Şimdi Ara

Fare Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler, msi laptopun yanında gelen fare vardı kablolu ama kabloda oynaklık var sürekli gidip geliyor. Yeni fare almayı düşünüyorum. 70 lira falan verebilirim. İyi bir fare önerisi olan varmı ?
    Kablosuz olacak, Ayda 2-3 defa oyun oynarım çok oyun oynamıyorum. İşimi görecek sağlam fare arıyorum çokta küçük olmayacak.

• sana çok güzel bir mouse önereyim
    kablosuz bir mouse. Pil derdi yok çünkü şarjlı. şarjı bittiğinde bilgisayarın usb girişine takıp şarj edip kullanmaya devam ediyorsun şarj olurken de kullanabilirsin kablolu mouse gibi oyuncu tarzı bir mouse dir ele çok rahat oturur. üzerindeki ışıklandırması da çok hoş görünüyor ayrıca istersen bu ışığıda kapatabiliyorsun
    Rampage SMX-R12
    http://urun.n11.com/mouse/everest-rampage-smx-r12-hawker-4800dpi-gaming-kablosuz-mouse-P186790040?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwwevLBRCGARIsAKnAJveuVJgljNwYIZ34nBVcFSYRps9tMPP-SqoWn9Dpf-PCPJDW9gXKMZ8aAnXCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

• En iyi fare hamster bence 😂😂 Neyse şaka bir yana A4tech X7 65 liraydı heralde ama kablolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeT_r3kt -- 29 Temmuz 2017; 11:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.