Bildirim
FARENİN SAĞ TUŞUNA NE OLDU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
CEVAP YOKMU YAW -
Bu fareyle alakalı değil.. Bazı siteler sayfada sağ tuşun kullanılmasını engelliyor. simge durumu derkende neyi kastettiğini tam anlamadım. -
bazı sitelerde sağ tuşu kullanamayabilirsin.net dışında kullanabiliyorsun değilmi ? -
Dostum Bilgisayarında ya virus var yada toraja var
benim başımada geldi iki çeşit trojan bardı bilgisayarımda hiç bir şekilde yazıcı kullanmıyorum takii temizliyene kadar trojanlarla başımız belada -
aynı sey windows media playerdada oluyor eğer trojan ya da virus değilse.wmp eğer dıs görünüm modunda ise simge durumunda küçülttüysen eğer sağ tusla hiç bişey yapamıyosun.bazı internet sitelerindede olur bu -
quote:
Orjinalden alıntı: forrestall
ARKADAŞLAR BENİM FARE GAYET NORMAL ÇALIŞIYOR DA SADECE MESELA BAZI İNTERNET SAYFALARINI YANİ SİMGE DURUUNDAKİLERİ SAĞ TUŞ YAPAMIYORUM ACABA NE YAPMALIIM
Cevap gayet açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kan34 -- 19 Aralık 2005, 14:17:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X