Şimdi Ara

Far Cry 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (07.01.2015) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
18
Favori
48.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manuel kurmada hangı dosya ıcıne kuracagız? tşk...
  • röntgenci55 R kullanıcısına yanıt
    TAMAM HALLETTIM. ELİNİZE SAGLIK TURKÇE OLARAK OYNUYORUM SU AN :)
  • manuel olarak yükledim yamayı. Bazı yerler cevirilmemiş ancak hikayeyi anlamaya mani değil.Bir de konuşmalarda agızlar hareket etmiyor 1,7 update kuracagım belki düzelir.Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patates Kesen Satanist

Öncelikle merhaba , uzun bir süredir piyasadaki bütün türkçe yamaları ve yorumları takip ediyorum.İlginçtir ki , Konsol ve Pc platformu arasında mekik dokuyan Fanboy "çocuklar" türkçe yamalarada bulaşmış.Ne zamandır Türkçe oyun oynayabiliyorlar ? sormak gerek.Farcry 4 gibi yeni jenerasyon bir oyunun Türkçe yamasını , oldukça kısa sürede , rahatça anlayabileceğimiz şekilde çevirmiş , üzerine hata alan yada kuramayanlara teknik destek de vermeye çalışmış arkadaş.Hâlâ daha , Technogame üzerinden , yamaya milyon tane hakaret yağdırıyorlar.Bunlar Fanboy'dan başka birşey değil , %99 17 yaşından küçük ve hayatında 1 kere bile Orjinal oyun almamış , oynamamış çocuklar.Sırf ortalığı karıştırmak adına saçma sapan yorumlar yapıyor , yama olmamış diyip çekip gidiyorlar.Çünkü oyunu oynamadı bile çoğu..

Diyeceğim o ki, bu tür görgüsüz ve emeğe saygısı olmayan insanlara aldırış etmeyin.Emeğinize maddi destek sağlayamasakda , içten teşekkür ettiğimizi ve takip ettiğimizi bilin..

haklısınız hocam biraz emeğe saygı yani şurda yeni jenerasyon oyunu türkçe oynuyorlar ve hala fanboyluk yapıyorlar.

• Kardeşim merhaba
    Ben yamanı indirdim şu an kuruluyor
    Yorumları şöyle bir göz gezdirdim.
    Sen olumsuz olanlarına kulak asma
    daha çalıştırmadım bile ama sırf sana TEŞEKKÜR ETMEK için bu yazıyı yazıyorum.
    Çalışmasa da canın sağolsun çalışırsada
    Bir emek vermişsin ve bu takdir edilecek birşey
    Devamını ve başarılarını diliyorum
    Sağlıcakla kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcin

Kardeşim merhaba
    Ben yamanı indirdim şu an kuruluyor
    Yorumları şöyle bir göz gezdirdim.
    Sen olumsuz olanlarına kulak asma
    daha çalıştırmadım bile ama sırf sana TEŞEKKÜR ETMEK için bu yazıyı yazıyorum.
    Çalışmasa da canın sağolsun çalışırsada
    Bir emek vermişsin ve bu takdir edilecek birşey
    Devamını ve başarılarını diliyorum
    Sağlıcakla kal

Eyv çok sağolasın :) İnş şu fanboylar bu piyasadan komple çekilir ve yerine senin gibiler gelir.
  • çeviri sitesindeki yazıyı okuduktan sonra bir önyargım vardı ama kimsenin kişiliği beni ilgilendirmez ben yapılana bakarım yamayı indirip oyunu bitirdim eline gözüne beynine yüreğine sağlık eksiklikler olabilir hepimiz insanız ama daha iyisi olana kadar en iyisi bu.. teşekkürler bu çeviriyi yaptığın için hatta şuraya yorum yapmak için siteye üye oldum tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhkya41 -- 1 Şubat 2015; 22:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhkya41

çeviri sitesindeki yazıyı okuduktan sonra bir önyargım vardı ama kimsenin kişiliği beni ilgilendirmez ben yapılana bakarım yamayı indirip oyunu bitirdim eline gözüne beynine yüreğine sağlık eksiklikler olabilir hepimiz insanız ama daha iyisi olana kadar en iyisi bu.. teşekkürler bu çeviriyi yaptığın için hatta şuraya yorum yapmak için siteye üye oldum tekrar teşekkürler

