Şimdi Ara

farcry 3 kaydederken çıkan amplem gitmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar türkçe dil yaması kurduktan sonra böyle bir hata almaya başladım oyun otomatik save yaparken sag köşede çıkan kanat şeklindeki figür gitmiyor sürekli kayıt edliyor yazıyor oyundan çıkıp tekrar girince kaydetmediğini görüyorum oyunu silip tekrar yükledim kaydetmeye başladı sonra kapattım bugun yine oynayım dedim ama yine aynı hatayı aldım intrnetteki çözümleride denedim ama hiçbirisi fayda etmedi interneti kapatıp girmeyi denedim yine aynı umarım yardımcı olursunu yoksa oyunu silcem..

• bu sitede eskide daha çok yardımcı arkdaşlar vardı ama neyse benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bulduğum çözümü dile getireyim her defasında oyuna girmeden crack yapıyorum düzeliyor.iyi günler
  • Oyunun orijinalse, steam'i yönetici olarak çalıştır. Daha sonra oyunun dosyasını bul farcry3.exe sanırım adı. Onu da yönetici olarak çalıştır ve oyuna öyle gir.

Oyunun korsansa sadece oyun dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Düzelmesi lazım.
  • ____amplem____
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Kenshin

Oyunun orijinalse, steam'i yönetici olarak çalıştır. Daha sonra oyunun dosyasını bul farcry3.exe sanırım adı. Onu da yönetici olarak çalıştır ve oyuna öyle gir.

Oyunun korsansa sadece oyun dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Düzelmesi lazım.

sağolun hocam yönetici olarak çalıştırınca düzeldi.mesajınızı yeni okudum ama doğru çözüm teşekkürler
  • Gaddar_88 kullanıcısına yanıt
    İşe yaradığına sevindim. İyi oyunlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.