Şimdi Ara

Farenin Klasör İçeriğine Çift Tıklamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gündür çoluk çocuk bilgisayarla oynayıp ne yapmışlarsa fareyle ilgili sorunlar yaşamaya başladım.

Sorunum şu,masaüstündeki tüm dosyalara girebiliyorum fakat,örneğin masaüstündeki bir klasöre girdiğimde içeriğini çift tıkla açamıyorum.

Mesela mp3 klasörüme giriyorum ama müzikleri çift tıkla açamıyorum veya bilgisayarıma tıklıyorum açılıyor,ancak yerel diskime giremiyorum.Sağ tıkla aç diyip giriş yapabiliyorum touchpad ile de giriyorum.

Fare ayarları düzgün kontrol ettim.

Sorunun çözümünü şöyle buldum,AYGITLARI VE YAZICILARI görüntüle diyip FAREYİ kaldırıyorum düzeliyor.

ANCAK her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar aynı hale geliyor bunun kalıcı bir çözümü yok mu acaba?

• denetim masası fare ,çift tıklama hızı olabilir , birincil ikincil dügme olabilir diger ayarlar denene bilir kolay gelsin
    bu arada çocuklar falan oturuyorsa pc ye deep freeze şiddetle önerilir
  • wolfsado kullanıcısına yanıt
    Hocam o ayarları düzenledim,çocuklar ablamın çocukları birkaç gün sonra gidecekler yani sürekli bilgisyar başında duran bir ben varım.

Yalnız ben dalgayı anlayamadım aygıtlardan fareyi kaldır diyorum düzeliyor:)

Bu arada teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 7 Nisan 2014; 10:04:53 >
  • ya hocam bu çocuklara hayranım nasıl yapıyorlar nasıl ediyorlar enteresan bir şekilde ayarları degiştiriyorlar bendede var 4 ve 1,5 yaşında yaramaz bişiler pc telefon hastası ikiside :)
  • wolfsado kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın hocam,gerçekten şimdiki çocuklar acayip ya:)

3 yaşındaki çocuk tabletten oyun açıp oynuyor ya :)
  • Fare bozulmuş olabilir. Başka bir fareyi aynı bilgisayarda deneyin eğer sorun yoksa fare bozulmuş demektir.

Siz yine de alttaki verdiğim linke bir bakın başka çözüm yöntemleride mevcut.

http://support.microsoft.com/kb/266738/tr
  • Core. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,bir bakayım oraya tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi izlediğim film osurung bonbası izleyin görün
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Çok iyi film gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.