Şimdi Ara

FarCry 2(PC, Xbox 360, Playstation 3) inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
42.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel inceleme teşekkürler,bu arada HD / SD ayrımı iyi olmuş.
  • inceleme icin teşekkürler
  • bu oyun için 8,9 puan baya fazla.
    geniş bir alan ve sürekli bu alanda dönüp duran ölmek üzere olan bir adam söz konusu. grafikler için de editör ile aynı görüşte değilim. herşey kamufle olmuş durumda. düşmanlar bukalemun gibi etrafına uyum sağlıyor ve hareket etmeden duran keskin nişancının nereden ateş ettiğini bulmak neredeyse imkansız. dikkatinizi çekerse yolda karşınıza çıkan ceylan ve zebra sürülerinin içina dalmadığınız sürece onları bile farketmekte zorlanıyorsunuz.
    crysis'in greafiklerden 9,5 aldığı bir formda far cry'2'nin 9,1 puan alması bende oyunun tolere edildiği izlenimini uyandırdı. şahsen 8 puandan daha yukarıyı haketmiyor oyun grafikleri. onu da patlama ve yanma efektlerinden kazanıyor.
    ubisoft oyunu gerçeğe yakın kılmak adına olabildiğince farklı yöntemler izlemiş. silahların bir süre sonra tutukluk yapmaya başlaması vesaire...
    oyunun müziklerini de beğenmedim işin aslı.
    far cry2'ye 7 puan yeter de artar bile...

• Video güzel mi değilmi bilmiorum çünki far cryın menüsü sade bir şekilde hazırlanmış dio ve video devam etmio ve ayrıca felaket yawaş yüklenior bir çare bulun da hastası olduğum far cry ın devam serisinin incelemesini izliyeyim..
  • Arkadaşlar ben beğendim oyunu acaba buna türkçe seslendirme yaparlar mı? Vallahi şahane olur.
  • inceleme için teşekkürler çok iyi bir inceleme olmuş..
  • Super inceleme teşekkürler.
  • abi süper bi oyun bu yav bayıldım valla
  • uzun süreden beri bekliyorum bu oyunu çok sağlam bir oyun olmuş vede grafik motoru ise büyüleyici ama crysis gibi bir oyunu oynadıkdan sonra işin gerçeği farcry2 pek sarmadı okadar uzun süre beklememe deymedi :)
  • HD olarak izledim güzel inceleme olmuş. Oyundan kat kat daha güzel inceleme.
  • Herkeseiyi günler... Yaklaşık iki yıldır Far Cry 2 'de PS3'te oynamaktayım. Oyunun multiplayer'ını bilenler anlayacaktır, multiplayerda benim level'ım 18 ancak 2-3 aydır uğraşıyorum bir türlü 19 olmuyor, maçları sürekli kazanmama rağmen maç sonuçlarında ortaya çıkan bu değerlerde hiç bir kıpırdama olmuyor, resmen dondu. Bu konuda fikri olan arkadaşların acilen bu konuda fikirlerini paylaşmasını rica ediyorum
  • PS3'te bitirmiştim.
  • 1 ay önce pcde bitirdim.grafikleri mükemmele yakındı ama oyuna kusursuz değil açıkcası
  • az önce bitirdim...öncelikle oyunun sesleri grafikleri süper...ama birkaç sorun var ki oyunu resmen baltalıyor..ilk sorun hikaye modu kesinlikle baştan sağma ve anlamsız olmuş...ikincisi düşmanların saldırı ve ölüm animasyonları hiç olmamış...üçüncüsü kan efektleri ve düşmanların kol ve bacaklarının kopmaması kesinlikle oyundaki büyük eksiklerden...atmosfere gelince atmosfer güzel olmuş ama ben suya girdiğimde timsah ya da başka bir hayvanın saldırısına(CRYSIS teki köpekbalığı saldırıları gibi) veya karadayken bir aslan, çakal ya da yılan saldırısı olmasını beklerdim...bir başka eksik de kontrol noktalarından geçerken gerçek hayattaki gibi bi rüşvet sistemi olabilirdi..bir de adamların üzerine nerdeyse şarjörü boşaltıyoruz ancak ölüyor...sonuçta oyunda çok ii kısımlar varken birçok da eksik var...ubisoft yine ben burdayım ve oyun yapmaktan anlamıyorum demiş bu oyunda...her çıkan ubisoft oyununda olduğu gibi

• Bu oyunun Fortune's edition'u var bende ekran kartım HD5870 aa x8 kasmıyor ve mp modları niyeyse bana bi hoş geldi belki o crosshair yoklugundan belki baska biseyden bilemedim ama oyun güzel :)
  • arkadaslarbu oyunun ps3 ıcın hılelerı varmı mesela pc ıcın olumsuzluk kodu var nedenmı soruyorum multiplayer oynarken adama sarjoru bosaltıyorum olmuyor bana bır sefer ates edıyor oluyorum sonra ps3 kosamıyorsun kayamıyorsun nedenı nedır
  • 2 dk dayanamadım sunumun çok kötü özür dilerim ama sanki kurduğun cümlelerin yarısı başka bi zaman bitişi başka bi zaman söylenmişti video için birleştirilmiş gibi biraz daha samimi anlatmalısın.hakkaten bayıyor.kırdıysam özür :)
  • ilk şarkının ismi ney lütfen söyleyin
  • Yarın alıyorum multiplayer modları güzel gözüküyor sırf onun için.
  • Oyun çok güzel, grafik hariç tüm puanlar süper. Grafik 9.2 olabilirdi bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.