Bildirim
Fare Temizleme Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oldu makineye at istersen diyesim geldi
garantisi varsa yolla yoksa açıp temizlemen gerek_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
garantisi varsa yolla yoksa açıp temizlemen gerek
Komple suya tuttum ön kısmı
Bana bir mouse parasına patlar böylece benden sonrakilere ibret olurum diye düşündüm
Kurutuyorum şuan sonucu bildiririm
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hyprosoft
quote:
Bana bir mouse parasına patlar böylece benden sonrakilere ibret olurum diye düşündüm
altta da arkadaş demiş skatezlerin altında vidalar vardı keşke öyle yapsaydın yedek olurdu olmadı
bu arada pirinç dolu kaba koy 1 gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 12 Mart 2013; 10:54:57 >_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hyprosoft
quote:
altta da arkadaş demiş skatezlerin altında vidalar vardı keşke öyle yapsaydın yedek olurdu olmadı
valla çalışma sansı var yine ama keşke fareyi açsaydın. Bari iyice kuruyunca tak bekle bir kaç gün_____________________________
-
Evet arkadaşlar hiç bir sıkıntı yok komple yıkadım 2 saat kombide bekletip taktım çalışıyor eskisinden daha iyi kayıyor şimdi tekerlek
_____________________________ -
Birde ütü vuraydın tam olaydı.
Şaka bir yana enteresan bir deney olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_82303699/tm.htm][color=
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler