Şimdi Ara

FarCry 2 hapishaneden kacma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba farcry 2 de oyunun sanirim yuzde 64 unde falanim ve hapishaneye dustum gorev kisminda hapishaneden kac diyor fakat kullanabilcegim hicbirsey yok kacmak icin hatta ziplayamiyorum bile,burayi nasil gececegim yardim ederseniz cok sevinirim.

• hatırladığım kadarıyla.
    hapisanenein sağında(yada solda da olabilir)duvarda bir çatlak göreceksin.o çatlağın oraya gel ve E yada F tuşuna bas.o anda o duvarı yıkacak ve yan hücreye geçeceksin yan hücreden de prison break...
  • eyvallah hocam cok sagol deniyecegim
  • iyi aksamlar

bende oyunun %70 e geldım boyle bır bolum gormedım ve orada tıkandım daha ılerı gıdemıyom gorev alamıuom

sen bana save dosyasını atarmısın msn den

onurzirh@hotmail.com

5 dk nı ayırırsan cok sevınırım
  • dostum umarim btirebildin oyunu mesajini aylar sonra goruyorum kusura bakma,
  • Hapisane bölümü biraz zordu.
  • Arkadaşlar Ben oyunu en zor kademede bitirdim ve çok zevk aldım. Sadece elinizde Sniper olsun yeter. Dallas dizisi gibi oyun. herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Yardım isteyen arkadaşlara her konuda yardım edebilirim (Bu oyun için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 oyundan atma
    9 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    16 yıl önce açıldı
    The Witcher 2 Oyundan Atma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben %30 dan sonra sıkıldım biraktım yani güzel oyunda durmadan dolaş dur siz sıkılmadınızmı (merak ettim sadece)
  • Hayır ben hiç sıkılmadım. Hatta yukarıdada dedim en zorda bitirdim. her an vurulabilirsin. Sen ne kadar güçlü isen karşındakilerde o kadar güçlü. bir ton mermi yeyip canlı kalmak yok. Ayrıca ben genelde otobüsü kullandığım için sıkılmadım
  • youtube da vardır
  • beyler 2012 de falan oynuyordum geçen ay yükleyim sağı solum gezeyim anıları tazeleyim dedim 100 save yapıp steam üzerinden indirdim haritanın sağ alt kısmına gitmeye çalışıyorum ama hapishanenin içinden geçem lazım herhalde kapılar kapalı nasıl geçerim bi bilgisi olan varmı 2009 da kalmış herkes ama : D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.