Şimdi Ara

Fare imleci kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sorun hiç yoktu ama son 1 haftadır deli etti beni.sitede bir yazı okurken biraz beklettimmi imleci kayboluyor yada bi yazının üstüne basılı tutup koyulaştırsamda o imleç kayboluyor.nedendir acaba?

• opera mı kullanıyorsun? bendede 1 haftadır bu sorun varda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

opera mı kullanıyorsun? bendede 1 haftadır bu sorun varda :)

evet dostum opera kullanıyorum ama diğer tarayıcılarda da o sorun oluyor.şimdi arkadaşımın pc sinde de o sorunu gördüm.onada opera yüklemiştim :) eve gittiğimde komple operayı kaldırıyım düzelirse artık kullanmam napıyım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

evet dostum opera kullanıyorum ama diğer tarayıcılarda da o sorun oluyor.şimdi arkadaşımın pc sinde de o sorunu gördüm.onada opera yüklemiştim :) eve gittiğimde komple operayı kaldırıyım düzelirse artık kullanmam napıyım:)

en son hangi yazılımı yükledikten sorna imlecin kaybolmaya başladı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: steyy

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

quote:

en son hangi yazılımı yükledikten sorna imlecin kaybolmaya başladı...

opera 10 alfa yükledim ama ilk başlarda olmuyordu 3 ay fln oldu yükleyeli..1 hafta içinde bu sorun başladı dostum

• hocam aynı sorun şu anda bendede var nasıl çözdün anlatabilirmisin.
  • dostum vallahi hatırlamıyorum.opera mı kullanıyordun sende?
  • evet hocam şuanda kullanıyorum geçti sorun kaybolmuyor artık.
  • sevindim :) çözümü nasıl oldu? google da arayıp konuyu bulanlara faydası dokunsun
  • gece kayboluyordu pc yi kapatmadan önce Ccleaner iler cookies sildim sabah açtığımda düzelmişti facebook tan video izlediğimden dolayı oluyormuş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

gece kayboluyordu pc yi kapatmadan önce Ccleaner iler cookies sildim sabah açtığımda düzelmişti facebook tan video izlediğimden dolayı oluyormuş galiba.

Opera'dan çok video ile ilgili. Flash'da fare imlecini gizlemek gibi bir özellik var. Facebook'ta Firefox dahil bir çok kez karşılaştım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.