Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

craft upgrade'lerini yaparsan taşıyabilirsin ama onu da dilediğin kadar algılama.
    4 tane silah(bombalar, bıçaklar falan hariç) taşıyabiliyorsun.
    Daha fazla silah taşımak için gerekli ne bilmiyorum ama bakıp ona göre bir yol izleyebilirsin

bilgi için teşekkürler,

4 silah taşıma olayı sınırlandırılması kötü olmuş, oku seviyorum ama bazı yerlerde sniper lazım. sıkıntı oluyor.

Rica ederim
    Ben şahsen hem sniper hem de ok taşıyorum ama okum öyle normal oklardan değil. Bir tane ok atar var aynı silah gibi onu alıp upgrade edersen bir de bir sniper alırsan işini çok rahat görür.

Benim taşıdığım silahlar işte;
    - Sniper(full upgrade)
    - Assult silahı
    - ok atar silah(o bahsettiğim)
    - 4'lü bomba atar

Yukarıda yazdıklarım benim işimi fazlasıyla görüyor.
    Normal çatışmalarda assult, sinsi ve yakın mesafe ok atar, uzak mesafe tabii ki de sniper ve kaos istiyorsam ya da üzerime düşman arabaları geliyorsa 4'lü bomba atar

Umarım verdiğim bilgiler işine yarar, yardımcı olur.

• Arkadaşlar bu duvarlardaki propaganda afişlerinin bazıları benim uzanamıyacağım kadar yüksekte oluyor.onları nasıl alıyoz acaba . zıplayınca yetişilmiyor.helikopterlede yanına yaklaşıyom.alma tuşu aktif olmuyor.bir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abraham48 A kullanıcısına yanıt
    molotov ile onları yakabilirsin ya da fire arrow ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevalsem -- 12 Ocak 2015; 11:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragula81

Arkadaslar ben ps3 icin far cry 4 almak istiyorum ama arkadasımlada oyunu oynsmak istiyorum .oyunda arkadasımla acık dunya seklinde oynayabiliyormuyum veya gorevleri falan beraber yapıp istedigimiz zamn gorev yapmadan dolasabiliyormuyuz yoksa far cry 3 deki gbi chapter sistemimi var ?? Bilen varsa yardım lutfen

Bildigim kadariyla coop modunda sadece mekan ele gecirme olayina girebiliyorsun. Senaryo modundaki gibi bir ilerleme soz konusu olamiyor. Kendim denemedim ama bir yerde okumustum. Coop oynayanlar yine de cok eglendiklerini belirtmislerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

molotov ile onları yakabilirsin ya da fire arrow ile

Sağolasın bilgi için. Oyunu açtığımda yöntemi deniyecem

• Şimdiye kadar oynadığım en güzel oyunlardan.
    Kaleleri ele geçiremiyorum, tek başına geçirmek mümkün mü yoksa coop oynamak zorundamıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asilcenk kullanıcısına yanıt
    Ubi satacağı kadr sattı zaten

• quote:

Rica ederim
    Ben şahsen hem sniper hem de ok taşıyorum ama okum öyle normal oklardan değil. Bir tane ok atar var aynı silah gibi onu alıp upgrade edersen bir de bir sniper alırsan işini çok rahat görür.

- Sniper(full upgrade)
    - Assult silahı
    - 4'lü bomba atar

Normal çatışmalarda assult, sinsi ve yakın mesafe ok atar, uzak mesafe tabii ki de sniper ve kaos istiyorsam ya da üzerime düşman arabaları geliyorsa 4'lü bomba atar

ok u upgrade leri açtım dediğim gibi baya faydalı işimi görüyor kullanmasınıda seviyorum. Orman içlerindeki parçaları toplarken kurt sürüleri çok fazla çıkıyor bu yüzden Pompalı tüfek çok lazım oluyor. o da gerekli..

• quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

Arkadaşlar far cry 4'deki soft landıng skill'inin kilidi bir türlü açamadım.Sanırsam iki tane outpost'u düşmana farkedilmeden ele geçir diyor fakat ne kadar farkedilmeden de ele geçirsem bir türlü açılmıyor yardımcı olur olur musunuz ?

yok mudur arkadaşlar bunun bir çözümü ?

