Şimdi Ara

Far Elektrik Tesisatı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracımın kitapçığında Uzunlar için 55 Watt ampul takın diyor. Ben sadece uzunlara H7 Niken Nova Serisi(90 Watt 45-45 olarak belirtilmiş)takmayı düşünüyorum. Tesisat sorun çıkarır mı? Verilen bu 55 watt değeri sağ sol için ayrı ayrı önerilen değer mi? Araç 2005 Corolla HB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neden peki. Tesisat 55w total olan mı her bir taraf için değil mi? Bazı yerlerde iki taraf için olduğu söyleniyor. Sadece uzunlara kullanacağım zaten de yine de akıllarda soru işareti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferulity61 -- 27 Ağustos 2025; 9:55:48 >

Ampulden kastettiğim led zaten. Bilerekten markayı da yazmıştım. Niken Nova H7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferulity61 -- 27 Ağustos 2025; 19:18:15 >

Kısalarımda bi-led projektör var :) Ayrıca genel olarak tüm Ledler yasak diye bir terim yok. Sizin bahsettiğiniz ışığı dağa taşa vuran cut-off çizigisi olmayan merdiven altı merceksiz (illa merceğe de gerek yok kaliteli ledler cut-off u tutturuyor) ayarsız(ayar bile tutmayan) beş para etmez ledler. Lütfen bir konuda cevap vermeden önce bakma zahmetinde bulunup araştırın. Ben size herhangi bir sitem, kötü laf etmedim oraya marka ismini bıraktığımda. Sadece belirttiğimi söyledim. Kaldı ki kısalarda projektör selektör kolunu çektiğimde uzun farın işlevini de görüyor ama ben ekstra olarak uzunlara da bahsettiğim led i takacağım için watt hesabını sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferulity61 -- 28 Ağustos 2025; 9:56:10 >

Blok

• Gördüğünüz üzere arkadaşlar bu konuyu okuyanlar ve yeni okuyacaklar. Özgüven, bilgi eksikliğini kapatmaya yetmiyor. Üstüne bir de eleştirildiğinde yapıcı olmak yerine kestirip atmak, en sonunda da bloklayıp kaçmak yazdıklarını silmek :) İnsan, yanıldığını fark ettiğinde kabul edebilmeli. Bilgiye ihtiyacın yok, blok tuşu var bas gitsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferulity61 -- 28 Ağustos 2025; 9:54:48 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.