Şimdi Ara

FAREDEN GECE LAMBASI YAPTIM (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OOOOW IAMBURAK benim konuma bakıyor. Favori forumdaşım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Hitlerin Türkiye şubesi sanarak girdim maus çıktı,uyusam mi napsam

Abi n'aptınız siz ya? :) Yam yam style dinle kardeşim uykun açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Çok saçma olmuş daha yaratıcı ve daha çok ışık yapan bir şey yapabilirdin vede göze hiç hoş gelmiyor.

Öncelikle eleştiriler için teşekkürler.
    Bana yardımcı olursanız sevinirim. :) Elimdeki bir mouse'u nasıl daha yaratıcı bir şekilde kullanabilirim ki?
    Işığı gece odamda belli bir görüş alanını aydınlatıyor ve bu bana gerçekten yetiyor. Ayrıca geceleri benim gözüme çok hoş geliyor, gelmeseydi emin olun bir saniye düşünmez çöpe atardım.

Orijinalden alıntı: hty.enyalios

quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Çok saçma olmuş daha yaratıcı ve daha çok ışık yapan bir şey yapabilirdin vede göze hiç hoş gelmiyor.

Öncelikle eleştiriler için teşekkürler.
    Bana yardımcı olursanız sevinirim. :) Elimdeki bir mouse'u nasıl daha yaratıcı bir şekilde kullanabilirim ki?
    Işığı gece odamda belli bir görüş alanını aydınlatıyor ve bu bana gerçekten yetiyor. Ayrıca geceleri benim gözüme çok hoş geliyor, gelmeseydi emin olun bir saniye düşünmez çöpe atardım.

Aslında bence mause ile pek bir şey yapılmaz ama şöyle olabilir.
    Biraz elektrik/elektronik bilgin varsa içine ufak renkli ledler koyabilirsin.(çok basit bir şey)
    Birde altına bir mausepad yapıştırıp onuda normal bir gece lambası gibi yükseltirsen hoş birşey çıkabilir.Yani çalışan bir mause gibi olur.
    Yani şu şekilde olabilir.
     FAREDEN GECE LAMBASI YAPTIM (SS'Lİ)
    Resim biraz saçma oldu ama bahsettiğime en yakını bu şekilde oluyor.
    Altı aynı şekilde olacak üstteki ışık yerine mausepad'e yapışık ışıklı mause duracak.
    Bunu kolayca yapabilirsin bence birde tıklama yerine ufak bir anahtar yerleştirip açıp kapatmayı oradan ayarlarsan çok iyi olur ama bu biraz zor.
    Böyle yaparsan çok hoş olabilir bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.