Edit:ayarlar bölümünden outpost'ları sıfırlamak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaI -- 13 Ocak 2015; 10:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

Rica ederim

- Sniper(full upgrade)
    - Assult silahı
    - 4'lü bomba atar

ok u upgrade leri açtım dediğim gibi baya faydalı işimi görüyor kullanmasınıda seviyorum. Orman içlerindeki parçaları toplarken kurt sürüleri çok fazla çıkıyor bu yüzden Pompalı tüfek çok lazım oluyor. o da gerekli..

Yaa pompalı çok sesli bir de ben sevmiyorum onu. Ben o dediğim ok atar silahı kullanıyorum en olmadı her yeşil çiçek sağlık yükseltiyor ben de otomatik. Öyle bir update açtım. Bıçak, ok dalıyorum kurtlara

Ama oyun tam bir açık dünya olduğundan. Herkesin kendince taktikleri ve tarzı var.

• kaleleri ele geçirmek için biraz bekle
    ana görevleri yapınca weakened(zayıfladı) diyo
    ondan sonra dal
    tek el bomba atarıda al
    helikopterler için lazım oluyo
  • niye 2 kere çıkarki bu msjlarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 13 Ocak 2015; 9:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confilax

Oyun sahane tavsiye ederim hele co-op cok eglenceli bi arkadasiniz varsa tadindan yenmez

Story coop mu yoksa coop'a özel bölümler mi var?
  • Zayıflayan kaleler çok kolay oluyor, hem bu bahane ile görevler de bitmiş olur. Ben görevlerde sıkıldığım için gezerken sağa sola sarıyorum, bu sefer de görevler bitmiyor. Bu arada kuzey hala açılmadı bende, campaign mission da bulamıyorum ne yapmam lazım?

• Emre kullanıcısına yanıt
    kalelerin zayıfladığını bilmiyordum. Ben de görünmeden bir outpost ya da işte kale almam gerek ama adamlarda acayip silahlar falan var biraz görev yapıp geri döncem
  • Last of us tan sonra bu oyun nasıl gider arkadaşlar grafik kalitesi nedir teşekkür ederim

• quote:

kalelerin zayıfladığını bilmiyordum. Ben de görünmeden bir outpost ya da işte kale almam gerek ama adamlarda acayip silahlar falan var biraz görev yapıp geri döncem

Kalelerin zayıfladığı bilgisi haritada vardı ama ben bu kadar zayıfladığını bilmiyordum baya kolay oluyor. Bir de sabırlı olup etraftan tepelerden dolanıp alarmları etkisiz hale getirince bomba yağdır gitsin :) Kaleye girmeden sniperları indirmek lazım bir de, adiler direk indiriyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

quote:

Orijinalden alıntı: dragula81

Arkadaslar ben ps3 icin far cry 4 almak istiyorum ama arkadasımlada oyunu oynsmak istiyorum .oyunda arkadasımla acık dunya seklinde oynayabiliyormuyum veya gorevleri falan beraber yapıp istedigimiz zamn gorev yapmadan dolasabiliyormuyuz yoksa far cry 3 deki gbi chapter sistemimi var ?? Bilen varsa yardım lutfen

Bildigim kadariyla coop modunda sadece mekan ele gecirme olayina girebiliyorsun. Senaryo modundaki gibi bir ilerleme soz konusu olamiyor. Kendim denemedim ama bir yerde okumustum. Coop oynayanlar yine de cok eglendiklerini belirtmislerdi.

Surekli co op oynuyorum arkadasimla acayip keyfli single oynayasim gelmiyo olay soyle : eger o sizi davet ederse onun haritasinda eger siz davet ederseniz sizin haritanizda serbestce gezebilir tum yan gorevli yapabilir kale ve outpost alabilirsiniz

Sakin multi oynamadan satmayin hatta bugun multiye baslayin gorevleri bitirmeden sonra keske arkadasla yapsaydim dersiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Last of us tan sonra bu oyun nasıl gider arkadaşlar grafik kalitesi nedir teşekkür ederim

grafikler çok iyi, kesinlikle almalısın. sadece grafik değil oynanış, görevler çok çok iyi.
  • arkadaşlar size birşey sorucam. önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın. oyunun secondary hakkına sahibim. oyuna 3.ye baştan başlamak zorunda kaldım bugün, sürekli kayıtlı dosyalar siliniyor. ne biçim iştir bu anlamadım. başına böyle birşey gelen başka arkadaşlar var mı, bir çözümü var mı bu işin?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.