Şimdi Ara

farcry 2 çözemedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar farcry 2 de amaç nedir çözemedim bir türlü 1 ini oynamadım oyunu oynuyorum sürekli görevler alıyorum yerine getiriyorum save liyorum fakat hep action 1-%4 yazıyor bir arpa boyu ilerleyemedim galiba. bilen varsa bi anlatsın gözünü seviyim.

• Oyun biraz kendini tekrar etsede ilerleyen bölümlerde oyunuda anlayacaksın. Farcry 1 ile bir benzerliği yok. Far cry 2 tamamen bir kanlı elmas örneği. Elindeki yön bulma cihazı ile elmasları ve bazzı özel gereçleri buluyorsun. yeşil ışık sıklıkla yanmaya başladığı anlarda. İlerledikçe oyunun o kadar basit olmadığını anlayacaksın. Ben en zor seçeneğinde bitirdim ve çok hoşuma gitti. Zaten ilerledikçe oyunun dallas dizisi gibi olduğunu göreceksin her güvendiğin arkandan vuracak bazılarınıda hatta hemen hemen hepsini temizleyeceksin. Ha o baştakiler ileride sana iyi bir kazık atacak en güvenmen gereken anda.
  • peki bu ünlem işareti olan yerlerden mi görev alıyoruz yani sürekli bi konvoyu durdurma bir adama suikast yapma falan. yeni görevler çıkmıyor gibi geldi yada ben birşeyi eksik yapıyorum. elmasları fln topluyorum verilen görevlerede gidip yapıyorum . ama çözemedim valla..
  • Ben sıkılıp silmiştım oyunu kendini çok fazla tekrar ediyor üstelik git gel yaparken 5 dakka önce dağıttığın barikatta gene aynı adamlar aynı hikaye bence güzel oyun değildi ama 1. güzeldi.
  • FC2 tam bir hüsran ; bu oyunu saf aksiyon için arada bir oynamalısın..
  • Öncelikle bu oyunu en zor seçenekte oynamalısın. Görevler ne kadar kendini tekrar etsede oldukça güzel.Görüntü kalitesi çok güzel. öteki ülkelerde oldukça sevildi ama bizim ülkemizde pek sevilmedi. Ayrıca 1 ile karşılaştırmak pek uygun değil zira şu an farcry 1 e bakarsak görüntü noktasında günümüzün oyunları arasında 5 para etmez. Bende tam bir doom hayranıyım ama ilk çıkan oyunlarının görüntülerini görünce eski aldığım tadı vermiyor. Arkadaşım eksik görev yapmassın merak etme ben oyunu bitirdiğimde iyiki oynamışım dedim.
  • tamam çözdüm galiba ilerliyor şimdi oyun pala diye yerden alıorum görevleri eskiden diğer görevleri yapıyordum oyun ilerlemiyordu şimdi ilerliyor. bu undergurand hq ne oluyor külçe altınlar bulduk sonra telefon çaldı bir görev çıktı ama anlamadım ne olduğunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 1 açılmıyor!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ilerledikçe artık üsttekilere çalışıyor gibi görünüyosun. Asıl senin karşılaşacağın ve yanında olan kişi çakal diye bir adam. Ötekilerin hepsi yalan. Daha palada bitecek farklı bir görev yapacaksın. ben fazla anlatmayayım sonuna geldiğinde şaşıracaksın. :D Sonra tabi bence çok güzel bir şekilde bitireceksin
  • Hep aynı görevleri yapınca sıkılıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gada21

arkadaşlar farcry 2 de amaç nedir çözemedim bir türlü 1 ini oynamadım oyunu oynuyorum sürekli görevler alıyorum yerine getiriyorum save liyorum fakat hep action 1-%4 yazıyor bir arpa boyu ilerleyemedim galiba. bilen varsa bi anlatsın gözünü seviyim.

Amacın Afrika`da büyük biraderlerin iç savaşına çomak sokan bir adamı öldürmek ama gittiğin an bulaşıcı bir hastalığa yakalanıyorsun. Daha sonra öldürmen gereken adam seni buluyor. Sonra otelin yakınlarında bir çatışma çıkıyor haliyle sen de iki ateş arasında kalıyorsun. Ardından kimseyi vurmamış olsan bile sana adamlarımı vurdun artık benim için çalışacaksın diye zorla görev veriyorlar ( iyi oluyor aslında yoksa sen görevi nereden alırım diye düşünmek zorunda kalacaksın bkz. Boiling Point ).

Görevlerin neredeyse tamamında ikili oynama şansın var. İstediğin taraf için sonuçlandırabilirsin zira asıl görevi veren adamın istediğini yapmasan bile anlamıyor yaptın sanıyor. Bu arada yan görevler de var tabiki, baz istasyonlarda verilen suikast görevleri ya da silah tüccarlarının verdiği bombalama görevleri gibi. Tüccarların verdiği görevleri öncelikli olarak yapmanı öneririm zira ödül olarak yeni silahlar açılıyor.

Ek olarak görevleri mümkün olduğunca akşam üstü ya da sabaha karşı yap, neden dersen grafikler daha güzel görünüyor.

Çoğu görev kendini tekrar ediyor ama bunu en aza indirgemek için yapabileceğin şeyler var. Örneğin bir hedefi bodoslama arabayla aralarına dalıp yokettiyse ona benzer başka bir görevi yüksek bir yerden sniper ile çözebilir, sonrakini ise gizlice girip saklanarak öldürme yolunu seçebilirsin.

Oyunda ikinci haritaya geçince işler biraz daha güzelleşiyor ama o kısım da biraz kısa sürüyor. Son görev açıkcası etkileyici olmuş ama insan düşünüyor bu oyun bana ne verdi ki ben son görevde iç hesaplaşmaya düşeyim. Seçerim birini deyip bitiriyorsun oyunu..

• red faction gibi biraz ama senaryoya bağlı ilerlese öle oyunlar daha ii olur fazla özgürlük yaramıyo
  • Farklı senaryo ile bitiyor denmişti bu oyun be ikisinide denedim yine aynı son ile bitti benmi yanlış yaptım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gada21

arkadaşlar farcry 2 de amaç nedir çözemedim bir türlü 1 ini oynamadım oyunu oynuyorum sürekli görevler alıyorum yerine getiriyorum save liyorum fakat hep action 1-%4 yazıyor bir arpa boyu ilerleyemedim galiba. bilen varsa bi anlatsın gözünü seviyim.

Kardeş gta gibi bişey işte ben oynuyom şuanda %50 lerdeyim.
  • ben bu oyunu oynayıp bitirdim aşağıda verdiğim linkteki yamayı kesinlikle indir ben bu şekilde oyundan müthiş zevk aldım
    http://www.oyunceviri.com/forum/threads/2126-Far-Cry-2-100-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-v1-0-%28Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1%29
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.