Teşekkürler dostum. Eksikler olabilir dedigin gibi ama o kadar kusur kadı kızında da olur :) Önemli olan oyunu anlıyarak bitirmek değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 1 Şubat 2015; 22:50:03 >
  • Süpersin hocam ellerine sağlık...
  • Slmlar yeni çıkan Hurk DLC paketinden sonra yamayı tekrar kurdum fakat TR olmadı.. Deneme şansınız oldumu DLC'den sonrası için yamanın çaılşıp çalışmaması durumunu ?
  • Hocam eline koluna sağlık. Ben yamayı bile kurmadan önce teşekkür etmek istedim. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var. Bu işi tekelci zihniyete bırakmadığın için ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

''Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum yamayı kurarken.Oyunum orjinal.

Setupu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, o da işe yaramazsa manuel kurulum yapabilirsiniz. Eğer manuel'i yapamazsınız faceden beni ekleyin hemen halledeyim.

Yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı.Manuel olarak hallettim oyundan yeni çıktım Sağol hocam eline sağlık

aynı sorunu bende yaşıyorum manuel nasıl oluyor ? ben yamayı kurerken ubisoft farcry ve bin klasörü içersindeki farcry exeyi gösteriyorum ama aynı hatayı alıyorum yardım lutfen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

quote:

quote:

''Gibbed.Dunia2.Unpack çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorum yamayı kurarken.Oyunum orjinal.

Setupu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, o da işe yaramazsa manuel kurulum yapabilirsiniz. Eğer manuel'i yapamazsınız faceden beni ekleyin hemen halledeyim.

Yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı.Manuel olarak hallettim oyundan yeni çıktım Sağol hocam eline sağlık

aynı sorunu bende yaşıyorum manuel nasıl oluyor ? ben yamayı kurerken ubisoft farcry ve bin klasörü içersindeki farcry exeyi gösteriyorum ama aynı hatayı alıyorum yardım lutfen :(

http://www.tanersaydam.com/?p=82

Bu linktekileri yap.Zor değil kolay işlemler.

• Adam basbayağı translate kullanıyor ve hala adamı savunuyorsunuz ya ondan sonra niye ab'ye giremiyoruz, niye gelişemiyoruz, tabi gelişemeyiz tabi ab'ye giremeyiz önce emeğe saygıyı öğrenin, işi 5 dakikada yapanla aylarca uğraşıp çevireni aynı kefeye KO-YA-MAZ-SI-NIZ ! okadar...
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Technogame'nin sitesinde taner saydamla ilgili yaptığı açıklamaya bakın, niye bu kadar gündemden uzak kalıyorsunuz anlamıyorum ki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Technogame'nin sitesinde taner saydamla ilgili yaptığı açıklamaya bakın, niye bu kadar gündemden uzak kalıyorsunuz anlamıyorum ki arkadaş

link atar mısın PM, bulamadım.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Profilinizi göremiyorum, bu yüzden buradan atıyorum, yasaksa kaldırılsın lütfen...

http://technogame.net/taner-saydam-ve-far-cry-4-gercekleri/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

quote:

quote:

http://www.tanersaydam.com/?p=82

Bu linktekileri yap.Zor değil kolay işlemler.

TEEŞKKÜR EDERİM

ÖLDÜKTEN SONRA SİYAH EKRAN OLUYOR COĞU ZAMAN VE KAPATIP BAŞTAN AÇIYORUM OYUNU MECBUR VE ASLA BU ŞİEKİLDE OYNAYAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN ?

E AYRICA KAYD ETME TUŞU YOKMU EN AZINDAN KALDIĞIM YERDEN BASLATSAYDI :(
    UPDATE 1.7 KURULU

• Altyazı feci şekilde ilginç.Hayır ingilizceden Türkçe'ye direk geçmiş bazı kelimeleri bile farklı anlamlarıyla yazmış arkadaş.Bilmiyorum oyunu bitirmiştim bu altyazıyla yeniden oynasam demek ki farklı bir oyun bitirecekmişim.Senaryo moduna yeni senaryolar eklenmiş gibi olmuş.

Kimsenin emeğine laf söylemiyorum da yanlışa yanlış demezsek o zaman kandırmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Profilinizi göremiyorum, bu yüzden buradan atıyorum, yasaksa kaldırılsın lütfen...

http://technogame.net/taner-saydam-ve-far-cry-4-gercekleri/

tamamdır anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Şubat 2015; 2:33:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.