum. iğne yaptırmadan geçmiyo bu hastalık kardeşim. hap falan uğraşma hiç git doktora iğne yapsın yoksa 1 hafta 10 gün çekersin bu hastalığı. en kötüsüde gün geçtikçe insanı dahada kötü yapıyo bu hastalık

• Amoklavin
  • reçetsiz antibiyotik alamazsın
  • Birde bogaz için fis fis varmış adını bilen?

• Daha yeni doktor Augmentin BID 625 mg ve Andorex boğaz spreyi yazdı 3. antibiyotikte kurtuldum pis farenjitten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recetesiz agri kesici tavsiyesi?
    16 yıl önce açıldı
    Bademcik sismesi yardim lutfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çorba falan iç hocam. Kafana göre ilaç alma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.