Şimdi Ara

Far Sistemi En İyi Marka ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut T.

şaka mı yapıyorsunuz?farların etrafına araba tasarlayan audi dururken, diğerlerine laf söylemek düşer mi?

şaka bir yana, audi'nin aydınlatma konusundaki yeri ayrıdır.

• 7 serisinde harika bir aydınlatma tasarımı vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir araçlar arasında düşünürsek AFL üst sırayı alır.

Tüm araçlarda ise lambo-ferrari vs daha iyidir tabi
  • opel afl
     Far Sistemi En İyi Marka ?
  • Bu konuda Audi akar gider der geçerim. Arkadaşların dediği gibi A6 ve A7 gördüğüm zaman stoplardan gözümü alamıyorum.

• Herkes audinin ledlerini övmüş;bence de led konusunda audi fakat bu ledler yüzünden a4,a6 vs kaza yapan 2 kişi duymuştum ve audiyi mahkemeye vereceklerini söylüyorlardı Gözümü alamıyorum diyen arkadaşlar olunca aklıma geldiAyrıca opel afl zaten ödüllü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 1 Şubat 2014; 2:33:40 >
  • Kesinlikle Opel Afl
  • Mercedes-Benz Intelligent Drive ILS sistemi full led farları ile yolda ufuk çizgisini hizalıyarak adeta dans ediyor.
  • Opel AFL+ çok iyi peder beyi ikna edebilseydim yüksek donanımlı bir astra alacaktık ama bana bu da yetiyor deyip edition aldı.

Son dönemde BMW'nin Lazer farları çok iyi ve Volvo Trucks'ın FH16'a kullandığı Led farlar çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun doğrusu şu olmalı...

En iyi far üreten firma hangisi? Magneti Marelli mi, Valeo mu? Ya da başka bir firma mı?

Bence Marelli..

http://www.al-lighting.com/index.php?id=25&L=0

BMW'si Mercedes'i ya da Ford'u Renault'su.. Gidiyor bunlardan alıyor farları. Alırken 2 tane isterleri oluyor; şekli şöyle olsun, bir de şu fonksiyondan olsun. O fonksiyonları, şeklin içindeki ürünü tasarlayan, geliştiren de yine bu yan sanayiler.. Yani takdiri hak eden de bu yan sanayiler :)
  • Fordun dynamic led sistemide hos olmus

• pratiğini görmedim ama son jenerasyon vw-bmw-volvo da kullanılan hella aktif xenonların yaptığını iddia eden başka bir ürün yok sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

pratiğini görmedim ama son jenerasyon vw-bmw-volvo da kullanılan hella aktif xenonların yaptığını iddia eden başka bir ürün yok sanıyorum.

Gercekten super bir sistem. O opsiyondaki bir aracin fiyati da superdir eminim.

• Ben c180 in farlarindan cok memnunum. Farlar kendi yaniyor yolun bosluguna gore far siddetini ayarliyor karsidan araba gelince veya onde bir arac varsa kisalari yakiyor yokusta farlari yukari kaldiriyor iniste indiriyor her zaman gormeniz gereken mesafeyi ve yeri fazlasiyla iyi aydinlatiyor. Cok memnunum.

•  Far Sistemi En İyi Marka ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam xenon mu daha iyidir led mi (konuyla pek alaksı yok ama (daha önce konusınu açmıştım ama cevap gelmediği için soruyorum))
  • BMW ve Audi'nin far tasarımları aydınlatma teknolojileri çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

pratiğini görmedim ama son jenerasyon vw-bmw-volvo da kullanılan hella aktif xenonların yaptığını iddia eden başka bir ürün yok sanıyorum.

Film gibi izledim bravo,umarım trafikte bu kadar başarılıdır.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Matrix far tam olarak ne işe yarıyor?Nedir yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Matrix far tam olarak ne işe yarıyor?Nedir yani?

Bi tür led far hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.