Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrentte pişer bize de düşer!!! Seed alalım kardeşlerim ltfn 21.39gb yani

Bu arada Aral'daki şu oyuncak bunun aynı mı?:http://shop.ubi.com/store?SiteID=ubiemea&Action=ContentTheme&pbPage=generic-14-FC4-landing-IE-303-other&pgm=94858700
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: sercan3734

Ds4 yöntemi çok iyi olmuş en kıza zaman da second alıp kendi hesabım da oynıcam

Aynen hocam benimkide secondary hesap zaten oyun muhtesem gta yla ayni zamanda cikmasi oyuna yazik olmus

PS4 için GTA V i çok fazla kişinin beklediğini sanmıyorum bir çok ps4 sahibinde ps3 vardı ve GTA V i büyük ihtimalle oynamıştır :)

hocam ben ps3 te oynadigim halde ps 4 surumunu dort gozle bekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba kullanmayi beceremedim alisirim umarim
  • @BèRuTTì

Hocam işte öyle 3-5 çıkıyor, ama FC 4 ilk defa çıkacak, pc için anlarım GTA yıda ps4 için bekleyenler değişik insanlar, mantıklı degil bence, ben last of usu ps4 e de aldım ama sırf hakettiği için ama gidipte gün saymadım bi yere kaçmıyor oyun onlinede oynadım singlede keyfini çıakrdım, ps3 te gta keyfini süren dört gözle ps4 e gta beklemesi hiç normal degil işte öyle arada çıkıyor insanlar. Kaldıki zengin parası olan iki oyunuda düşünmeden alır, ama parası olmayan 1 oyun almayı düşünen ya gta alır ya far cry, yni burda spotçuların yaptığı mantıklı birşey değil.

@Tha Alumni

İşte çok mantıksız oynadıgın oyunu dört gözle beklemek nedir ya çıksın bi hafta sonra alır oynarım :) ilk defa çıkacak güzel bir oyun varken niye gta yı dört gözle bekliyorsun hocam

• Ps4 de sabahtan beri serverlara erişilemiyor hatası alıyorum, coop giremiyorum, nedir olay millet?

Çözdüm, sıkıntı dns imiş, ps4 ün dns i değişmiş kendiliğinden, 8.8.8.8 i tekrar girince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earthfrost -- 18 Kasım 2014; 16:18:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben kardeslık ıle us hesapdan primary aldım kendi tr hesabımda oynuyorum ancak oyunun masaustunde sımgesı yok ayrıca kutuphanedede yok guncelleme fosyasında gırebılıyorum oyuna garıp bu hatayı bılen varmı ayrıca coop oynayan oldu mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

Torrentte pişer bize de düşer!!! Seed alalım kardeşlerim ltfn 21.39gb yani

Bu arada Aral'daki şu oyuncak bunun aynı mı?:http://shop.ubi.com/store?SiteID=ubiemea&Action=ContentTheme&pbPage=generic-14-FC4-landing-IE-303-other&pgm=94858700

Derhal terket burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Beyler ben kardeslık ıle us hesapdan primary aldım kendi tr hesabımda oynuyorum ancak oyunun masaustunde sımgesı yok ayrıca kutuphanedede yok guncelleme fosyasında gırebılıyorum oyuna garıp bu hatayı bılen varmı ayrıca coop oynayan oldu mu hiç?

Kendi hesabında kütüphanede görünmemesini anlarım da ana ekranda görünmesi lazım. Oyunun alındığı hesabı ps4 ana sistem olarak aktifleştirdin mi. Oyuna nasıl nerden giriyosun bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Oyunun Sistem ihtiyacı farcry3 ile aynı mı? farcry 3 ü ultrada oynamıştım. birde bu oyuna türkçe yama ne zaman gelir?

Playstation forumu burası

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

Oyunun Sistem ihtiyacı farcry3 ile aynı mı? farcry 3 ü ultrada oynamıştım. birde bu oyuna türkçe yama ne zaman gelir?

başlıkta neden ps4 yazmıyor öyleyse?
  • @todiefor87
    Hocam hesap us primary etkin konsolda
    Bu hesapta hem kutuphanede hemde masaustunde gozukuyor simge ancak tr kendi hesabımda gözükmuyor lisan yukledim olmadı ayrıca oyunu oynayabılıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

quote:

başlıkta neden ps4 yazmıyor öyleyse?

ps4 bölümünde açılmış konuya ps4 yazmaya gerek var mı?
  • oyunu almaya gidiyoreeeeeeee
  • ya arkadaşlar ben demoyu indirdim ancak hiçbir şekilde oyuna giremedim...demoda oyun co op olarak bağlanmaya çalışıyor ve baglantı kurulamadı diyor..analamdım ki demoyu da mı co op olarak oynayabiliyoruz...sinirlenip sildim younu ps4 den komple.
    demoyu indirip oyunu oynayabilen var mı merak ediyorum doğrusu???
  • oyunu çok beğendim, özellikle grafik konusunda sabıkalı olan ubisoft gayet iyi bir iş çıkarmış, almada kararsız kalanlara şiddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye be yau?
  • Coop öyle böyle değil efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 4 demosu neden 25 gb'a yakın demo'ya giriyorum 25 gb yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

Coop öyle böyle değil efsane.

Aynen bilader. Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Feto TR

quote:

Orijinalden alıntı: zencefiladam

Coop öyle böyle değil efsane.

Aynen bilader. Süper

Akiama kule kapmaya devam mı ehlebaaa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.