Şimdi Ara

Far Cry 6 PS Store'da Listelendi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynadığım en kötü Far Cry oyunu 2.oyundu. 5. oyun bile ondan daha güzel, insanlar o dönem bir çok şeyi hatırlamıyorlar herhalde.
  • 2 senede bir aynı oyunu satmaya devam.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fc1 ve 3 cok iyiydi.Ikisi de kendi turunu dogurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun serisini 2 sene de 1 oynayın ozaman çok güzel zevk veriyo yoksa hepsi aynı 3ten sonra
  • Far Cry 1 sadece serinin en iyisi değil, FPS türünün gelmiş geçmiş en iyi 10 oyunundan birisiydi, kusursuza çok yakın bir deneyimdi. Far Cry 3 güzel bir oyun ancak FC1 ile aynı kefeye konabilecek bir oyun kesinlikle değil. Far Cry 2 ise tarihin en yazık edilen oyunu. Bu 3'ü dışındakiler benim için yok hükmünde.
  • Geçen FC2 ile FC5 karşılaştırması izliyordum, Olum oyunlar bildiğin gerilemiş ilerlemek yerine, Çoğu oyun grafik balonu olmuş haberimiz yok..
  • Kopyala yapıştır servis et.. Artık yemiyor be..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Getirdiğin ünlü isimlere yazık be keşke daha iyi bir oyunda olmuş olsalar...
  • Skill ağacını değiştirin yahu. Yıllardan beri aynı özellikler tekrarlanıyor. Vallahi sıkıldım.

Oyundan hiçbir eleştirim yok. Her FC oyununu PC'de türkçe olarak (çevirmenler sağolsun) oynadım bitirdim. Seviyorum bu seriyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firoles

Kopyala yapıştır servis et.. Artık yemiyor be..

bende hiçbirzaman yemedi yazık ki başta ve halen yiyenlere. ubisoftun hiçbir oyununa para verilmez içi boş oyunlar yapan bir firma.

• Bu Nasıl kapak resmi lan, Recep İvedik afişi gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.