Merhaba arkadaşlar önceden bir konu daha açmıştım fakat bir tane daha açmak durumunda kaldım çünkü yarın almaya gideceğim bir mause almak istiyorum 5-6 yıldır gamer olarak 100 tl ye kadar idarelik fakat ilerde alınmazsada işimi görecek bir mause arıyorum benim baktığım bir iki tane var
a4 tech x7 f7 v-track 3000 dpi optik mouse ağırlık ayarı var a4 tech xl 750 bh 3600 dpi ve lazer mouse ağırlık ayarı yok logitech g300 2500 dpi optik mouse ağırlık ayarı yok
sizinde öneriniz varsa hafta sonu %30 vatan indirminden veya mediamarkt gold veya önerdiğiniz yerlerden bekliyorum. bugun gittim g300 için çok küçük diyorlardı elime uygun geldi o kadar küçük gelmedi 3600 dpi olan bir adım önde gibi fakat ben karar veremedim arkadaşlar bekle 150 tl yap razer al gibi yorum pek hoşuma gitmiyor açıkcası sorduğum çoğu kişi g300 dedi herkes logitech farkı diyor fakat a4 tech kullanan bir tanıdığım bayağı sert kullanmasına rağmen 2 yıl dayandı serten kastım düşürme vurma fırlatma vb. ve ben öyle sinirli bir kullanıcı değilimdir g300 ün kablosu biraz ince ve kalitesiz geldi yine bekliyorum önerilerinizi bunun yanında gene 20-30 tl ye kadar mouse pad de bekliyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin